reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
A za mną to chodzą owoce morza we wszystkich postaciach, a ponoć też nie można...carpaccio też pycha...mniam
Chyba zrobię dziś na obiadek tartę z boczkiem i brokułami...taki pomysł po przeglądzie lodówki mi się pojawił

Ostatnia edycja:
Ja rzadko, ale jem ser typu velbon, niby nie można, ale mam koleżankę która urodziła dwoje dzieci we Włoszech i tam się je te sery w ciąży normalnie. Za to strasznie mam ochotę na takie carpaccio z polędwicy wołowej, mniam a tu nic z tego

Oli.B- to tego tez nie można...spoko od weekendu codzinnie jem kanapeczke z karkóweczka typu szynka parmenska ;?

Krewetki tez jadam....

Co ze mnie za matka :? :p

ja łykam falvit, kwas mailam odstawic po 14 tyg;-)
co do jedzenia mysle ze kazdy robi jak uwaza ;-) Devi na pewno dobra matka;-)

Hej!

Maggie - już miałam się pytać czy ktoś Cię nie widział... dobrze,że jesteś... i mam nadzieję,że Mamcia będzie się dzielnie trzymała.

Ja jak jadłam Prenatal to wymiotowałam,więc teraz jem tylko kwas foliowy.

Dziewczyny, jutro mam wizytę.... proszę o mocne trzymanie kciuków,bo to już miesiąc od kiedy ostatni raz miałam USG ( i jeszcze kciuki za przedłużenie chociaż trochę urlopu).

Dzisiaj znowu kładłam się spać o 23, zasnęłam o 1.30... naliczyłam 7 razy wstawania do WC, Mąż szedł na 7 do pracy,więc oczywiście ja obudzona ... tak mi źle,że nie mogę się wyspać :/:/

Oli.B- to tego tez nie można...spoko od weekendu codzinnie jem kanapeczke z karkóweczka typu szynka parmenska ;?

Krewetki tez jadam....

Co ze mnie za matka :? :p
devi na pewno najlepsza :-). Kochana ale to wszystko w jakiś sposób jest chyba wędzone, a carpaccio to zupełnie surowe mięso wołowe. Szynkę parmeńską jem bardzo często w mojej ukochanej pizzy :-) i colę piję. Także ze mnie to dopiero matka :-D

Mniam tatar w wykonaniu mojego taty mmmmmnnnniaaaaammmmm

devi na pewno najlepsza :-). Kochana ale to wszystko w jakiś sposób jest chyba wędzone, a carpaccio to zupełnie surowe mięso wołowe. Szynkę parmeńską jem bardzo często w mojej ukochanej pizzy :-) i colę piję. Także ze mnie to dopiero matka :-D
Moze i jest jakos wedzone choc na opakowaniu jest napisane karkówa surowa...a nie wazne opakowanie juz sie konczy ;)

Ja z witaminek łykam Femibion+DHA:
Bierzesz Femibion+DHA, ja Femibion Natal Classic...moze powinnam zmienić?? nie moge sie połapac w tych witaminkach :?

reklama
devi DHA to są kwasy tłuszczowe które mają wpływ na rozwój mózgu i bodajże oczu, jak to mój lekarz powiedział dziecko będzie mądrzejsze, ale jakie witaminy będziesz brała to chyba od ciebie zależy

Do góry