sunday_
Fanka BB :)
Witamm i ja, w koncu!!! Jak dobrze ze jutro juz piatek
Głowa mi peka-raz boli z jednej strony raz z drugiej:-( pogoda sie zmienia i juz czuje....:-( Teraz siedze ledwo ciepła i klikam do Was,troszke poczytalam ale przyznam sie bez bicia ze niewiele pamietam...
Madzienka Jula zwala z nóg:-) a co do przedszkola dla Maksa to bedziemy skladac do mojego-gdzie ja chodzilam koło bloku,do Motylka u nas i do Martynki tez u nas na osiedlu. Ale mam nadzieje,ze dostanie sie do panstwowego.Ale skladanie dokumentow to chyba dopiero w polowie marca...?
aluska przepukline ma Martynka?Jaka pępkową?bo nie doczytalam-jesli pisalas...
jak sie nazywa Wasz chirurg?
Marta zdroweczka Dla Ciebie!!!Niech juz to chorobsko od was pojdzie.
Justyna zdroweczka dla maluszka-oby te leki pomogly...
megg witaj, zapraszamy do czestego udzielania sie!
maltanka super,ze wyjazd udany-moj M mowi do mnie"ze on tez taki prezent chce!!!"
Hej Mamuski zapisalam sie z sienio na sobote na 12 do Jaskini...jesli ktoras chce to zapraszamy na inhalowanie....

Madzienka Jula zwala z nóg:-) a co do przedszkola dla Maksa to bedziemy skladac do mojego-gdzie ja chodzilam koło bloku,do Motylka u nas i do Martynki tez u nas na osiedlu. Ale mam nadzieje,ze dostanie sie do panstwowego.Ale skladanie dokumentow to chyba dopiero w polowie marca...?
aluska przepukline ma Martynka?Jaka pępkową?bo nie doczytalam-jesli pisalas...

Marta zdroweczka Dla Ciebie!!!Niech juz to chorobsko od was pojdzie.
Justyna zdroweczka dla maluszka-oby te leki pomogly...
megg witaj, zapraszamy do czestego udzielania sie!
maltanka super,ze wyjazd udany-moj M mowi do mnie"ze on tez taki prezent chce!!!"

Hej Mamuski zapisalam sie z sienio na sobote na 12 do Jaskini...jesli ktoras chce to zapraszamy na inhalowanie....