reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

dobranoc
idę schować moje parówki pod koldrę bo pieką...
Bosa - to myśli o wszystkim, ja liczę że ktoś mi coś pysznego po porodzie ugotuje ;)

reklama
Papul widziałam i Ci odp :*

Pastelko na pewno napiszę wieczorem po powrocie.. A co to za teksty Ci eMek funduje?? Postaw go lepiej na wadze i sprawdź czy on z Tobą nie tyje jak mój eM ;) Jeszcze nie tak dawno się chwalił, że z 119kg zjechał do 102, a teraz nagle znowu 114 ;p Trochę to moja wina, bo nie lubię jeść sama ;) ale po porodzie bierzemy się za siebie ostro i będziemy szczupli i piękni hahahaha :D A Ty taka ruchliwa, pracowita babeczka od razu wszystko zgubisz przy swoich konikach :)

Aga ja tak samo zrobiłam, ale w piekarniku :D

Ja też zmykam pod kołderkę paaaaaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
Ja też powoli uciekam bo zimno mi sie zrobiło prawie-15jest na dworze brrr miłej nocki lasencje

Pastela, ja mam to samo, już mi tylko lewy bok został, inne pozycje to masakra :-( no i teraz tak mnie brzuch ciągnie, że nie mam ochoty się kłaść... odmóżdżam się w jakieś gry na fb.
No i muszę poszukać tych prażynek puki jestem w ciąży, bo normalnie omijam takie półki szerokim łukiem

aga, podsunęłaś mi pomysł na klopsiki, ale w sosie pomidorowym, takie z dodatkiem kaszki manny, żeby były mięciutkie i do tego duszone ziemniaczki *mlask*

A to ja też uciekam, miłej nocy baloniki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bosa - to myśli o wszystkim, ja liczę że ktoś mi coś pysznego po porodzie ugotuje ;)
Ja nie licze... Moj M. umie gotowac tylko spagetti. O, moze kanapki mi jeszcze zrobi... Chyba, ze w niego nie wierze i cos jednak upitrasi...

Ja mam ochote na marchewke z maslkiem, taka duszona, moze byc z groszkiem. I do tego rosol z drobnym makaronem. Jutro sprobuje sama zrobic.

A w kuchni stoi piwo.... Matko, jakbym sobie pociagnela z tej buteleczki takie zimne :zawstydzona/y:

Nos sobie zwyciskalam wlasnie, ciekawe jak ja jutro bede wygladala. Jak klaun.

ja tylko wpadam powiedzieć dobranoc pchły na noc, zrobiłam sobie dłuuuugą kąpiel a teraz zjadłabym paczkę tych prażynek :-)
karaluchy pod poduchy
szczypawki do zabawki
pawiany na ściany
a słonie na balkonie
:-)

Ja nie licze... Moj M. umie gotowac tylko spagetti. O, moze kanapki mi jeszcze zrobi... Chyba, ze w niego nie wierze i cos jednak upitrasi...

Ja mam ochote na marchewke z maslkiem, taka duszona, moze byc z groszkiem. I do tego rosol z drobnym makaronem. Jutro sprobuje sama zrobic.

A w kuchni stoi piwo.... Matko, jakbym sobie pociagnela z tej buteleczki takie zimne :zawstydzona/y:

Nos sobie zwyciskalam wlasnie, ciekawe jak ja jutro bede wygladala. Jak klaun.

Agacina, a ty wiesz, ze w UK jest taki napoj o smaku piwa? Nazywa sie shandy, z hiszpanskiego bodajze panache.
Generalnie sa rozne rodzaje, czasami alkoholowe, ale tez takie bez ;) A wiem, bo krowsko pijalo... bo ona uwielbia piwo...

wszyscy spia, a mnie nerwy tak trzymaja, ze pewnie do 3 nie zasne.

Ide chyba...:ninja2:

ja spac znów nie mogę:wściekła/y::no: mielismy dzis gosci poszli o 22:00 mojej lasce kapneła sie kolejna zabawka ta to ma dobrze wszyscy nasi znajomi ja tak rozpieszczaja bardziej niż my haha a małemu kocyk sie kapnoł potem posrzątałam i udało mi sie zasnąc na 2h i dupa obudził mnie ból brzucha jak na @ pobolał pobolał i przestał:happy::happy: ehhhhhhhh wykoncza mnie e bóle mówie wam.................

agacina- co do piwa to nic nie mów ja juz mojego gonie zeby przy mnie nie pił bo ja dostaje takiego slinotoku ze ho ho a on jeszcze do mnie to wez łyka no moze bym i wzieła ale na łyku by sie nie skonczyło hahahaha

pastela- to ty mnie wyniuchałaś na NK??????????????:-D:-)

Harsh- nie denerwuj sie bo nie warto:no::no: szkoda waszego zdrowia

katjusza jakim wierszem popłynełas hahah teraz czekam na kawałek prozy:-D:tak:;-)

Malina- mój tez przytyła ja 17kg a on 10kg a najlepsze jest to ze wine zwala na mnie bo ja jem to on tez musi:sorry2::sorry2:faceci............

ja tez laski popuchnieta nie martwcie sie nogi to okropnie kostek przy stopach nie widac a tym samym zadnego buta nie ma szans założyc.............i nic nie pomaga zadne podnoszenie nóg do góry chłodne kompiele nic...............:rofl2::rofl2:

chyba se walne jakąs dechą w leb to szybciej zasne:happy: bo w nocy sapac nie moge a nad ranem to mogła bym do 12:00 kimac.............

reklama
wleciałam szybo zajrzeć czy jakaś sie nie rzozpakowała a widze biedna Pinka sie znowu męczy po nocy ja wstałąm musowo bo tak mi zimno że musiałąm w piecu napalić w dodatku obudził mnie o3 skurczybyk o kurde myślałam że dupcie mi rozerwie ale sobie poszedł na szczęście tylko twardy brzuchol został mam nadzieje że do rana żadna sie nie rozpakuje

Do góry