reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Tulip 11.03.11 to mój termin ale wątpię czy się wstrzelę hehe

Masala fajny maluch, pośmiałam się hehe

Marta Ty chociaż wiesz czego się spodziewać i bać a ja dopiero jak się zacznie to będę wiedziała haha i co w tym przypadku gorsze wiedza czy jej brak ???

Katjusza żonka jak się patrzy. Ja już dawno igły i żelazka w ręce nie trzymałam aż wstyd ale co zrobić jak nie lubie?!

reklama
no dziewczynki tylko 5 stron od kiedy wyszlam naskrobalyscie :-D

ja tez ogladam majtasy przy kazdej wizycie w WC-pikerze potem jeszcze patrze na srajtaśme(papiery toaletowy) a propo dat ja mam termin na 11.03.11 ale podobno tylko 5% rodzi w terminie wiec nie licze ze sie zmieszcze :-D za to 3.03 odpada jak juz pisalam to tłusty czwartek :-D ja mam na ten dzien plany jedzeniowe nie porodowe :-D

koncia zdjecie scinajacych drzewo miażdży :-D swoja droga dziadek ma fantazje ;-)
scarletka ma niestety racje co do cen piwa my zawsze praktykowalismy najpierw pijemy w domu i dopiero jazda na rynek i tam ewentualnie 1,2 piwka bo inaczej poszlibysmy z torbami :-D mimo wszytsko buziaczek zapraszam na to piwko ;-)

Ostatnia edycja:
jak tylko bede w polsce na chrzcinach w okolicach listopada to po drodze z bielska do ustki zahaczymy o krakow-spokojna glowa tylko pamietaj o zaproszeniu zeby mi glupio potem nie bylo:-)

co do dat to my wzielismy slub 19.09.2009:-)

Ewi i Ewe- mi to wy sie zawsze mylicie-i do tego macie te same terminy :D
Ewe- faktycznie 3.3 zarezerwowany jest na paczki!

Buziak- to moze wasze malenstwo z tego zwiazku 19.9.9 tez chce sie wstrzelic w jakas fajna date hihi

jak tylko bede w polsce na chrzcinach w okolicach listopada to po drodze z bielska do ustki zahaczymy o krakow-spokojna glowa tylko pamietaj o zaproszeniu zeby mi glupio potem nie bylo:-)

co do dat to my wzielismy slub 19.09.2009:-)

oczywiscie ze bede pamietac z reszta mam nadzieje ze bedziemy utrzymywac kontakty po porodach bo tak wiele fajych osob poznalam na bb i jakos latwiej ta ciaze przechodzic w grupie :tak:
my bralismy slub 25.07.09 w swieto sw.Krzysztofa patrona kierowcow i zartowalismy z eMkiem ze tylko taka data wchodzila w gre bo eMek ma firme transportowa i jego zawod to kierowca :-D jednym slowem transport to jego konik,praca i sposob na zarabianie

Hej Mamuśki!
znowu szalejecie z tym pisaniem, nie mam jak nawet poczytać:-( mam nadzieję że Hanka będzie grzeczna to moze nadrobie...
dzisiejsza nocka spokojna, tzn, bez akcji skurczowych, a więc Zosia tylko postraszyła mnie ostatnio:-D w weekend przyjadą rodzice to ewentualnie wtedy mogłoby się coś rozkręcić, przynajmniej miałabym spokojna głowę o Hanusie...
mój emek stwierdził dzisiaj że ja żyję z Wami na tym bb jak w jakieś telenoweli, bo przeżywam wszystko co się dzieje, i sam już się pyta jak wchodzę na forum: i co? znowu jakaś dziewczyna urodziła?:-)
ale Jaśko od Malinki słodki jest, no nie? no i usg nie zawyżało jego wagi - naprawdę duży chłopak;-)
miłego dzionka kochane:-)

EWE - to pewnie urodzisz w jakims pojezdzie:-Djak wy tacy zmotoryzowani:-)
TULIPEK - ciekawe tylko jakiej daty by mu sie moglo zachciec...kurcze moi rodzice maja jutro 32ga rocznice slubu...ale by byly jaja jakby szymonek sie jutro urodzil:) w sumie to ja powiedzialam im o ciazy w urodziny mojego taty:) 2 miesiace trzymalismy to w tajemniecy bo sie uparlismy ze chcemy to zrobic jak w pl bedziemy zeby ich miny zobaczyc jako ze ja jedynaczka:-) a jak oni to uslyszeli to chcieli do wszystkich dzwonic isie chwalic a my na to ze wszyscy juz wiedza-a oni jak to -a my tak to wam chcielismy powiedziec osobiscie bo tyle dla nas zrobiliscie:)

Ewe a ja myślałam że Ty Ewa hehe, termin mamy ten sam to może i dzieci tego samego dnia sie urodzą;) awatarek na chwilę inny;) ostatnie zdjecie ciążowe;) niedługo będzie z dzidziusiem;)

Tulip dużo osób nas tu myli i czasami widzę ze odpowiadają Ewe a piszę jakby do mnie aż się zstanawiam o co chodzi hehe

reklama
Ewe a ja myślałam że Ty Ewa hehe, termin mamy ten sam to może i dzieci tego samego dnia sie urodzą;) awatarek na chwilę inny;) ostatnie zdjecie ciążowe;) niedługo będzie z dzidziusiem;)

Tulip dużo osób nas tu myli i czasami widzę ze odpowiadają Ewe a piszę jakby do mnie aż się zstanawiam o co chodzi hehe

Ewi masz racje czesto nas myla i odpisuja nie nam konkretnie i zawsze potem sie zastanawiam czy chodiz o mnie czy o ciebie :-D

buziaczek nie strasz ze urodze w pojezdzie moj eMek zemdlalby na pewno wiec musialabym sobie sama porod odebrac :-) on sie nawet smieje i zartuje ze nie wie czy ze strachu dowiezie nas do szpitala ?? i powtarza ze ja w koncu sie wkurze kaze mu usiasc na miejscu pasazera i sama zawioze sie do porodu oby sie tylko to nie sprawdzilo :szok:

Do góry