emiliab
Fanka BB :)
A idźcie w czorty:-)! Jak zaczęłam was nadrabiać od 11, to już w połowie zapomniałam,co komu miałam odpisać. Więc odpowiem tym,,co pisały ostatnie posty
Ad.1) czekam z niecierpliwością!!!!!
Ad. 2)smażony makaron z jajkiem i ketchupem(jedno z ulubionych dań z niczego dla mojej rodziny;-))
Ad.3) szkoda:-(
Ad.4) szczypiorek rośnie
. Już niedługą zjem jajecznicę z własnym szczypiorkiem;-)
)
Buhahahahahahahahaha:-):-):-)
Przeczytałam tekst mężowi,a on, zaśmiał się,po czym stwierdził: Chyba zrobisz faworki za tydzień?
Ojjj mnie też bolą!!!!!!!!!!!!!
Cieszę się,że wizyty się udały i wszystko zmierza ku dobremu.
mamaagusi to dobrze,że z siostrą lepiej.
E-lona ciasteczka rewelacyjne!!!!!
A ja stwierdzam,że naprawdę mam dobrze z Frankiem. Co z tego,że w ciągu dnia śpi łącznie godzinę,może dwie? Za to na wieczór zasypia o 18.30-19 i śpi do rana-czyli do 7.30-8.30(chyba,że jedziemy do przedszkola,to wstaje wcześniej)-w nocy jedna pobudka-na picie. Kurczę,cieszę się,że tak jest i naprawdę współczuję Wam,dziewczyny
.
Przepraszam, nie odpisałam wszystkim,ale po całym dniu naprawdę ciężko jest was zapamiętać(chyba zacznę zapisywać,co komu mam odpisać),a jakbym miała każdą z was cytować,to wyszedłby post 10 razy dłuższy,niż Idy.
Kończę Wareczkę i Idę;-) po drugą;-)
emiś, 1) oby nast tydzień faktycznie był lepszy bo ocipieję
2) to co wyczarowałaś na obiad?
3) a jak już mam "wylać żale" to nagle tak błahe mi się wydają, że wolę nawet paszczy nie otwierać
4) jak szczypiorek się chowa?;-)
!!!
Ad.1) czekam z niecierpliwością!!!!!
Ad. 2)smażony makaron z jajkiem i ketchupem(jedno z ulubionych dań z niczego dla mojej rodziny;-))
Ad.3) szkoda:-(
Ad.4) szczypiorek rośnie

)
Rozmowa z mężem... oglądam gazetkę Tesco:
Ja: O, faworki? Co to już tłusty czwartek zaraz będzie?
On: No! Za tydzień w środę.
![]()
![]()
![]()
Buhahahahahahahahaha:-):-):-)
Przeczytałam tekst mężowi,a on, zaśmiał się,po czym stwierdził: Chyba zrobisz faworki za tydzień?
A mnie cebulki włosów bolą ałłłłł
:
Ojjj mnie też bolą!!!!!!!!!!!!!
Cieszę się,że wizyty się udały i wszystko zmierza ku dobremu.
mamaagusi to dobrze,że z siostrą lepiej.
E-lona ciasteczka rewelacyjne!!!!!
A ja stwierdzam,że naprawdę mam dobrze z Frankiem. Co z tego,że w ciągu dnia śpi łącznie godzinę,może dwie? Za to na wieczór zasypia o 18.30-19 i śpi do rana-czyli do 7.30-8.30(chyba,że jedziemy do przedszkola,to wstaje wcześniej)-w nocy jedna pobudka-na picie. Kurczę,cieszę się,że tak jest i naprawdę współczuję Wam,dziewczyny

Przepraszam, nie odpisałam wszystkim,ale po całym dniu naprawdę ciężko jest was zapamiętać(chyba zacznę zapisywać,co komu mam odpisać),a jakbym miała każdą z was cytować,to wyszedłby post 10 razy dłuższy,niż Idy.
Kończę Wareczkę i Idę;-) po drugą;-)