kahaaa
Fanka BB :)
Ja piernicze, o co ta cała afera bo nie rozumiem ?
Wchodzę z rańca, a tu posty poedytowane, nie wiadomo o co chodzi, Natolin zaraz potnie się mydłem bo czegoś nie przeczytała ( ;-) ), i że grupa zamknięta.... Łolaboga !
Ja się witam, my właśnie łapiemy pierwszą drzemkę i mamy zajebisty suwaczek :-)
no zajebisty - gratuluje!!!!!!!!!!!!
[Czy ktoś łaskawie może mnie na PW oświecic: ile jest grup, kto i o co się pożarł i o co kaman? Nakręcają mnie takie akcje :-)
własnie - dlaczego my mamy az 3 grupy ROZPAKOWANE PAZDZIERNIKOWKI 2010 - Forum BabyBoom , Październik 2010 - Forum BabyBoom , Przyszłe Mamy Październik 2010 - Forum BabyBoom - w jednej nic się nie dzieje, w jednej są zdjęcia a w innej dyskusja, nie możnaby jednej grupy gdzie jak komus zaufamy to wysyłamy zaproszenie i tyle. ale to tylko moja sugestia.
poza tym zgadzam się z Sugar, że jak już piszemy cos na zamkniętym to może niekoniecznie informujmy tutaj, że coś się na zamknietym działo bo się z tego robi tylko wiele domysłów i zamieszania.
mala-mi - dawaj te wyniki z egazminu
thomas - wspołczuje i zdrówka zuzi życzę.
kasis, moriam - kurujcie się
się wam wyżale, że w sobote przyjeżdzają do nas kuzynka mojego m z mężem i będa z nami chwile mieszkac. bardzo mi się to nie uśmiecha, bo już wyrosłam ze studenckich zwyczajów, kolejek do łazeinki, cudzych garów w zlewie... bleeeee. w dodatku jak ich raz w życiu widziałam na naszym weselu to nie zrobili na mnie pozytywnego wrażenia, ale mam nadzieje, że sie mylę.
Ostatnia edycja: