reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kurcze tak narzekałam że walentynki spędze sama a tu jednak miły zonk...mój M przyszedł kupił mi 3 róże i moje ulubione kokosowe camparii:-)a jednak drzemie w nim ciut,ciut romantyzmu:-)co prawda znowu poszedł do pracy ale obiecał że ok.20 wróci i spędzimy w trójkę udany wieczór walentynkowy...no zobaczymy jak będzie;-)

witam na chwilke:) u nas ktos zepsul slonce... jaki deszcz leje bleeeeeee!!! mama przyszla na chwie to mimo to poszlam se polazic i kupilam na walentynki mojemu mezusiowi szampana i pyszne wino:) a tak to mloda jak padla o 10.30 to wstala o 14.10 jakos, a teraz zas usnela bo dyskoteka z babcia i mama ja wykonczyly hehehe:))

aaa zrywam boki bo jak kota widzi to wola na niego HAJ!!!!!!

DZIULKA - może ta pogoda tak na nią sennie wpływa?
Alutek też jakoś więcej śpi osatnio. wzięłam się na sposób od pewneo czasu i jak jest w "stanie aktywności" to męczę ją ile tylko się da. W rezultacie max. 1,5h i zasypia snem kamiennym a ja mam chwilę czasu dla siebie. Tak wczoraj sobie przypomniałam jak to kiedyś było jak z brzuchami chodziłyśmy i na nudę narzekałyśmy hehe. A teraz proszę;)

doris super, ze chrzcimy sie udaly
concita pamietamy, zagladaj do nas czesciej
torcik super, najepszego dla 4 latka!!!
mala mi a moze poszukajcie jakiegos pokoju na wynajem, moze cos w dobrej cenie sie znajdzie, czasem trafiaja sie okazje, albo wynajmicie mieszkanie i pokoj wtedy komus, wtedy sami wybierzecie wspolkatora
ja tez juz na sama mysl, powrot do pracy dostaje bialej garczki, jak ja mam to malenstwo zostawic!!!

no uciekam karmic a potem na niemiecki, mam nadzieje, ze chlopaki dadza sobie rade
a my tez nie obchodzimy walentynek

E-lona tort piękny:))zdrowia i wszystkiego najlepszego dla synka:)
rysia miła niespodzianka:)
mała mi musisz wytrzymać jeszcze troszke, mąż napewno znajdzie lepszą prace:))
Margerrita miłej nauki

reklama
DZIULKA - może ta pogoda tak na nią sennie wpływa?
Alutek też jakoś więcej śpi osatnio. wzięłam się na sposób od pewneo czasu i jak jest w "stanie aktywności" to męczę ją ile tylko się da. W rezultacie max. 1,5h i zasypia snem kamiennym a ja mam chwilę czasu dla siebie. Tak wczoraj sobie przypomniałam jak to kiedyś było jak z brzuchami chodziłyśmy i na nudę narzekałyśmy hehe. A teraz proszę;)

no wlasnie ja tez ja mecze ile wlezie, gryze ja, caluje, tancujemy, az padnie sama:))) wlasnei tym sposobem teraz weszlam na bb -zazwyczaj dopiero po 21h:))

a co do nudy w ciazy- tez pamietam hahah:)

Do góry