• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Tulip 11.03.11 to mój termin ale wątpię czy się wstrzelę hehe

Masala fajny maluch, pośmiałam się hehe

Marta Ty chociaż wiesz czego się spodziewać i bać a ja dopiero jak się zacznie to będę wiedziała haha i co w tym przypadku gorsze wiedza czy jej brak ???

Katjusza żonka jak się patrzy. Ja już dawno igły i żelazka w ręce nie trzymałam aż wstyd ale co zrobić jak nie lubie?!

reklama
no dziewczynki tylko 5 stron od kiedy wyszlam naskrobalyscie :-D

ja tez ogladam majtasy przy kazdej wizycie w WC-pikerze potem jeszcze patrze na srajtaśme(papiery toaletowy) a propo dat ja mam termin na 11.03.11 ale podobno tylko 5% rodzi w terminie wiec nie licze ze sie zmieszcze :-D za to 3.03 odpada jak juz pisalam to tłusty czwartek :-D ja mam na ten dzien plany jedzeniowe nie porodowe :-D

koncia zdjecie scinajacych drzewo miażdży :-D swoja droga dziadek ma fantazje ;-)
scarletka ma niestety racje co do cen piwa my zawsze praktykowalismy najpierw pijemy w domu i dopiero jazda na rynek i tam ewentualnie 1,2 piwka bo inaczej poszlibysmy z torbami :-D mimo wszytsko buziaczek zapraszam na to piwko ;-)

Ostatnia edycja:
jak tylko bede w polsce na chrzcinach w okolicach listopada to po drodze z bielska do ustki zahaczymy o krakow-spokojna glowa tylko pamietaj o zaproszeniu zeby mi glupio potem nie bylo:-)

co do dat to my wzielismy slub 19.09.2009:-)

Ewi i Ewe- mi to wy sie zawsze mylicie-i do tego macie te same terminy :D
Ewe- faktycznie 3.3 zarezerwowany jest na paczki!

Buziak- to moze wasze malenstwo z tego zwiazku 19.9.9 tez chce sie wstrzelic w jakas fajna date hihi

jak tylko bede w polsce na chrzcinach w okolicach listopada to po drodze z bielska do ustki zahaczymy o krakow-spokojna glowa tylko pamietaj o zaproszeniu zeby mi glupio potem nie bylo:-)

co do dat to my wzielismy slub 19.09.2009:-)

oczywiscie ze bede pamietac z reszta mam nadzieje ze bedziemy utrzymywac kontakty po porodach bo tak wiele fajych osob poznalam na bb i jakos latwiej ta ciaze przechodzic w grupie :tak:
my bralismy slub 25.07.09 w swieto sw.Krzysztofa patrona kierowcow i zartowalismy z eMkiem ze tylko taka data wchodzila w gre bo eMek ma firme transportowa i jego zawod to kierowca :-D jednym slowem transport to jego konik,praca i sposob na zarabianie

Hej Mamuśki!
znowu szalejecie z tym pisaniem, nie mam jak nawet poczytać:-( mam nadzieję że Hanka będzie grzeczna to moze nadrobie...
dzisiejsza nocka spokojna, tzn, bez akcji skurczowych, a więc Zosia tylko postraszyła mnie ostatnio:-D w weekend przyjadą rodzice to ewentualnie wtedy mogłoby się coś rozkręcić, przynajmniej miałabym spokojna głowę o Hanusie...
mój emek stwierdził dzisiaj że ja żyję z Wami na tym bb jak w jakieś telenoweli, bo przeżywam wszystko co się dzieje, i sam już się pyta jak wchodzę na forum: i co? znowu jakaś dziewczyna urodziła?:-)
ale Jaśko od Malinki słodki jest, no nie? no i usg nie zawyżało jego wagi - naprawdę duży chłopak;-)
miłego dzionka kochane:-)

EWE - to pewnie urodzisz w jakims pojezdzie:-Djak wy tacy zmotoryzowani:-)
TULIPEK - ciekawe tylko jakiej daty by mu sie moglo zachciec...kurcze moi rodzice maja jutro 32ga rocznice slubu...ale by byly jaja jakby szymonek sie jutro urodzil:) w sumie to ja powiedzialam im o ciazy w urodziny mojego taty:) 2 miesiace trzymalismy to w tajemniecy bo sie uparlismy ze chcemy to zrobic jak w pl bedziemy zeby ich miny zobaczyc jako ze ja jedynaczka:-) a jak oni to uslyszeli to chcieli do wszystkich dzwonic isie chwalic a my na to ze wszyscy juz wiedza-a oni jak to -a my tak to wam chcielismy powiedziec osobiscie bo tyle dla nas zrobiliscie:)

Ewe a ja myślałam że Ty Ewa hehe, termin mamy ten sam to może i dzieci tego samego dnia sie urodzą;) awatarek na chwilę inny;) ostatnie zdjecie ciążowe;) niedługo będzie z dzidziusiem;)

Tulip dużo osób nas tu myli i czasami widzę ze odpowiadają Ewe a piszę jakby do mnie aż się zstanawiam o co chodzi hehe

reklama
Ewe a ja myślałam że Ty Ewa hehe, termin mamy ten sam to może i dzieci tego samego dnia sie urodzą;) awatarek na chwilę inny;) ostatnie zdjecie ciążowe;) niedługo będzie z dzidziusiem;)

Tulip dużo osób nas tu myli i czasami widzę ze odpowiadają Ewe a piszę jakby do mnie aż się zstanawiam o co chodzi hehe

Ewi masz racje czesto nas myla i odpisuja nie nam konkretnie i zawsze potem sie zastanawiam czy chodiz o mnie czy o ciebie :-D

buziaczek nie strasz ze urodze w pojezdzie moj eMek zemdlalby na pewno wiec musialabym sobie sama porod odebrac :-) on sie nawet smieje i zartuje ze nie wie czy ze strachu dowiezie nas do szpitala ?? i powtarza ze ja w koncu sie wkurze kaze mu usiasc na miejscu pasazera i sama zawioze sie do porodu oby sie tylko to nie sprawdzilo :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry