reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ola- a co sądzisz o Turcji?? Warto się wybrac czy nie??

Magda- kacperek jest przepiękny!!!!

Lena- ja myje płynem Johnsona takim żółtym z dozownikiem. Kosztuje 20zl ale starcza na 3 miesiące!! Mydło wysusza bardzo!!

Ostatnia edycja:
Czesć Dziewczyny
Gosiagro mnie przywołała do porządku, żebym się odezwała. Tylko czy któraś mnie jeszcze pamięta?
Co u nas? No hmm Olek rośnie i rośnie. Mamy dwa ząbki :)) które wyszły po tygodniu nieprzespanych nocy :( jeszcze nie siedzi ale już z dwa miesiące pełza po całym domu :) przy meblach staje na kolanka a potem na nóżki tylko że staje na paluszkach . Troszke mnie to niepokoi ale jeszcze chwile poczekam...
Co tam jeszcze. Ja wróciłam w styczniu do pracy ale pracowałam tylko miesiąc bo arobiłam aż 400zł za 120godz więc wogole mi się to nie opłacało. No i tyle ;)

Pozdrawiam Was i dziękujemy za życxzenia co miesiąc ;)

Dziewczyny czy któraś z Was myje mydelkiem??

wcześniej miałam Oilatum a teraz Nivea

Hej.
No wiec Baska o 1 wnocy miala temperature 38 (juz po odjeciu 5 kresek) wiec dalam czopkia. Teraz rano miala 37,5 (po odjeciu 5 kresek) i znowu dalam czopika. Cos lekko kicha, ale nic wiecej. Na 11:30 jestesmy zapisane do lekarza.... :(

dużo zdrówka dla Basi, daj znać po lekarzu

Zobacz załącznik 330120
Zobacz załącznik 330120 próba

Kuba uwielbia tygrysa, wszystko z nim robi i spi przytulony;)

słodziak:-)

U nas slabo. Jagoda całą noc z temperaturą, ale spała jako tako - w sumie tylko raz sie obudziła o 2 na mleko... Ciężko mi ją smarować bo macha rękami i nogami a ta papka musi chwile wysychac. Dodatkowo musze patrzec zeby soebie do oczu nie zatarła bo to z mentolem jest.. Chodzi ciągle ze smutną minką i jeszcze Hankę mam dzisiaj w domu bo nie miał by jej kto z przedszkola odebrac.. Masakra..

buu:-( wysoką ma tą temperaturę, zdrówka dla Jagódki

Zobacz załącznik 330124Kacperek uwielbia stać nad odkurzaczem :-)

Kacperek jest the best:-D:-D

Alusia
- brawo:-) gratuluje ząbków! to rzeczywiście praca ci się nie opłacała

zdecku - co tam u was???

Gosia- nie strasznie wysoką bo cały czas w okolicy 38, ale teraz juz nie ma.. o 7.30 dostała czopek i na razie spokój..

hej,
Natek śpi, nocka standardowo dwie pobudki, myślałam że jak juz cyca nie dostanie tylko butle to sie nie bedzie tak budził a on chyba z glodu sie budzi skoro butle wciągnie :) ale niech je może wkońcu bardziej przytyje chudzinka moja :)
sama jestem w szoku że juz tak sie cyca nie domaga, było ciężko i już myślałam że nigdy sie nie uda a tu proszę wkoncu załapał,
koriander myśle ze Lilianka też załapie już wkrótce, z Natanem miałam też spory problem bo za nic nie chciał mm pić tymbardziej że wczesniej miał podejrzenie skazy i dawałam mu nutramigen więc był zrażony do mleka.

ale jestem zła.. mąż przyniósł zaproszenie z pracy na bal karnawałowy teraz na sobote a ja nie mam z kim Natanka zostawić, kurczę od 9 miesięcy pierwszy raz gdzieś byśmy się wybrali a tu zonk :wściekła/y: teście dzisiaj do maroka se polecieli a moja mama akurat zajmuje się córką siostry bo oni tez idą na bal

Zobacz załącznik 330120
Zobacz załącznik 330120 próba

Kuba uwielbia tygrysa, wszystko z nim robi i spi przytulony;)

ja tez uzywam nivea 2 w 1

zdrowka dla chorowitków, moj maly tez przeziebiony, katar taki ze hoho i kaszlec zaczal ;(

wczoraj tesciowa bla znim pierwszy raz i to przez caly dzien, spisalasienaprawde dobrze, jestem zadowolona ;)ale rano jak przyszla nie mialam klucza zeby jej otworzyc, bo maz zabral i biedaczka wchodzila przez okno! myslalam ze pekne ze smiechu, widok teściowej wdrapujacej sie do nas przez okno do kuchni--> BEZCENNE!!! a swoja droga to calkiem niezle jej poszlo, bardzo zwinna z niej babeczka!!!!!

Kubuś ślicznie sobie śpi a co do teściowej to się uśmiałam... od razy wyobraziłam sobie swoją jak się skrobie przez okno!!! :)

Hej!

U nas slabo. Jagoda całą noc z temperaturą, ale spała jako tako - w sumie tylko raz sie obudziła o 2 na mleko... Ciężko mi ją smarować bo macha rękami i nogami a ta papka musi chwile wysychac. Dodatkowo musze patrzec zeby soebie do oczu nie zatarła bo to z mentolem jest.. Chodzi ciągle ze smutną minką i jeszcze Hankę mam dzisiaj w domu bo nie miał by jej kto z przedszkola odebrac.. Masakra..

Bidulka... oby szybko przeszło!!! ;)

Dzień dobry bardzo :)
Agatka już po śniadanku i teraz moja kolej... pobudka dzisiaj była wyjątkowo późno bo o 7.00 :D
U mnie dzisiaj na termometrze -20 stopni i lód na oknach....wiec pewnie nici ze spacerku....

Czy wasze maluchy też tak wszystko gryzą? Agatka nawet jak wstaje to z otwart buzią i zębami gotowymi do boju - zabiera się do ogryzania krzeseł, kanapy i wszystkiego innego co jest po drodze...

Mój też gryzie wszystko i wszystkich... ostatnio jak mu smarowałam dziąsła to ugryzł mnie do krwi... a ma tylko 2 dolne... :/

Sealet - u mnie z gryzieniem jest to samo co się nawinie pod reke i zęby jest pogryzione dosłownie kapcie, łóżko, pufy,meble, łóżeczko, rodzice, brat :-)

Zobacz załącznik 330124Kacperek uwielbia stać nad odkurzaczem :-)

Kacperek jest słodziutki!!!!

kasiek,asencja - myślę że Grecja, Hiszpania to dobry wybór, zdecydowanie odradzała bym kraje arabskie. My też myślimy o jakiś wakacjach i te sama się zastanawiam jak to będzie, jak mała zniesie podróż... jesli chodzi o wodę to odradzam wodę z kranu.Zabawki.... heh nie wiem. Na pewno trzeba się zaopatrzyc w jakiś porządny krem z filtrem, dziecko musi mieć jakiś dokument tożsamości...

Dzięki ;)

reklama
No i po lekarzu.
Podobno to wlasnie 3dniowka, ale o tym sie przzekonamy w piatek, czy wysypka wyjdzie.
Mala infekcja gardła.
Dzis jestem starsznie niewyspana.
Czekam az mąż wroci zebym mogla sie zdrzemnąć bo Baska dzis tak spi ze zaraz sie budzi... :(

Do góry