reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

Jakoś nie mam już zupełnie czasu żeby do was zajrzeć.
Od weekendu jesteśmy u mojej mamy, a ja cały czas chodzę do pracy na 12-13h:( Jest masakra... Śpię po 5h i ogólnie to już marzę o urlopie:( No ale mamy spore tyły i musimy to wszystko nadrobić(czyt.zrobić robotę za kogoś kto czegoś nie zrobił)
Gratuluję nowej zafasolkowanej, gosiagro już mi doniosła;)))))))) Super;))
Magda_m achhh wy to macie z tymi choróbskami, szpitalami... masakra...
Poza tym u nas wszystko OK. Mała rośnie jak na drożdżach, zadowolona że z babcią szaleje;) Moja mama szczęśliwa, babcia wróciła ze szpitala do domu, też się cieszy jak mała się bawi z nią:) Więc jest fajnie:) Nie wiem do kiedy tam zostaniemy, najprawdopodobniej do końca tygodnia, chociaż w sumie się jeszcze zobaczy:)
Postaram się do was zajrzeć w nast tygodniu:)
Pozdrawiam i trzymajcie się cieplutko:)
Kochana szkoda, że pracujesz bo bym Was odwiedziła;)

A Gdzie moja HEFI???

reklama
Dziewczyny co teraz sie daje na 18???

Kurczę nie mam pojęcia...ile to lat już minęło kiedy chodziło się na osiemnastki!!!!! Też miałaby dylemat!!!
Cześć dziewczynki ja tylko na chwilunie, u nas masakra Szymka wczoraj zawiezliśmy do szpitala na chirurgie bo cos sobie w palucha zrobił i mu ropa zaczał podchodzic i od razu na oddział poszedł dostał głupiego jasia i cieli mu paluszka zeby wszystko wyczyscic bo sie zakazenie wdało :-( myślałąm ze dzisiaj wyjdzie ale niestety :-( całą noc P był przy nim o 10 rano przyszedł do domu zeby zostać z Kacperkiem a ja poszłam do Szymka a teraz się wymieniliśmy i P zostaje juz na noc. Kacperek marudny ida mu 3 do tego ma ogromny katar z którym nie moge sobie poradzic :-( jak widzi fride to sie tak drze jak widzi krople to samo ze od tego wszystkiego gardło mu siada bo az skrzeczy a w niedziele mamy chrzciny....
Jejku Madziu tulę Cię mocno....Zdrówka dla obu chłopaczków a dla Ciebie i męża mnóstwa siły....Oby wszystko szczęśliwie poszło w niepamięć do niedzieli....
Witajcie,

Jakoś nie mam już zupełnie czasu żeby do was zajrzeć.
Od weekendu jesteśmy u mojej mamy, a ja cały czas chodzę do pracy na 12-13h:( Jest masakra... Śpię po 5h i ogólnie to już marzę o urlopie:( No ale mamy spore tyły i musimy to wszystko nadrobić(czyt.zrobić robotę za kogoś kto czegoś nie zrobił)
Gratuluję nowej zafasolkowanej, gosiagro już mi doniosła;)))))))) Super;))
Magda_m achhh wy to macie z tymi choróbskami, szpitalami... masakra...
Poza tym u nas wszystko OK. Mała rośnie jak na drożdżach, zadowolona że z babcią szaleje;) Moja mama szczęśliwa, babcia wróciła ze szpitala do domu, też się cieszy jak mała się bawi z nią:) Więc jest fajnie:) Nie wiem do kiedy tam zostaniemy, najprawdopodobniej do końca tygodnia, chociaż w sumie się jeszcze zobaczy:)
Postaram się do was zajrzeć w nast tygodniu:)
Pozdrawiam i trzymajcie się cieplutko:)

Zdec współczuję tego nawału pracy....ale fajnie że chociąz u mamy masz pomoc i Natalcia zadowolona....A jak babcia lepiej się czuje...????Trzymaj się kochany nasz pracuusiu.....

My wróciłyśmy ze spacerku....na którym Polcia nie pospała więc jest mega marudna....Chce ja jeszcze przetrzymać ze 30 minut , wykąpać, mleczko i może uderzać w kimę....Dziś podobno mega ciekawy odcinek Na Wspólnej....Coś ma się zdarzyć między Martą a jej mężem...walka o dziecko, szarpaninina....i....dalej nie napisali....Może uda mi sie obejrzeć!!!!!

hehe Lena może wycieczka do Libii?<żart>
Magda ale wam się narobiło oby do niedzieli wszystko się poukładało:tak:a chorubska odeszły w siną dal
zdec pracusiu nadrabiaj jak najszybciej i wracaj do nas
agi widzę że telemaniak telenowel jesteś?:-D:-D:-D

Hefi jest :**
Przepraszam was bardzo ale myślałam że dam rade dzisiaj was nadrobić ale szalejecie z postami jak nie wiem co :) Dzisiaj postanowiłam zrobić porządek w mieszkanku i tak mi dzień zleciał a i tak jeszcze nie odkurzyłam i nie umyłam podłóg ale to jutro już bo dzisiaj raz że nie mam siły a dwa że Julka śpi :)
Klementince juz gratulowałam na zamkniętym!
Madzia - zdrówka dla Szymka (bidulka w szpitalu), dla Ciebie wytrwałości przy marudnym Kacperku (ten też się musi nacierpieć :()
Zdec - ehhh robota to robota - nie ma zmiłuj.
Lenka kochana dzięki za pamięć :) A powiedz mi ta 18 to jakaś bliższa czy dalsza rodzina?? Bo może poprostu kasę i jakiś drobny upominek albo coś czym ta osoba się interesuje, albo hmmm... zapytaj rodziców tej osoby co by chciała lub czy np. ktoś się już nie składa na większy prezent? :)
Dla wszystkich których pominęłam buziole i zdrówka chorowitkom.
Miesieczniakom z niedzieli, poniedziałku, wtorku i dzisiaj dużo radości każdego dnia.

