dobranocka
podwójna październikówka!
No,ja nie musiałabym na szczepienia,mogłabym np. co środę chodzic,zeby obejrzał wysypke Amelki)))
Ooooo, super pomysł! Justyna ma coś taką szorstką skórkę na udach... chyba trzeba skonsultować, hihi!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No,ja nie musiałabym na szczepienia,mogłabym np. co środę chodzic,zeby obejrzał wysypke Amelki)))
Laura ma tak samo szorstką skórę tylko, że na kolankach i ramionach, a łokcie już normalne. Pediatra mówiła, że lekka skaza, ale jakoś jej nie wierzę. Muszę z innym lekarzem skonsultować. Ciekawa jestem czy jakbym zaczęła jeść nabiał to pogorszyłoby się.Ooooo, super pomysł! Justyna ma coś taką szorstką skórkę na udach... chyba trzeba skonsultować, hihi!
Pędź, pędźE-lona, NA PEWNO muszę to skonsultować hihi! Pediatra już pewnie czeka na nas))))))))
A męża i Justynkę też zabierzesz ;-)
dosłownie ledwo sie mieści za biurkiem. Ja nie mam nic przeciwko tuszy bo czasem jest ona niezależna od człeka (np. przez leki) ale ona nawet nie podeszła do dziecia, tylko trzeba było małą na biurku kłaść. Nie dawała rady ani jej zważyć, ani zmierzyć..Pędź, pędźA męża i Justynkę też zabierzesz ;-)