dobranocka
podwójna październikówka!
No,ja nie musiałabym na szczepienia,mogłabym np. co środę chodzic,zeby obejrzał wysypke Amelki)))
Ooooo, super pomysł! Justyna ma coś taką szorstką skórkę na udach... chyba trzeba skonsultować, hihi!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No,ja nie musiałabym na szczepienia,mogłabym np. co środę chodzic,zeby obejrzał wysypke Amelki)))
Laura ma tak samo szorstką skórę tylko, że na kolankach i ramionach, a łokcie już normalne. Pediatra mówiła, że lekka skaza, ale jakoś jej nie wierzę. Muszę z innym lekarzem skonsultować. Ciekawa jestem czy jakbym zaczęła jeść nabiał to pogorszyłoby się.Ooooo, super pomysł! Justyna ma coś taką szorstką skórkę na udach... chyba trzeba skonsultować, hihi!
Pędź, pędźE-lona, NA PEWNO muszę to skonsultować hihi! Pediatra już pewnie czeka na nas))))))))
Pędź, pędźA męża i Justynkę też zabierzesz ;-)