Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz dzwoniła. niby nie jest na niczym tzn chyba nie jest. dziecko jest na poprodowej a ona na pooperacyjnej saliMamagusi a może siostra jest na jakiś środkach przeciwbólowych i dlatego wzieli jej małą. Ja co prawda rodziłam SN ale 2 noce miałam nie przespane i położne same mi zaproponowały wzięcie małego, a dziewczyna z którą leżałam na sali a była po cc też dostała dzieciątko po 24h. Na pewno wszystko będzie w porządku.
to tak jak ja. i od gotowych na wszystko i od chirurgówjezusie maryjo nowy odcinek Hałsa na iitvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
wybaczcie, ale jestem uzależniona
historia podobna do mojej... najważniejsze że obie kobitki żyją i ,zapewniam cię, z każdą chwilą czują się lepiej!!! sn czy cc - dzidzia się wykluła! reszta nieważna))

Rzutka, dzięki za odpowiedź. No i niech mi nikt nie wmawia, że tutaj się olewa posty ;-).Efa, ja oczywiście jestem tak zdolna, że zapomniałam że pytałaś mnie o Bory Tucholskie. Więc my mamy działkę jakieś 20 km od Tucholi w stronę Czerska. Jeszcze łapiemy się na kujawsko-pomorskie.
może chcą jej po prostu dać odpocząć, będzie dobrze :-)teraz dzwoniła. niby nie jest na niczym tzn chyba nie jest. dziecko jest na poprodowej a ona na pooperacyjnej sali