reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ooooo, super pomysł! Justyna ma coś taką szorstką skórkę na udach... chyba trzeba skonsultować, hihi!
Laura ma tak samo szorstką skórę tylko, że na kolankach i ramionach, a łokcie już normalne. Pediatra mówiła, że lekka skaza, ale jakoś jej nie wierzę. Muszę z innym lekarzem skonsultować. Ciekawa jestem czy jakbym zaczęła jeść nabiał to pogorszyłoby się.

U mnie niestety chrzciny raczej przed południem chyba, że uda się dogadać z proboszczem.

Doris 2x2dziadków i 2x2 chrzestnych + my, czyli 10 osób dorosłych i może 1 roczne dziecko + 2 naszych i w domu planuję zrobić.

E-lona u nas podobnie:
rodzice moi, małża, jego rodzeństw,chrzestni i my. W sumie wychodzi nam 13 osób. I robimy tak, że po chrzcie (jak się uda to na 11.00) i obiadek u moich bez żadnych "szaleństw"

a co do szorstkiej skórki - u nas sie jakiś czas temu pojawiła i pomogła zmiana oliwki na intensywnie nawilżające mleczko z nivei ;-)

doris u nas też same baby. Jednaj est taka gruba że nie wstaje do dziecia tylko trzeba jej podawać :no: dosłownie ledwo sie mieści za biurkiem. Ja nie mam nic przeciwko tuszy bo czasem jest ona niezależna od człeka (np. przez leki) ale ona nawet nie podeszła do dziecia, tylko trzeba było małą na biurku kłaść. Nie dawała rady ani jej zważyć, ani zmierzyć..

reklama
E-lona na łokciach i kolanach podobno zaczyna się egzema, tak mi mówił lekarz, bo ja miałam

Cieszę się,że szczepienia poszły ok :)
Przyjemnej nocki mamusie, ja spadam do M., bo jego barcelona gra, popatrzę jak się złości (lub cieszy) hehe

Do góry