reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Aga- tez bym chętnie chciała się spotkac z Wami ale ta odległośc...nawet jak jestes u "nas" jesteś daleko :) . Może kiedyś wygram w totka to na milion procent Was odwiedze ;)

reklama
Lena - fajne pomysły mają dziewczyny!!!! Biżuteria albo szkatułka na nią....Ja bym też poszła w tym kierunku!!!
Hefi - dopiero doczytałam ....Fajnie że wypad udany....Troszkę zazdroszczę... :-)....Na pewno taki wyjazd odpręża i relaksuje....
kasiuj - jak tam uszko Filipka ...Mam nadzieje że już lepiej....
emalia, lenka - fajne te Wasze spotkanka...Ach jak mi się marzy spotkanie z którąś z majowo-czerwcowo-lipcowych mam!!!!
Avena - Mała będzie z Pawłem...Ja będę pracować od 7.30 do 15.00 cztery dni w tygodniu....A Paweł w te dni będzie pracował od 16.00...RZadko będziemy się widzieć no ale takie życie.... :-( Zawsze nuda nam się mieć ten jeden dzień wolny razem....
Polcia śpiocha...Padła...Zjadła tylko 130ml mleka...a zawsze je około 220ml...więc pewnie wcześniejsza pobudka nas czeka...No trudno!!!! :-D

Oj super było;)
U nas na butelece brakuje juz miarki bo butle mamy 240 a Gaja je ponad butle tzn ponad miarkę;)takze podejrzewam jakies 270:(

O Boziu to Gaja chyba jest rekordzistką!!!!

Dziewczyny sprawdzam losa....Może dziś znów się poszczęściło i wygrałam milion funtów....Jak tak to się zaraz pakuję, wracam do PL...i zapraszam wszsytkie na jakąś imprę....Ja STAWIAM!!!!! (drinki oczywiście, bez skojarzeń....Lenka...hihi :-D)

O Boziu to Gaja chyba jest rekordzistką!!!!

Dziewczyny sprawdzam losa....Może dziś znów się poszczęściło i wygrałam milion funtów....Jak tak to się zaraz pakuję, wracam do PL...i zapraszam wszsytkie na jakąś imprę....Ja STAWIAM!!!!! (drinki oczywiście, bez skojarzeń....Lenka...hihi :-D)
hehe
:)
Akurat mąż stał nademna więc nawet nie mogłam tak pomysleć;)
No ona "żarta" jest:)Dla mnie moze jesc bardzoooo duzo oby jej smakowało i szło na zdrowie;)
Ale mój tato mówi, że jak byłam mała to tak samo non stop buzią ruszałam;)
Urodziłam się 4200;)

Lenka- jeżeli biżuteria to ja proponuję takie coś:
dzień kobiet OZDOBNY PENDRIVE serce 4GB kryształki (1472497420) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy pendrive z cyrkoniami SERCE serduszko 8GB KOLORY (1463280791) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy lub 4 GB PENDRIVE DIAMENTOWA BRANSOLETKA - DLA PAŃ (1474425638) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
A może samochód na 18tkę? WYJĄTKOWY Pendrive Mini Cooper Yellow 4GB (1466361714) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ja mojemu chrześniakowi kupiłam na gwiazdkę otwieracz do butelek w środku własnie z pendrivem i podobno był prawdziwy szał- zaraz leciał do kumpli i się chwalił :-)
Agi- milionerko, już mogę zacząć Ci się podlizywać ?:-p

o widze ze pierwsza!
hejka !
Agi i jak?wygrana?
Lenka to co kajdusia pokazuje dla mnie super myślę ze podobało by sie no i przydatne czyli `2w1:-D

reklama
04rb7.gif

Witajcie ale mróz;)

05lc7.gif
07ye6.gif
09vn9.gif

Do góry