reklama
agast22
Fanka BB :)
Ola- a co sądzisz o Turcji?? Warto się wybrac czy nie??
Magda- kacperek jest przepiękny!!!!
Lena- ja myje płynem Johnsona takim żółtym z dozownikiem. Kosztuje 20zl ale starcza na 3 miesiące!! Mydło wysusza bardzo!!
Magda- kacperek jest przepiękny!!!!
Lena- ja myje płynem Johnsona takim żółtym z dozownikiem. Kosztuje 20zl ale starcza na 3 miesiące!! Mydło wysusza bardzo!!
Ostatnia edycja:
A
Alusia8989
Gość
Czesć Dziewczyny
Gosiagro mnie przywołała do porządku, żebym się odezwała. Tylko czy któraś mnie jeszcze pamięta?
Co u nas? No hmm Olek rośnie i rośnie. Mamy dwa ząbki
) które wyszły po tygodniu nieprzespanych nocy
jeszcze nie siedzi ale już z dwa miesiące pełza po całym domu
przy meblach staje na kolanka a potem na nóżki tylko że staje na paluszkach . Troszke mnie to niepokoi ale jeszcze chwile poczekam...
Co tam jeszcze. Ja wróciłam w styczniu do pracy ale pracowałam tylko miesiąc bo arobiłam aż 400zł za 120godz więc wogole mi się to nie opłacało. No i tyle
Pozdrawiam Was i dziękujemy za życxzenia co miesiąc
Gosiagro mnie przywołała do porządku, żebym się odezwała. Tylko czy któraś mnie jeszcze pamięta?
Co u nas? No hmm Olek rośnie i rośnie. Mamy dwa ząbki
Co tam jeszcze. Ja wróciłam w styczniu do pracy ale pracowałam tylko miesiąc bo arobiłam aż 400zł za 120godz więc wogole mi się to nie opłacało. No i tyle
Pozdrawiam Was i dziękujemy za życxzenia co miesiąc
Dziewczyny czy któraś z Was myje mydelkiem??
wcześniej miałam Oilatum a teraz Nivea
Hej.
No wiec Baska o 1 wnocy miala temperature 38 (juz po odjeciu 5 kresek) wiec dalam czopkia. Teraz rano miala 37,5 (po odjeciu 5 kresek) i znowu dalam czopika. Cos lekko kicha, ale nic wiecej. Na 11:30 jestesmy zapisane do lekarza....![]()
dużo zdrówka dla Basi, daj znać po lekarzu
Zobacz załącznik 330120
Zobacz załącznik 330120 próba
Kuba uwielbia tygrysa, wszystko z nim robi i spi przytulony![]()
słodziak:-)
U nas slabo. Jagoda całą noc z temperaturą, ale spała jako tako - w sumie tylko raz sie obudziła o 2 na mleko... Ciężko mi ją smarować bo macha rękami i nogami a ta papka musi chwile wysychac. Dodatkowo musze patrzec zeby soebie do oczu nie zatarła bo to z mentolem jest.. Chodzi ciągle ze smutną minką i jeszcze Hankę mam dzisiaj w domu bo nie miał by jej kto z przedszkola odebrac.. Masakra..
buu:-( wysoką ma tą temperaturę, zdrówka dla Jagódki
Zobacz załącznik 330124Kacperek uwielbia stać nad odkurzaczem :-)
Kacperek jest the best

Alusia - brawo:-) gratuluje ząbków! to rzeczywiście praca ci się nie opłacała
zdecku - co tam u was???
nadika
hej,
Natek śpi, nocka standardowo dwie pobudki, myślałam że jak juz cyca nie dostanie tylko butle to sie nie bedzie tak budził a on chyba z glodu sie budzi skoro butle wciągnie
ale niech je może wkońcu bardziej przytyje chudzinka moja 
sama jestem w szoku że juz tak sie cyca nie domaga, było ciężko i już myślałam że nigdy sie nie uda a tu proszę wkoncu załapał,
koriander myśle ze Lilianka też załapie już wkrótce, z Natanem miałam też spory problem bo za nic nie chciał mm pić tymbardziej że wczesniej miał podejrzenie skazy i dawałam mu nutramigen więc był zrażony do mleka.
ale jestem zła.. mąż przyniósł zaproszenie z pracy na bal karnawałowy teraz na sobote a ja nie mam z kim Natanka zostawić, kurczę od 9 miesięcy pierwszy raz gdzieś byśmy się wybrali a tu zonk
teście dzisiaj do maroka se polecieli a moja mama akurat zajmuje się córką siostry bo oni tez idą na bal
Natek śpi, nocka standardowo dwie pobudki, myślałam że jak juz cyca nie dostanie tylko butle to sie nie bedzie tak budził a on chyba z glodu sie budzi skoro butle wciągnie
sama jestem w szoku że juz tak sie cyca nie domaga, było ciężko i już myślałam że nigdy sie nie uda a tu proszę wkoncu załapał,
koriander myśle ze Lilianka też załapie już wkrótce, z Natanem miałam też spory problem bo za nic nie chciał mm pić tymbardziej że wczesniej miał podejrzenie skazy i dawałam mu nutramigen więc był zrażony do mleka.
