ah, wlasnie znalazlam buty,ktore swietnie by sie nadawaly do mojej slubnej wizji, ale cena...chyba trzeba wizje zmienic
)
Brishoes. Bridal shoes - najpikniejsze buty lubne Warszawa
Brishoes. Bridal shoes - najpikniejsze buty lubne Warszawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamaagusi no to siostra nie pytała pielęgniar czemu dziecko nie jest z nią?
a dziękuję, choć twój tekst o laptopie też niczego sobieIda pluje przez Ciebie dalej niż widzę
Onesmile niestety nei pomogę
A mój mąż się obraził i poszedł spać, powiedział że jak chce to mam przyjść do niego albo zostać na sofie z laptopem, powiedziałam że się jeszcze zastanowie bo w sumie do szczęścia mi nic nie brakuje bo on (w sensie laptop)też grzeje![]()
jeszcze zachce;-)mi przynieśli po 2-3h (ok.14ej chyba), pokazali, pocycałyśmy i zabrali i tak na dłuzej lub krócej do rana następnego dnia a potem heja na maxa!!!tylko że właśnie ona nie chce odpoczywać:-)