Lenuszka
Mamusia Gajusi
Hahaha!!!!!może i tak ale jak dla mnie to i tak apetycznie wygląda
![]()
Pewnie ja tam bym wsunęła
Dzisiaj robiłam łazanki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha!!!!!może i tak ale jak dla mnie to i tak apetycznie wygląda
![]()
Aisa jak przyprawić kotlety wieprzowe według 5 przemian???
po kolei: kwasny , gorzki , słodki, ostry słony??
zamierzam podac je z sosem cytrynowym wg pieciu przemian i nie wiem czy to sie jakoś łączy czy zmienia kolejność. Pilne![]()
Wyglada mniamusnie! Troche jak kurczak w kury tajsko kokosowyKawałki wieprzowinki polane sosem cytrynowym i sałatka z ogórka , rzodkiewki z bazylią i miętą
Wyszło super
Zobacz załącznik 329976
Zdrowka dla Jagusi!!Bidulka malutka :-( Na szczescie bedziecie to mieli za soba,pocieszenie ze to zima i pogoda beznadziejna niewielkie, ale pomysl jakbys sie meczyla w srodku lata!! Trzymajcie sieJagoda spi juz 2 godziny az się martwie, a to jej 3 drzemka dzisiaj, juz w sumie 5h snu w ciągu dnia dzisiaj..
super pomysl z tym wyjazdem, mam nadzieje ze nabierzesz sil i energii na kolejne miesiace! Milo czytac o rosnacym brzuszku:-) Ja niestety nie mam doswiadczenia z wyjazdami z maluszkiem..To korzystając z ciszy się pochwalę - z mężem i ze szkrabem (a właściwie z dwoma) w maju pojedziemy sobie na wakacje na KreteW końcu postanowiliśmy i taaaak się ciesze
Już od kilku dni myślę głównie o tym - ciepło, basen, jedzenie, wypoczynek...ahhh...
)
zdrowka i dla was kochani!my po lekarzu, oboje niby coś wirusowe, bez antybiotyku ale z Tomkiem mam iść do kontroli w środe bo coś gardło nie bardzo i żeby sprawdzić
milo czytac ze wieczor sie wam udal Kasiu, mam nadzieje ze bedzie ich wiecej!! To wazne dla twojego samopoczucia, bo widze ze energia ci wrocilaKoriander - mały już drugi raz został z babcią, niby wszystko ok, ale denerwuje mnie to że ona zawsze go bierze na ręce jak tylko zacznie marudzić... a najbardziej wkurza mnie to że jej mówię żeby go nie nosiła a ona tak jakby mnie nie słuchała i robi swoje... no ale i tak się poprawiła bo przynajmniej się oferuje że się nim zajmie żebym odpoczęławięc ma plusa! co do alergii to czytając w necie na temat tych suchych placków, to stwierdziłam że chyba będzie jednak skaza...
więc muszę zakupić inne mleczko i nie podawać mu nic z nabiałem i zobaczymy... dwa razy dałam mu taki jogurcik hippa z truskawkami i zwymiotował go, więc daje mi to odpowiedź...
Oj Kasiu moc zdrowka dla Fifcia ale sie chlopak nameczy... Jesli moge cos doradzic, z mojego dziecinstwa (mialam czesto zapalenie ucha)- wez skarpetke i naloz do nie gruboziarnistej soli morskiej, dobrze zakrec lub zawiaz, poloz ja na pokrywce garnka z gotujaca sie woda az sol sie rozgrzeje do przyjemnej cieplej temperatury. Taka ciepla skarpetke przyloz do chorego uszka (WYLACZNIE JESLI NIE MA GORACZKI). Jest to sprawdzony i rewelacyjny sposob, dzialanie soli-osmoza osusza i wyciaga stan zapalnykasiek- ja daję nan ha 2, dla dzieciaczków z podwyższonym ryzykiem alergii jest mleko ha
co do fifiego to na zamkniętym opisałam, zapalenie ucha..........