Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nat jeszcze 31 postow i przekroczysz 3000 to chyba dasz rade dzis ??
no nie wiem ;-)
;-)W aptece na receptę, po konsultacji z lekarzem :-)Przepis? W sensie, że samemu można zrobić??? Poproszę :-)
Piękne buty, ja bym zaszalała :-) A co! Ja z sukienką zaszalałam, całe wesele mnie mniej kosztowało, ale żarcie się zjadło, goście rozjechali, a wspomnienia wymarzonej sukni zostały. jak chcesz przyoszczędzić, to może laski z UK Ci pomogą taniej nabyć bez polskiego pośrednika?ah, wlasnie znalazlam buty,ktore swietnie by sie nadawaly do mojej slubnej wizji, ale cena...chyba trzeba wizje zmienic)
Brishoes. Bridal shoes - najpikniejsze buty lubne Warszawa
To chyba zależy od szpitala, tam gdzie ja rodziłam od razu mi Artka dali, mąż mu od początku towarzyszył, jeszcze zanim mnie wybudzili. Ale z tego co dziewczyny pisały, to mało która od razu dostała.powiedziały, że będą jej przynosić a od jutra jak ją przeniosą to cały czas będzie. że na pooperacyjnej też nie może być. ja też po porodzie miałam takiego powera że nawet nie spałam w zasadzie. poza tym mnie szycie tak bolało że nawet jak chciałam poleżć dłużej to też nie mogłam. wygodniej nawet było mi siedzieć...
choć tobie wesoło chyba nie było:-(ale z perspektywy czasu pośmiać sie jest z czego, chyba, co?
) i wypadałoby skonsultować. chyba... qrde, ani płynu do prania nie zmieniałam ani nic, i o co do cholery kaman?!?!?!?!