ale jestem zła.. mąż przyniósł zaproszenie z pracy na bal karnawałowy teraz na sobote a ja nie mam z kim Natanka zostawić, kurczę od 9 miesięcy pierwszy raz gdzieś byśmy się wybrali a tu zonk

Lenuszka
Mamusia Gajusi
kobietki czy któraś z was pisała prace z psychologii na temat 'proces uczenia się' ????
ja miałam coś o tym ale bede mogła zobaczyc dopiero za jakis tydzien bo wszystkie moje notatki na strychu!!
to proszę Cie zobaczja miałam coś o tym ale bede mogła zobaczyc dopiero za jakis tydzien bo wszystkie moje notatki na strychu!!
Kasiek1983
Zobacz załącznik 330120
Zobacz załącznik 330120 próba
Kuba uwielbia tygrysa, wszystko z nim robi i spi przytulony
ja tez uzywam nivea 2 w 1
zdrowka dla chorowitków, moj maly tez przeziebiony, katar taki ze hoho i kaszlec zaczal ;(
wczoraj tesciowa bla znim pierwszy raz i to przez caly dzien, spisalasienaprawde dobrze, jestem zadowolonaale rano jak przyszla nie mialam klucza zeby jej otworzyc, bo maz zabral i biedaczka wchodzila przez okno! myslalam ze pekne ze smiechu, widok teściowej wdrapujacej sie do nas przez okno do kuchni--> BEZCENNE!!! a swoja droga to calkiem niezle jej poszlo, bardzo zwinna z niej babeczka!!!!!
Kubuś ślicznie sobie śpi a co do teściowej to się uśmiałam... od razy wyobraziłam sobie swoją jak się skrobie przez okno!!!
Hej!
U nas slabo. Jagoda całą noc z temperaturą, ale spała jako tako - w sumie tylko raz sie obudziła o 2 na mleko... Ciężko mi ją smarować bo macha rękami i nogami a ta papka musi chwile wysychac. Dodatkowo musze patrzec zeby soebie do oczu nie zatarła bo to z mentolem jest.. Chodzi ciągle ze smutną minką i jeszcze Hankę mam dzisiaj w domu bo nie miał by jej kto z przedszkola odebrac.. Masakra..
Bidulka... oby szybko przeszło!!!
Dzień dobry bardzo![]()
Agatka już po śniadanku i teraz moja kolej... pobudka dzisiaj była wyjątkowo późno bo o 7.00
U mnie dzisiaj na termometrze -20 stopni i lód na oknach....wiec pewnie nici ze spacerku....
Czy wasze maluchy też tak wszystko gryzą? Agatka nawet jak wstaje to z otwart buzią i zębami gotowymi do boju - zabiera się do ogryzania krzeseł, kanapy i wszystkiego innego co jest po drodze...
Mój też gryzie wszystko i wszystkich... ostatnio jak mu smarowałam dziąsła to ugryzł mnie do krwi... a ma tylko 2 dolne... :/
Sealet - u mnie z gryzieniem jest to samo co się nawinie pod reke i zęby jest pogryzione dosłownie kapcie, łóżko, pufy,meble, łóżeczko, rodzice, brat :-)
Zobacz załącznik 330124Kacperek uwielbia stać nad odkurzaczem :-)
Kacperek jest słodziutki!!!!
kasiek,asencja - myślę że Grecja, Hiszpania to dobry wybór, zdecydowanie odradzała bym kraje arabskie. My też myślimy o jakiś wakacjach i te sama się zastanawiam jak to będzie, jak mała zniesie podróż... jesli chodzi o wodę to odradzam wodę z kranu.Zabawki.... heh nie wiem. Na pewno trzeba się zaopatrzyc w jakiś porządny krem z filtrem, dziecko musi mieć jakiś dokument tożsamości...
Dzięki
reklama
aisa80
No i po lekarzu.
Podobno to wlasnie 3dniowka, ale o tym sie przzekonamy w piatek, czy wysypka wyjdzie.
Mala infekcja gardła.
Dzis jestem starsznie niewyspana.
Czekam az mąż wroci zebym mogla sie zdrzemnąć bo Baska dzis tak spi ze zaraz sie budzi...
Podobno to wlasnie 3dniowka, ale o tym sie przzekonamy w piatek, czy wysypka wyjdzie.
Mala infekcja gardła.
Dzis jestem starsznie niewyspana.
Czekam az mąż wroci zebym mogla sie zdrzemnąć bo Baska dzis tak spi ze zaraz sie budzi...