reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Monimoni my mamy bosh z systemem Aqua stop tez 45 cm i jesteśmy zadowoleni bardzo. Jakby odpukać coś się podziało i Adua stop nie zadziałał i woda nas zalała to bosh płaci za remont hahaha. Moi rodzice maja Amice i niezbyt zadowoleni.
Doris ja tez już myśle o tym żeby fotelik zostawiac w samochodzie, w sumie dzieci już nie takie maleńkie i nie trzeba ich nie wiadomo jak opatulac a zestaw maluch plus fotelik już niezle sobie wazy…

A w ogóle to piszecie w takim tempie że ja odpadam… I zjadłabym coś dobrego heh...

Rozmowa z mężem... oglądam gazetkę Tesco:
Ja: O, faworki? Co to już tłusty czwartek zaraz będzie?
On: No! Za tydzień w środę.
:-D :-D :-D

hahahahaah... oplułam lapka

a wogole to tez ogladam gazetki z tesco i reala i od jutra w realu bardzo duzo rzeczy od zabawqek , poprzez ubranka , po butelki i kubki niekapki na słoiczkach i kaszkach koncząc jest w promocji.

Ostatnia edycja:
a ja przez Laure która cos zaniemogła drugi dzien nie wyszłam i przez to nie dotuczam sie niczym słodkim bo nie ma hihih.
A teraz mysle nad zakupami czy mi pod drzwi doniosa bo co wtedy zrobie z Laura jak bede musiała zejsc z 7 pietra. Przez dwa dni napewno jeszcze nie wyjde bo sie boje aby sie nie dorobiła mocniej. A pomyslałam ze ta to sobie bede mogła kupic wiecej wody i rzeczy ciezszych aby potem nie musiec nosic.

Sugar dobre

a ja przez Laure która cos zaniemogła drugi dzien nie wyszłam i przez to nie dotuczam sie niczym słodkim bo nie ma hihih.
A teraz mysle nad zakupami czy mi pod drzwi doniosa bo co wtedy zrobie z Laura jak bede musiała zejsc z 7 pietra. Przez dwa dni napewno jeszcze nie wyjde bo sie boje aby sie nie dorobiła mocniej. A pomyslałam ze ta to sobie bede mogła kupic wiecej wody i rzeczy ciezszych aby potem nie musiec nosic.

Sugar dobre

A może da się do nich jakoś zadzwonić i dowiedzieć czy wniosą te zakupy itd.?

padła w końcu, ufffff. głowa mi pęka, jestem przeraźliwie głodna a do tego rozbolal mnie brzuch bo okresu dostalam, wymemłana jestem.
Sugar- niezłe to było:)))))))

reklama
frogg, więcej już nadziergać nie dałam rady, bo pisałam jedna ręką - cycanie szło;) i kręgosłup wysiadał juz od wyginania do klawiaturki:-Dno i co ja poradzę na to, ze was nie można na pół dnia zostawić, bo później odpisywania na kolejne pół?!:-p

Do góry