Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I może też w tej zamkniętej galerii poznamy tajemniczą NATOLIN![]()
dobranocka- zapisalam się !!
a wczoraj mi sie przypomnialo, ze pod koniec ciązy sprzatalam w szafkach w kuchni, bo uwazalam ze to niezbedne....ale hormony ogłupiają))))))
Ja tez chora...co prawda nie w C,ale boję się,żeby Niuni nie zarazić...Jestem za zamknięciem galerii. Może wtedy poznamy tajemniczą Czarodziejkę :-)
GRATULUJEMY 4 MIESIĘCY!!!
Moriam i ja spotykamy się (jeśli wszystko dobrze pójdzie) na warsztatach tutaj: Aktywnemamy.pl
Jak masz ochotę dołączyć to będzie fajowo!
Aha, gorączkę mam nadal. Próbowałam się zarejestrować na dzisiaj do lekarza, ale... NIE MA JUŻ MIEJSC. Krótko mówiąc nie interesuje ich że jestem w ciaży i że gorączka trwa już od niedzieli wieczór. Chyba zgłoszę się do szpitala - tam MUSZĄ mnie osłuchać. Boję się że to już zeszło na oskrzela...
No,własnie,jakie mleko?Mm czy pierś?Spójrz na zachowanie Malutkiej pod kątem nietolerancji jakichś składników...moze wtedy coś poradzisz?Hej.
Nie zdążę Was nadrobić po 2 dniach nieobecności, ale coś się u nas dzieje
Nie wiem co jest mojemu maleństwu. Cholerka
Pediatra jak zawsze twierdzi, że to kolka...wrrr mam już jej dość, a w sumie nie wiem może schizuję? Malutka pręży się bardzo mocno, szybko bardzo rusza nóżkami a później jest taki płacz jakby ją ze skóry obdzierali i nic zupełnie nic nie pomaga. Zawsze po takim ataku zasypia w huśtawce czyli przesypia większą częśc doby ;( już sama nie wiem co jej jest. Jest tak niespokojna...w moczu i w kupce nic nie znaleźli. Morfologia to żelaza ma trochę za mało, ale pediatra mówi żeby nie podawać, bo brzuszek będzie jeszcze bardziej bolał. Kurczę jest na mleku i na wodzie, nie ma temperatury....
Przepraszam, że tak piszę, ale musiałam to wyrzucić z siebie.
Przepraszam, że nic żadnej nie odpiszę.
Jak tylko wstanie z drzemki, która jest niespokojna to odrazu płacze, nie ona wyje.
Proszę może Wy macie jakieś pomysły?
Dziś śpi tak...noc od 21.30 do 6.30 potem od 8.15 do 9.00 i teraz znów od 9.30 do teraz...chce mi się tylko płakać jak widzę jak się męczy ;(
Oj,przykro...mi też...No a jeśli chodzi o zamknięcie galerii to tak jak już pisałam ja jestem za...szkoda tylko że nie wszystkie będziemy miały do niej dostęp bo dzisiaj doczytałam w którymś poście że ta galeria może być tylko w waszej grupie zamkiętej (tam gdzie macie telefony itp)i wiecie co jest mi przykro bo też chciałabym oglądać Wasze dzieciaczki itp.a tu lipa...no nic szkoda ale to i tak lepsze niż by wszyscy mieli dostęp do oglądania dzieciaczków a może i ja kiedyś zasłuże by znaleść się w grupie zamkniętej...
Miłego dnia wszystkim Mamusiom i wszystkim Dzieciaczkom!!!:-)
Nazwa cudownasarisa- produkcja i sprzedaz lozeczek dl dzieci- projelt moj maz. jak beda gotowe materialy pochwale sie wkrotce- nazwa Halula
O kurde, no Rysia ja się właśnie dzięki Tobie jorgnełam, że ja nic o grupie zamkniętej nie wiem hehe ;-)
tzn. pamiętam że jeszcze przed porodami była o tym mowa, ale ostatecznie mi to umkneło.
Ja dziś noc miałam do dupy generalnie. O 23 dziecko się obudziło i do 1:30 ryk. Nie wiem o co chodziło, może to po bananku, który wczoraj pierwszy raz zaserwowaliśmy. Jak zasnął to o 4 się obudził na jedzenie, a on przecież do 7 wytrzymywał.
Muszę odnaleźć instrukcję obsługi bo jakiś ERROR mi w Hubsonie wystąpił ;-)
ojej . a sa rozne? 9:30