reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam.
BArdzo Was przepraszam, ale nawet czasu nie mam zeby napisac a co dopiero poczytac....
Teraz mam chwilke bo moi rodzice przyjechali.
Sluchajcie, co zrobic jesli dziecko ma tylko lekką temperature? Nie ma kaszlu, kataru ani nic, tylko ma mala gorączkę ale w sumie nie widac po niej, tylko jak dotkne główki to czuje ze jest cieplejsza niz powinna....
Czy to 3 dniówka, czy ząbki????

reklama
Witam.
BArdzo Was przepraszam, ale nawet czasu nie mam zeby napisac a co dopiero poczytac....
Sluchajcie, co zrobic jesli dziecko ma tylko lekką temperature? Nie ma kaszlu, kataru ani nic, tylko ma mala gorączkę ale w sumie nie widac po niej, tylko jak dotkne główki to czuje ze jest cieplejsza niz powinna....

a co to jest u Ciebie mała gorączka? mierzyłaś termometrem?

Aisa jak przyprawić kotlety wieprzowe według 5 przemian???
po kolei: kwasny , gorzki , słodki, ostry słony??
zamierzam podac je z sosem cytrynowym wg pieciu przemian i nie wiem czy to sie jakoś łączy czy zmienia kolejność. Pilne:)

Witam.
Wiesz co moze najpierw zmierz!!

Witam kochane!!!

Jak znajdę chwilkę to Was poczytam, puki co melduję się po udanym weekendzie!!! :) Mały został u babci z soboty na niedziele, był grzeczny, chociaż babcia się nie wyspała bo mały się w nocy wiercił ale u nas to standard... ;) My z mężusiem pozałatwialiśmy sprawy w biurze a wieczorkiem na kolacyjkę we dwoje... mieliśmy iść na tany, ale byliśmy tacy zmęczeni że do domku i w piżamkach oglądaliśmy filmiki ;) było miło!!! :) a w południe, z obiadkiem który przygotowałam, uderzyliśmy do teściowej do naszej kruszynki!!! brakowało mi go!!!!!!!! ;) ale troszkę wypoczęłam! liczyłam już na wiosnę a tu taki ziąb się zrobił... GRRRRR!!!!!!!!!!!!!

super, że tak świetnie Wam weekend minął:-)

Od dziś na diecie, mam nadzieję, że rezultaty będzie wkrótce widać....

trzymam kciuki!!!

To korzystając z ciszy się pochwalę - z mężem i ze szkrabem (a właściwie z dwoma) w maju pojedziemy sobie na wakacje na Krete :) W końcu postanowiliśmy i taaaak się ciesze :)

super zazdraszczam:tak:

rzeczywiście mało naskrobałyście od rana

my po lekarzu, oboje niby coś wirusowe, bez antybiotyku ale z Tomkiem mam iść do kontroli w środe bo coś gardło nie bardzo i żeby sprawdzić
a jak inne dietujące i ćwiczące anecznik, gosiagro jakie osiągnięcia?

zdrówka dla dzieciaczków:tak:
u mnie posucha minus 7 kg, w tym miesiącu mam bardzo luźne podejście do diety i efekty są mizerne:-(

reklama
Do góry