reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
mąż mi coś mówił, że ktoś z Realu strzelił gola i to taki co wcześniej grał w Twojej drużynie, ale może coś źle zrozumiałam

mamaagusi no to siostra nie pytała pielęgniar czemu dziecko nie jest z nią?

powiedziały, że będą jej przynosić a od jutra jak ją przeniosą to cały czas będzie. że na pooperacyjnej też nie może być. ja też po porodzie miałam takiego powera że nawet nie spałam w zasadzie. poza tym mnie szycie tak bolało że nawet jak chciałam poleżć dłużej to też nie mogłam. wygodniej nawet było mi siedzieć...

BENZEMA:) on ma prawo :))

jest 1-1:))))))))))) jezzzuuuuuuuu a tak chcialam isc na ten mecz...

Ostatnia edycja:
Ida pluje przez Ciebie dalej niż widzę
Onesmile niestety nei pomogę
A mój mąż się obraził i poszedł spać, powiedział że jak chce to mam przyjść do niego albo zostać na sofie z laptopem, powiedziałam że się jeszcze zastanowie bo w sumie do szczęścia mi nic nie brakuje bo on (w sensie laptop)też grzeje :rofl2:
a dziękuję, choć twój tekst o laptopie też niczego sobie:-D:-D:-Dnie wyję ze śmiechu tylko dlatego że znowu wqrw...am sie na menża i mnie właśnie tylko ciepełka laptopika ostało:wściekła/y:
tylko że właśnie ona nie chce odpoczywać:-)
jeszcze zachce;-)mi przynieśli po 2-3h (ok.14ej chyba), pokazali, pocycałyśmy i zabrali i tak na dłuzej lub krócej do rana następnego dnia a potem heja na maxa!!!

a mnie jutro chyba wizyta u gina czeka...

ojej, aż mnie zabolało jak sobie przypomniałam próbę siadania po szyciu... ja to przez jakieś dwa tygodnie nawet posiłki jadłam na stojąco

Moriam piekne, ale ta cena byla by fajna bez 2 pierwszych cyferek
Ida a czemu nie jestes pewna czy Cie czeka czy nie?
Mamagusi ja lezalam zadowolona i czekalam na dzidzie przywiezli mi ja ok 22 na 2 godzinki i mi ja zabraly, a ja tak bylam oszolomiona, ze nawet do niej nie poszlam :( i troche mi zal, ze nie poszlam, na nia popatrze :( wyrodna matka ze mnie ehhh

reklama
mamaagusi- mi moja malutka dali dopiero po 12 godzinach od porodu(tez cc) , a wczesniej widzialam ja tylko przez chwile zaraz po wyjeciu z brzuszka., takze w niektorych szpitalach to normalne postepowanie. Zycz siostrze duzo sily:)
sarisa- ja nawet bez tej 1 z przodu bym je wziela:) albo jeszcze lepiej bez tej ostatniej cyferki:)

Ostatnia edycja:
Do góry