reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

sarisa -Paffcio juz pare tygodni temu obrazil sie na moje cyce i je tylko z butli :-(

doris - boli, jak masuje. Wlasnie kapuche wladowalam pod stanik, poczekam ze 2 godziny i probuje sciagnac skurczybyka. A Ty w koncu zazylas antybiotyk? Jak Twoj cyculek?

kasia33 - a Twoj Paffcio grzeczny?

reklama
A mój mąż się obraził i poszedł spać, powiedział że jak chce to mam przyjść do niego albo zostać na sofie z laptopem, powiedziałam że się jeszcze zastanowie bo w sumie do szczęścia mi nic nie brakuje bo on (w sensie laptop)też grzeje :rofl2:

o tak jak i moj ;-). No i jedynie co mnie kusi, zeby isc do lozka to to ze mi sie oczy zamykaja, ale walcze ze soba, bo dzis te pamietniki i niby sie w nie wkrecilam ehhh

Edit: 1smile to trzymam kciuki zeby sie szybko sciagnelo :) i zeby nie bolalo

Ostatnia edycja:
dziewczyny dzięki, kochane jesteście!
Efa pocieszyłaś mnie, bo w kwestiach "drogowych" to jakoś Ci ufam :-)
Ida po prostu pisałaś, że forum uczy dystansu do siebie i do innych, więc odpisałam - zgodnie z prawdą - że mi tego dystansu zawsze będzie brak
moriam dzięki, że pytasz. nie mają, ale ja jadę tylko z wizytą, to nie jest tak daleko (jakieś 100km)
onesmile ja nie pomogę, bo temat mi całkiem obcy. a tak btw to się zastanawiałam jak to by było gdybym miała kolejne dziecko i wiecie co? wiem, że wyrodna jestem, ale ja chyba bym znowu chciała mm
mamaagusi może dają jej właśnie odpocząć
a tak przy okazji to jak tak Was czytałam to naprawdę byłam zdziwiona, bo u mnie w szpitalu absolutnie nikt nikomu (nawet tym po cc) nie proponował, że zabierze dziecko, żeby mama odpoczęła, a koleżanka, która niedawno rodziła (w innym szpitalu niż ja) mówiła, że po cc po prostu zapłaciła pielęgniarce za pomoc, bo sama nie dałaby rady, a jakoś nikt się nie kwapił, żeby pomóc...

Ostatnia edycja:
może chcą jej po prostu dać odpocząć, będzie dobrze :-)
tylko że właśnie ona nie chce odpoczywać:-)
sarisa -Paffcio juz pare tygodni temu obrazil sie na moje cyce i je tylko z butli :-(

doris - boli, jak masuje. Wlasnie kapuche wladowalam pod stanik, poczekam ze 2 godziny i probuje sciagnac skurczybyka. A Ty w koncu zazylas antybiotyk? Jak Twoj cyculek?

kasia33 - a Twoj Paffcio grzeczny?
u mnie kapusta złagodziła ból tylko a zastój został. dopiero Aga mi to rozładowała

natolin kciuki zaciśnięte
Rzutka gratuluje suwaczka
mała mi ja też zdecydowanie jestem na kolejną cesarką!
Rzutka a to mleczko z piersi to chyba ktoś radził do noska wystrzelić?;-)a propo to raz na wizycie u piediatry mówię, że słyszałam, że można takim właśnie sposobem zlikwidować katar u dziecka a ta spojrzała na mnie jak na kosmitę i powiedziała, że o taki sposobie to ona nigdy nie słyszała;-)

220220111218 (800x600).jpg220220111217 (600x800).jpg

a oto FRANCUSKIE BAGIETKI:)))) jak wspomnialam, poszlam do piekarni:))) a co tam!! na chrzest matka musi wygladac przyzwoicie nie??:) mezowi szczeka opadla:))

tylko że właśnie ona nie chce odpoczywać:-)
To podziwiam bo mi oczy po porodzie leciały,tylko że ja dwie nocki byłam w tył, bo w jedną przyjechałam i nei spałam z przejęcia (miałam skurcze które nei były widoczne na KTG i zostawili mnie na obserwację) a w kolejną młody już był na świecie. I nei miałam za bardzo siły bo w żołądku prócz wody,którą piłam w czasie porodu nie miałam nic.
Dobra ja spadam nynku, wiedziałam że ten mój dobry humor skończy się czymś złym . Jutro się nie wyśpie bo domowe przedszkole otwieram przed 9 ehhhh.:wściekła/y:

Dziulka fajne bagietki ale chyba trochę mało strawne i ostre :-D

Kolorowych snów i przespanej nocki

Ostatnia edycja:
Ika, ja to mam teraz cholera zagwozdkę przez to, a nie chce mi się przeszukiwać wątku.
Ale wydaje mi się, że to miało zaradzić na ropienie oka :errr:
I jak bonie dydy byłam przekonana, że to Mała mi pisała.

To pewnie była Mała mi tylko się przyznać nie chce :ninja2:

reklama
Do góry