dorisday2512
Fanka BB :)
happybeti, najlepszego!
ale happybeti ma urodziny i iimieniny w dzien kobiet a nie dzis.... czy ja cos pokrecilam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
happybeti, najlepszego!
To ja nie cofam życzeń, tylko tak bez okazji w takim razie ;-Pale happybeti ma urodziny i iimieniny w dzien kobiet a nie dzis.... czy ja cos pokrecilam?
no właśnie tez się zastanawiałam skąd te wszystkie życzenia skoro Ona dopiero na dzień kobiet świętujeale happybeti ma urodziny i iimieniny w dzien kobiet a nie dzis.... czy ja cos pokrecilam?
DZIULKA - może ta pogoda tak na nią sennie wpływa?
Alutek też jakoś więcej śpi osatnio. wzięłam się na sposób od pewneo czasu i jak jest w "stanie aktywności" to męczę ją ile tylko się da. W rezultacie max. 1,5h i zasypia snem kamiennym a ja mam chwilę czasu dla siebie. Tak wczoraj sobie przypomniałam jak to kiedyś było jak z brzuchami chodziłyśmy i na nudę narzekałyśmy hehe. A teraz proszę![]()