Hefi jest :**
Przepraszam was bardzo ale myślałam że dam rade dzisiaj was nadrobić ale szalejecie z postami jak nie wiem co :) Dzisiaj postanowiłam zrobić porządek w mieszkanku i tak mi dzień zleciał a i tak jeszcze nie odkurzyłam i nie umyłam podłóg ale to jutro już bo dzisiaj raz że nie mam siły a dwa że Julka śpi :)
Klementince juz gratulowałam na zamkniętym!
Madzia - zdrówka dla Szymka (bidulka w szpitalu), dla Ciebie wytrwałości przy marudnym Kacperku (ten też się musi nacierpieć :()
Zdec - ehhh robota to robota - nie ma zmiłuj.
Lenka kochana dzięki za pamięć :) A powiedz mi ta 18 to jakaś bliższa czy dalsza rodzina?? Bo może poprostu kasę i jakiś drobny upominek albo coś czym ta osoba się interesuje, albo hmmm... zapytaj rodziców tej osoby co by chciała lub czy np. ktoś się już nie składa na większy prezent? :)
Dla wszystkich których pominęłam buziole i zdrówka chorowitkom.
Miesieczniakom z niedzieli, poniedziałku, wtorku i dzisiaj dużo radości każdego dnia.

To jest dziewczyna mojego szwagra;)no raczej wolałabym sama kupic prezent niz z kimkolwiek sie składac;)Bo jednak idę z mężem:) hehehe może oko zawiesze na kims;)
Myślałam nad złotym łańcuszkiem....ale nie wiem.....

To jest dziewczyna mojego szwagra;)no raczej wolałabym sama kupic prezent niz z kimkolwiek sie składac;)Bo jednak idę z mężem:) hehehe może oko zawiesze na kims;)
Myślałam nad złotym łańcuszkiem....ale nie wiem.....

aaa ok :)
hmmm... jeżeli wiesz że nosi złoto to prezent ok ale jak złota nie lubi to tak troche lipa :/ Może podpytaj się szwagra co by jej się przydało. Może jakaś szkatułka na biżuterie? A do jakiej kwoty chcesz coś kupić?

Witaj Hefciu :)
Zdecku- dasz rade kochana. Po prostu zrobisz swoje i na urlop idz.

Lena- jak już tak o biżuterii pomyślałaś to może np; kolczyki z kryształami Swarowsky? Są na topie no i ta biżuteria jest piękna :)
A ja właśnie siedze sobie i sącze Lenka twój prezencik. Jeszcze raz bardzo dziękuję za bardzo miłe spotkanie, pyszną babeczkę ( mniam ...) i prezenciki dla Jasia. :yes::-) już nie mogę doczeka się następnego spotkania :)

Perfecta - gratki dla Jasia. Odważny chłopak:tak:

Agi - wyczytałam że do pracy wracasz, a malutka z kim będzie??

Emalia - mam nadzieję że robali już nie ma

Koriander - Iga raz tak walnęła w lawe że az się zaniosła od płaczu, wiec teraz jestem na to uczulona, ale nie da się wszystkiego kontrolować, dzisiaj siedziałam obok niej na podlodze, ona stała przy ławie i w sekundzie nie utrzymała równowagi i pleciała na plecy nagle, a byłam 10cm od niej

Magda_M - buuuu, zdrówka dla synków

Lena - co do prezentu to może faktycznie raczej coś ze srebra

Lena - fajne pomysły mają dziewczyny!!!! Biżuteria albo szkatułka na nią....Ja bym też poszła w tym kierunku!!!
Hefi - dopiero doczytałam ....Fajnie że wypad udany....Troszkę zazdroszczę... :-)....Na pewno taki wyjazd odpręża i relaksuje....
kasiuj - jak tam uszko Filipka ...Mam nadzieje że już lepiej....
emalia, lenka - fajne te Wasze spotkanka...Ach jak mi się marzy spotkanie z którąś z majowo-czerwcowo-lipcowych mam!!!!
Avena - Mała będzie z Pawłem...Ja będę pracować od 7.30 do 15.00 cztery dni w tygodniu....A Paweł w te dni będzie pracował od 16.00...RZadko będziemy się widzieć no ale takie życie.... :-( Zawsze nuda nam się mieć ten jeden dzień wolny razem....
Polcia śpiocha...Padła...Zjadła tylko 130ml mleka...a zawsze je około 220ml...więc pewnie wcześniejsza pobudka nas czeka...No trudno!!!! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Daria ogólnie lubi takie szpargały, bizuterię, korale różne wisiorki:)
Lubi tez dobre perfumy....także jeszcze pomyslę;)

Do góry