emalia82
Fanka BB :)
Aga- tez bym chętnie chciała się spotkac z Wami ale ta odległośc...nawet jak jestes u "nas" jesteś daleko
. Może kiedyś wygram w totka to na milion procent Was odwiedze 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lena - fajne pomysły mają dziewczyny!!!! Biżuteria albo szkatułka na nią....Ja bym też poszła w tym kierunku!!!
Hefi - dopiero doczytałam ....Fajnie że wypad udany....Troszkę zazdroszczę... :-)....Na pewno taki wyjazd odpręża i relaksuje....
kasiuj - jak tam uszko Filipka ...Mam nadzieje że już lepiej....
emalia, lenka - fajne te Wasze spotkanka...Ach jak mi się marzy spotkanie z którąś z majowo-czerwcowo-lipcowych mam!!!!
Avena - Mała będzie z Pawłem...Ja będę pracować od 7.30 do 15.00 cztery dni w tygodniu....A Paweł w te dni będzie pracował od 16.00...RZadko będziemy się widzieć no ale takie życie.... :-( Zawsze nuda nam się mieć ten jeden dzień wolny razem....
Polcia śpiocha...Padła...Zjadła tylko 130ml mleka...a zawsze je około 220ml...więc pewnie wcześniejsza pobudka nas czeka...No trudno!!!!![]()
heheO Boziu to Gaja chyba jest rekordzistką!!!!
Dziewczyny sprawdzam losa....Może dziś znów się poszczęściło i wygrałam milion funtów....Jak tak to się zaraz pakuję, wracam do PL...i zapraszam wszsytkie na jakąś imprę....Ja STAWIAM!!!!! (drinki oczywiście, bez skojarzeń....Lenka...hihi)
Dziewczyny co teraz sie daje na 18???