reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

A idźcie w czorty:-)! Jak zaczęłam was nadrabiać od 11, to już w połowie zapomniałam,co komu miałam odpisać. Więc odpowiem tym,,co pisały ostatnie posty

emiś, 1) oby nast tydzień faktycznie był lepszy bo ocipieję:baffled:
2) to co wyczarowałaś na obiad?:-D
3) a jak już mam "wylać żale" to nagle tak błahe mi się wydają, że wolę nawet paszczy nie otwierać:nerd:
4) jak szczypiorek się chowa?;-)

!!!

Ad.1) czekam z niecierpliwością!!!!!
Ad. 2)smażony makaron z jajkiem i ketchupem(jedno z ulubionych dań z niczego dla mojej rodziny;-))
Ad.3) szkoda:-(
Ad.4) szczypiorek rośnie:tak:. Już niedługą zjem jajecznicę z własnym szczypiorkiem;-)
)

Rozmowa z mężem... oglądam gazetkę Tesco:
Ja: O, faworki? Co to już tłusty czwartek zaraz będzie?
On: No! Za tydzień w środę.
:-D :-D :-D

Buhahahahahahahahaha:-):-):-)

Przeczytałam tekst mężowi,a on, zaśmiał się,po czym stwierdził: Chyba zrobisz faworki za tydzień?
A mnie cebulki włosów bolą ałłłłł :eek::baffled:
:

Ojjj mnie też bolą!!!!!!!!!!!!!

Cieszę się,że wizyty się udały i wszystko zmierza ku dobremu.
mamaagusi to dobrze,że z siostrą lepiej.
E-lona ciasteczka rewelacyjne!!!!!

A ja stwierdzam,że naprawdę mam dobrze z Frankiem. Co z tego,że w ciągu dnia śpi łącznie godzinę,może dwie? Za to na wieczór zasypia o 18.30-19 i śpi do rana-czyli do 7.30-8.30(chyba,że jedziemy do przedszkola,to wstaje wcześniej)-w nocy jedna pobudka-na picie. Kurczę,cieszę się,że tak jest i naprawdę współczuję Wam,dziewczyny:sorry::sorry:.

Przepraszam, nie odpisałam wszystkim,ale po całym dniu naprawdę ciężko jest was zapamiętać(chyba zacznę zapisywać,co komu mam odpisać),a jakbym miała każdą z was cytować,to wyszedłby post 10 razy dłuższy,niż Idy.

Kończę Wareczkę i Idę;-) po drugą;-)

reklama
a ja obrabowalam carrefoura z pampersow:)) kurde ludziska jednak sie rzucaja na to... ale juz chyba ostatni raz rozmiar 3 kupuje bo ta moja dupa rosnie ze szok...o 18h wciela sloiczek ziemniak+por i co? jak chepnela to tak zajechalo porem ze okno otwieralam... skubana ma wyziew...

A to wystarczy wejść na tę stronę i już się głosuje czy coś jeszcze trzeba zrobić? Bo jeśli tylko wejść to zagłosowałam

Natolin szkoda, że nie jesteś z Warszawy, podałabym Ci nr do kolesia który bardzo chętnie i jest ordynatorem. Hmm ja miałam CC z powodu tokofobii. Wizyta u psychiatry była i mówiłam takim rozstrzęsionym głosem, że boję się, że dziecko umrze przy porodzie i że ja umrę i nie dam rady i spoko. Nie żałuję. CC jest super.

Gratulacje!

Kurczę jak tak można skrzywdzić dziecko w szpitalu! Tragedia. Wspołczuję.

Czarodziejka może głupio myślę, ale skoro już wszystkiego próbowałaś to na bobodencie jest napisane, że ma działanie odkażające na jamę ustną, może tego spróbuj?

Gratuluję bagietek, śliczne :)

Współczuję przeżyć. Ja pewnie jakbym znalazła się w takiej sytuacji to nie wiedziałabym co zrobić...Gratuluję opanowania. Właśnie dlatego kocham blok.

Zgadzam się, bosh jest spoko, ale nie zdecydowałabym się na 45 wstawisz jeden większy gar i już nie ma miejsca. Ja mam 90 i czasami jest dla mnie za mała :D Tymbardziej jak są jacyś goście

Nie no odpadłam :D:D:D:D

Edit:
A jeszcze miałam napisać o nas. Ciapa ze mnie :) Mała już śpi, a ja prawie 2 godziny ogarniałam forum, nieźle. Dziś mieliśmy jeden atak płaczu z powodu kupki, że już w ogóle nie wiedziałam co robić. Tragedia!
A tak poza tym to życzę Wam miłej nocki bo ja już mykam. Jakoś psychicznie mnie dziś dzień wykończył.
Buziaki.

Ja nie mam wyboru, tylko zmywarka 45 wejdzie..

emiliab ja robie tak, że w nowej karcie otwieram sobie "odpowiedz na ten temat", czytam posty i odpisuje po kolei. w ten sposób można jednego posta cały dzien pisac jak sie nie ma czasu zbytnio:)

i mój M. się ucieszył, bo zapomniałam zamówić a oni sami się jakby domyślili :-)
Z resztą jak wrócę od Rodziców to nie wiem czy się dogrzebię do odpowiedzi, będę całe lata świetlne za Wami w każdym temacie... Już tesknię :-(
Hmmm a może mają podsłuch gdzieś zamontowany:ninja2:, wracaj szybciutko do nas bo będzie nam smutno :sad:
happybeti rozbawiłaś mnie:) producent właśnie wrócił do domu to mu przedstawie sprawe:)
ciekawe czy przyjmie reklamację:confused:
ooo i komuś się avatarek zmienił:rolleyes2:

Aluuu welcome back, miłego wieczorku, romantico ;-)

Ostatnia edycja:
Sugar super dialog.
Magnolia to teraz możesz zrelaksować się tu z nami.
Czarodziejka oby po tym tygodniu po pleśniawkach śladu nie było.
Mamaagusi spróbować możesz. Mogę Ci wysłać kurierem lub przepis podać. :-)
Super,że siostra tak dobrze się czuje.
w takim razie czekam na kuriera z ciastkami i przepisem:-)

dziecko nie chce mi jeść mleka. jak ją zmusić??

reklama
emiliab ja robie tak, że w nowej karcie otwieram sobie "odpowiedz na ten temat", czytam posty i odpisuje po kolei. w ten sposób można jednego posta cały dzien pisac jak sie nie ma czasu zbytnio:)

Niestety,u mnie nie bardzo to by wyszło. Jak Jakub jest w domu,to gra namiętnie w gry komputerowe. Przełącza użytkownika i zamyka mi wszystkie karty....

Do góry