emiś, 1) oby nast tydzień faktycznie był lepszy bo ocipieję

2) to co wyczarowałaś na obiad?

3) a jak już mam "wylać żale" to nagle tak błahe mi się wydają, że wolę nawet paszczy nie otwierać

4) jak szczypiorek się chowa?;-)
magnolia85, no, ja myślę!

bo będzie nu nu nu;-) a co do snu:
natuś nie ma na imię Kasia, w przeciwieństwie do
Dobranocki, która w zeszłym tyg mnie się przyśniła
frogg, co do ślubnych butów: ja też z obcasem zaszaleć nie mogłam;-) i też miałam "nawiedzonego" fotografa - do dziś buci są czarne(ale słomę powyciągałam)
sugar_and_spice, pisałaś, że król ci się buntuje - Prince Polo otworzyć się nie chce?

no i martwię się, że już w maju menopauza ci się zaczyna;-);-);-)
mamaagusi, przekaż siostrze żeby się cieszyła że na normalne piguły trafiła. u mnie jak już dały dzidzię to miały gdzieś jak się czuję
beti, mam nadzieję że piecowe problemy szybko się skończą!!! my w tym roku (no, zeszłym

) rozwaliliśmy ostatnią kaflówkę, do tej pory jakoś mi tęskno

secundo, ty ciśnienia mieć nie musisz - ważne że my mamy
E-lona, super że Laurce lepiej!!! a ty trzymaj się twardo
doris, ja się nie napinkalam

kochana, mnie mąż pół godziny oświecał taka jestem bystra w sprawach kompowych

ps. ja też mam teraz ciemny brązik:-)
moriam, co z tego że ja polskie znaki mam, jak pisząc jedną ręką (95% przypadków) po prostu mi nie "wychodzą" a poprawiać nie mam czasu ani cierpliwości, bo Principessa czas na kompa mi wydziela

więc ja ci nic za złe nie mam
malutka, ja Ince dałam najpierw jabłko, potem jabłko z marchewką, jabłko z dynią i dynię z ziemniakami.
zdrówka dla męża!
mała mi, prędzej dziecko znajomej "pani ze sklepu" bym zostawiła na twoim miejscu niż tej kreaturze

chciałam napisać "krowie" ale krówki są w porzo;-)w porównaniu do niej to już w ogóle krowy są the best
onesmile, qrczę współczuję nocki!!! zdrówka dla Was!!!
Ja nie mam, ja nie zmywam, ja nie potrzebuje, a mąż nie chce ;-)
u mnie tak samo

z tym, że ja chcę, bo nigdy nie wiadomo kiedy mu się to natchnienie do zmywania skończy

na razie trwa od 6lat;-)
kahaaa, dzięki!:* mąż na pewno się dzisiaj poprawi - jedzie na nockę więc moje odciski będą bezpieczne;-)a Inka w nocy mimo że po cycu ok.21 , to ok.1ej dostaje butlę 180 + 2 miarki kleiku, a ok.4 woła o jeszcze
makuc , ty nerwusku

))lecę sprawdzić czy pisałaś o co kaman...
mamaagusi, doczytałam o siostrze: mówiłam, że będzie już tylko lepiej?!super, że tak dobrze się czuje!!!