AsiaK.
Fanka BB :)
sa woreczki w tesco 40 szt. po 24 zl - chcialam kupic ale jak ja mam zapelnic te 40szt
skoro mam problemy ale pochwale sie, ze wlewam w siebie duzo wody i jest lepiej dzidzia sie najada i jest duzo spokojniej. ufff
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jest u nas kilka tych aptekclaudia, sprawdź sobie, czy w Twoim mieście masz aptekę Dbam o Zdrowie. Ja zamawiam u nich na stronie rzeczy i następnego dnia odbieram w aptece. Kupiłam sobie takie pojemniczki Simed, pojemnik, na ściągniety pokarm, 120 ml, skala - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie i jestem z nich zadowolona :-)
claudia, bo oni nie mają tego w aptece na stanie, tylko w hurtowni :-) U mnie w aptece też nie mieli, musiałam zamówić na stronie i dopiero im przywieźli :-) A w aptece jak zapytałam o pojemniki, to pani TAAAKIE oczy i że nie, nie mają czegoś takiego, a następnego dnia już mieli![]()
ooooclaudia, nie płacisz za przesyłkę - szukasz, co chcesz kupić, dodajesz do koszyka i później zaznaczasz, w której aptece chcesz odebrać. Zamówienie jest do odebrania w 24 godziny po złożeniu :-) Jest to niesamowicie wygodne, bo ja tą aptekę mam niemalże pod domem, więc zamawiam na stronce, a następnego dnia maużon odbiera ;-)