reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2011

Wisienka Jak ma 3D i normalne to co to za różnica na jakim sprzęcie zrobi i tak NFZ mu za program zapłaci. Po prostu spytaj, może wykaże dobrą wolę i zrobi 3D, żebyś miała lepsze widoki:) 3D warto nagrać bo tam laik wszystko rozróżni a na normalnym USG to trochę ciężko się połapać gdzie pępiowina a gdzie siusiak czy rączka.
Przynajmniej mnie trudno może Wy macie bardziej wyczulone oko:)

hanami dzięki:) Słodki tak samo jak rozbrykany. Teraz trochę mniej szaleje bo jakiś wirus go dopadł i bidoka gorączka męczy.
No to super, że bilet udało się przebukować i przylot do Polski się przybliżył:)

Ostatnia edycja:
reklama
Margeritko bolą tak jakbym wyszła z gołymi piersiami na wielki mróz. Są twarde i wielkie. I ci najdziwiejsze nie bolą gdy jestem na dworze tylko gdy jestm w domu , w ciepełku od dłuższego czasu. Może to też wina staników bo każdy jest przymały już? Normalnie C. kupił mi najdroższe chyba wkładki w życiu - 20 złotych- Pantena Chyba , że teraz wszystkie tyle kosztują. Muszę looknąc w Rosmanie.
Dobrze, że u mnie nie ma Reala. Spoiro oszczędzę na tej promocji ;-)
Mam za to miejsce do parkowania dla ciężarnych. Zaparkowaliśmy tak jak byłam w 2 miesiącu. Ale dumna wtedy byłam.
Mój małż, który tak gadał, że on nie chce znać płci ( namawiał nawet dzidzię do dywersji;-) ) Dzisiaj pęka z dumy. Nie wiedziałam, że dla faceta to takie ważne. Choć rękę dałabym sobie uciąc, że z dziewczynki też by się cieszył. Kolejna zakochana w nim dziewczyna ;-)
Hanami a przywieziesz nam truskawek??? Bo nas Em-ka wkurza cały czas. Słyszałaś te teksty o myszach? No ale jak nie będziesz mogła to zrozumiemy;-)

Ostatnia edycja:
Orchidea, to tak jak mój, zimą po Starym Rynku w samym t-shircie łaził, (na trzeźwo, żeby nie było;]) ludzie na niego jak na debila patrzyli i nic mu nie było, ja bym chyba wylądowała w szpitalu z zapaleniem płuc.

psotka może to jakies ala morsy ale lądowe hahaha
sestina boisz się ogólnego znieczulenia ?? a wogóle jeszcze takie dają przy cc ??? :szok:
mailuj są chyba tańsze wkładki

Ostatnia edycja:
Majluj każdy facet dumny z syna. Jedna z rzeczy w porzekadle (" dom postawić, drzewo zasadzić i syna spłodzić" ) spełniona. No i nazwisko (ród) będzie przekazane dalej:) Ot taka męska duma.
Mój też pękał z dumy jak mu się syn urodził.
Ale teraz cieszy się, że będzie "córunia tatunia"
W rossmanie na pewno wkładki będą tańsze.
A na brodawki bepathen najlepszy, polecam.

reklama
Do góry