reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

nie było mnie całą niedziele, bo poszliśmy na obiad do teściowej i w zasadzie z godz temu wróciliśmy:) z tego co widzę to u Strip wielka radość z powodu kupy:) gratuluje!!! może będzie lepiej po nowym jedzonku. U nas tez sie unormowało jak zeczęliśmy dawać zupki i inne wynalazki i teraz jest super, także myśle ze bedzie git:) dzis pierwszy raz ugotowałam Karoli zupkę- marchew, ziemniak, pietruszka, oliwa z oliwek. Wrzuciłam do blendera i wyszła superancka:) postanowiłam ze bede sama te zupki pichcic:) smakowała chyba bo zjadła prawie caly słoik,pomijajac to ze zawsze nachodzi ja przeogromna ochota na dyskusje jak ma łyżeczke w buzi, no ale widocznie to taki model;)
Natolin- no piękny masz avatarek:))))) fajnie że już dlonie doszły do siebie:) teraz u mnie sie tragedia robi po vanishu, bo te plamy po marchewce inaczej nie chcą mi sie spierac

reklama
No to weekend na uczelni zaliczony. Kolejny zjazd znowu za tydzień!!:crazy: ale to ostatni raz PODOBNO tak pod rząd, mam nadzieję że teraz będzie już tylko normalnie a więc co dwa tygodnie, bo przyznam szczerze że męczą mnie taki weekendy na uczelni gdzie się tyle godzin siedzi. Dzisiaj w przeciwieństwie do wczoraj nie miałam siły na sprzątanie. Na dodatek mąż nie nabałaganił dziś heh:-).
Kuźdę właśnie teściowe wrócili, a już myśleliśmy że nie wrócą bo nigdy tak późno nie wracali! Wrr.. już miałam nadzieję na kolejną dobę bez nich:-(.
Dupa!

smoniq cieszę się że się odezwałaś! Wszystkie tutaj myślałyśmy ciągle o Tobie. Jesteś silną kobietą i życzę Wam dużo siły! A córeczkę masz śliczną!:-)
natolin ,ale Ty sobie avatar zrobiłaś hihi!Jak czytałam posty to nie wiedziałam kto to pisze,bo ja nie spoglądam na nick tylko kątem oka na avatar i Was po tym kojarze:-). A tu taki psikus.
stripMYmind super że kupa poszła!! Niech już teraz tak pozostanie!
Efa powodzenia jutro w załatwianiu spraw! i Tobie Dobranocka również! Chyba nikt nie lubi spraw urzędowych.

Jutro chyba idę na pierwsze zajęcia z prawo jazdy... aaaa! Boję się!:-D

Ostatnia edycja:
SMONIQ- jejku nareszcie jakies wiesci od Ciebie slonce!!! nie bylo dnia zebym wchodzac na forum nie pomyslala o tobie i dzidziusiu! zastanawiam sie dlaczego nie wykryto wad?? i czy one sa nieodwracalne?? nie chcesz-nie odpowiadaj, meczyc nie bede.

RYSIA no to masz przesrane:ppp
DOBRANOCKA bez ciebie mozna pasc z tesknoty:))
STRIP byle wiecej kupek:) ja prosilam Leane zeby pocisnela to zadanie wykonane- posiurala przewijak:)
MAGNOLIA - niezle :) ja tez mam takie urzadzenie piekielne tylko jakso checi malo... a jak karmilam Leane jablko+brzoskwinia to ciekawska bestia wlozyla swoj palec z lyzeczka do buzi na raz.... wrr, ja jej kiedys te lapki powiaze:))

CZY TO JA JESTEM SLEPA DUPA CZY CO? NIE WIDZE ZDJEC MALUTKIEJ SMONIQ???

Ostatnia edycja:
też właśnie o te zdjęcia miałam pytać, bo już myślałam że na ślepotę cierpię...

Mała śpi a ja od godziny siedzę i delektuje się kukułkami i cukierkami kapitańskimi. Słodko mi już tak, że chu chu ale cóż zrobić jak one tak ładnie wołają "zjedz mnie! zjedz mnie!"

Smoniq, pięknie to napisałaś. Jesteś wspaniałą mamą. Ja, mimo że nie jestem (jeszcze) w ciąży, poryczałam się tak, jak Dobranocka.

Szykuję się do jutrzejszych wątpliwie przyjemnych wojaży. Na razie dziewczyny!

EFA - POWODZENIA ( i Tobie też DOBRANOCKA):))
Smoniq - nie wiem co napisać :( to co napisałaś przeczytałam własnie już po raz trzeci i dalej mam łzy w oczach. Bądź silna! i pamiętaj, że zawsze możesz na nas liczyć!

reklama
Smoniq ja też płakałam a bynajmniej nie jestem w ciąży.

Rysia masz przechlapane. Kolejny miły dzień z teściową?

Makuc miska z cukierkami stoi przed moim nosem. Oddam trochę jeśli chcesz. Ja wcinam pomarańczki :happy:

MAGNOLIA - niezle :) ja tez mam takie urzadzenie piekielne tylko jakso checi malo... a jak karmilam Leane jablko+brzoskwinia to ciekawska bestia wlozyla swoj palec z lyzeczka do buzi na raz.... wrr, ja jej kiedys te lapki powiaze:))

CZY TO JA JESTEM SLEPA DUPA CZY CO? NIE WIDZE ZDJEC MALUTKIEJ SMONIQ???

Dzisiaj mój młody pod koniec jedzenia deserku wypluł zawartość buźki, przesunął śliniaka i na dodatek wpakował do buzi łapki. W efekcie banana z owocami leśnymi miał na szyjce, rączkach, nawet z tyłu głowy a potem rozchlapaliśmy papkę na pół łazienki :-p

Myślałam, że tylko mi na wzrok padło:-)

Do góry