reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
elona udzielalam sie malo ostatnio bo mialam straszne zmartwienie odnosnie tych kup Wojtka problem był powazny, lezelismy w szpitalu, poki co dieta chyba pomaga, bo po tych przecierach dzisiaj znow mamy kupke moze tak co dwa dni bedzie robil, wazne ze sam, jedyne co jak mu pomagam to gimnastykuje nozki w trakcie i ladnie idzie. wybaczcie, ze nie odpisywalam na rozne posty, watki itp ale wszytkie was podczytywalam i trzymalam kciuki za wazne decyzje elizabeth, miniu, za ciaze dobranocki, za spokoj ducha malej mi za powrot sugar ;-) i za wiele innych spraw i dziewczyn. do tego moj ksiaze w nocy zaczal budzic sie co pol h ja jestem jzu na wykonczeniu, a na flache nie wolno mi go przesatawiac, takie zalecenie lekarza, kupy musza sie dlugo normowac i praca jelit, zanim zaczne znow ekseprymenty, zrestza poradzili mi wogole zostac na piersi, a ja ledwo zywa..... co do wagi efy to i ja lecew dol bo u nas 46 kg, kosciotrup :| wiec chetnie bym popisala z wami, ale jak tylko maly zasypia to ja znim. on co prawda ma w dzien drzemki 15 minut co mnie dobija, ale jak dostawie do cyca to z pol h jeszcze czasem polezy przy mnie na polspiocha. noce za to tragiczne, wiec szalenie zadroszcze mamom ktore maja nawet i 4 pobudki w nocy bo my znacznie wiecej. podrawiam cieplo was wszystkie, my po szczepieniu dzisiaj z rana. Wojtek ma:
75 cm i 8700 :D jestem dumna z mojego klocka. a przedwszystkim poki co zyje tym pelna nadziei, ze kupki zacznie robic.
tomas... moze napisz do mnie na priv, albo tutaj jak wolisz dokladnie jak karmicie dzidzie, czym co juz stosowaliscie na zaparcia. postaram sie pomoc, bo ja to juz przerobilam z malym przez 3 miesiace wszystko chyba.
sciskam mocno wszystkie ciocie bb
i szczegolne usciski i ucalowania dla smoniq, ktora rozlozyla mnie na lopatki i jestem pelna podziwu dla jej niezwyklej sily.

STRIP mojej Leane dupka sie zakorkowala jak zaczela jesc warzywka, i dopiero doradzono mi dac do picia wode gotowana. od tej pory codziennie kupsztal i nie twardy klocek wypocony tylko sprawnie i szybko. pare dni jej podaje wode-nawet jak wydoi 30 to i tak duzo robi. i spadam bo sie budzi smoczek:)

Strip, widzę ze waga u Wojtusia rośnie a u Ciebie maleje - wprost proporcjonalnie! Życzę mnóstwo siły i spokojnego snu Kochana :-*

witam. więc tak. chciałam coś napisać ale chyba nie ma sensu... i tak zapewne nikt nie pamięta, że pisałam o mojej siostrze niedawno. tak się zastanawiałam i bardzo chciałam tu znaleźć swoje miejsce bo fajnie pogadać z kimś kto ma dziecko w tym samym wieku. tak przekartkowała w głowie wszystko co od mojej rejestracji tu ja pisałam i wy i widać różnice. szczerze. przykro mi się zrobiło, jak pisałyście z tak wielkim entuzjazmem żeby zajrzeć na grupę zamkniętą cokolwiek by tam nie było. nie ważne o mnie bo ja jestem tu od miesiąca i nie mam nic do powiedzenia i żeby znów nie było tak wiem, że jestem tu krótko i nie zamierzam wcale wam się pchać po tym miesiącu do jakichkolwiek grup. żal mi tylko np happybeti i reszty które są dłużej a zostały w sumie olane. bardzo proszę żebyście nie miały mi tego za złe bo ja absolutnie nie atakuję was ani nie oskarżam ani nic złego. bardzo was lubię i odbierzcie to tylko jako moje zdanie na ten temat z wielkimi wyrazami szacunku dla was. myślę, że czym mniej u was nowych osób tym lepiej i że powinnyście pisać tylko na wątku zamkniętym oczywiście przyjmując dziewczyny, które napewno już na to zasłużyły. będziecie pewne, ze nikt was nie podczytuje. tak czy siak dziękuję Wam Happybeti i Natolin. jeśli pozwolicie to poczytam jeszcze co od wczoraj pisałyście w innych wątkach i pousuwam zdjęcia. wszystkim chorym życzę zdrówka, niewysypiającym się wyspania, smutnym radości, dobranocka dbaj o siebie i rzutka moje najszczersze gratulacje z okazji 5. jesteście naprawdę bardzo fajne, pomocne, optymistycznie nastawiające i bardzo zgrane. pozdrav

strip super, że kupki się normują! a Twój synek naprawdę duży, mój waży prawie tyle samo, ale 6cm mniej, czyli prawdziwa kluska mi rośnie :-(
mamaagusi nie uciekaj od nas, proszę Cię. ta sprawa z wczoraj była idiotyczna, ale to koniec tematu. napisz jak siostra, przecież pamiętasz, że ja się interesowałam, nawet się dopytywałam czy blisko siebie mieszkacie. pozdrawiam ciepło.

Ostatnia edycja:
reklama
Idus kochana :* . Jestem jestem i czytałam wczoraj, ale zupelnie bez humorku :( i nie mialam weny do pisania. Ale dzis jest nowy dzień :) i mimo kataru, bolącego gardła i czerwonych oczu mam super humor :)))) i jestem hehe
Mala mi w kraku jest -7 .
Natus meliska pomogła? nie tylko Ty jestes impulsywna i wybuchasz jak wulkan,a potem myslisz kurcze nie potrzebnie. hmmm nie mam pojecia kogo masz tam w łózku? Piotrus Pan w lozeczku , wiec coz czekam na odpowiedz hehe
Moriam, Kasis zdrówka. wiem co czujesz ja obecnie tak samo poruszam sie koło mojej
Tomas zdrówka dla Zuzki i wspolczuje przezyc
Joli, Magnolia, Elona zdrówa dla maluchow i kciuki zacisniete
Sugar czyli facebook fajniejszy hhe, ja juz przeszlam ta faze jak bylam w ciazy, ateraz tam rzadko zagladam ehh i nie pomoge i gralam w Farmville, ale juz pewnie wszystko uschło :(
Rzutka gratki dla Ciebie i Hubsona :) piekna 5

No nic ja tylko chcialam powiedzieć, ze moja sunia cichaczem gwizdnela ciastko i poszla sobie zakopac na pozniej hehe

Do góry