• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ponad dwie godziny nadrabiałam sam główny ;-) 2,5h w sumie :-) tyle zdążyłam odpisać. u nas wyjazd udał się, mam tylko nadzieję, że nie skończy się przeziębieniem, bo ciągle tylko ubieranie, rozbieranie; zimno, gorąco. no i płacz przy zakładaniu czapki i pocenie się.
tyle udało mi się odpisać, przepraszam jeśli ktoś poczuje się pominięty
aniawa też mam nadzieję, że ta nieufność do ludzi mojemu synkowi minie
makuc mój to tam w ogóle nie wykazuje zainteresowania jedzeniem innym niż mleko ;-)
czarodziejka jak tak poczytałam o Twoim porodzie, a raczej o tym po, to ja chyba jednak się nie zdecyduję na kolejne dziecko, bo żaden poród nie jest OK :-(
moriam to nowe warunki pracy nie bardzo... :/ a do szykowania mm w nocy polecam termos :-)
magnolia to śmiesznie z tym snem :-) ale mój mąż to raczej nie wie jaki mam tu nick ;-) a Twoja pani doktor to jakieś ma dziwne podejście, może spróbujesz poprosić o skierowanie do alergologa?
mamaagusi dobrze, że wszystko OK i się wyjaśniło z dzieckiem i siostrą
happybetti wierzę, że zgadałaś, że to ubranka ;-) a katastrofy współczuję, byli już coś poradzić? a co do lubienia kogoś mniej czy bardziej to nawet ciekawe, że na forum takie sytuacje też są :-)
emiliab to widzę na przyszłość, że dobrze, że mamy w sumie w domu trzy kompy :-D
e-lonajak mała?
dziulka
gratuluję wyspania, a promocja na pampersy bardzo fajna :-)
margeritadzięki, ale jechał mój tata :-) i był faktycznie ostrożny :-) współczuję walki ze sprzedawcą :-(
moriam ja w ogóle nie zwracam uwagi czy pisane bez polskich znaków czy z nimi, bardziej mi się rzucałyby typowe błędy ortograficzne. ale jak jest np "o" tam gdzie powinno być "ó" to i tak rejestruję, że jest OK
malutka moja pediatra mówiła, żeby do -10 wychodzić i my wychodzimy i jest OK
mala mi dlaczego masz już w piątek zjazdy od rana? to dziwne, przecież ludzie mogą pracować...
onesmile przytulam i mam nadzieję, że już po dołku
kahaa o kurcze, o tej godzinie to się normalnie dopiero co kładę ;-) a z tym prawem to naprawdę dziwne, ale cóż...
ika, malutka, e-lona zdrówka dla mężów
iduś, sugar ja to nie do końca rozumiem te Wasze posty o Prince Polo ;-)
sugar tym tekstem męża o tłustym czwartku mnie powaliłaś :-D
dawidowe zdrówka! z zakupami nie pomogę, bo nigdy nie próbowałam, zadzwoń do nich i się dowiedz, chociaż myślę, że jest tak jak doris pisze, ale nam np lekarz mówił, żeby wychodzić mimo kataru i że to dobre dla dziecka
Alicja dobrze, że jesteś :-) bo bardzo romantyczny wieczór ;-)
tomas ALE JA JESTEM Z WARSZAWY!!! poproszę namiary na priv, wręcz błagam o nie!!! bo ja właśnie naprawdę mam fobię, że umrę bądź dziecko przy sn!
emiliab jak to wareczkę??? zdradziłaś nasze desperadosy??? a co do cieszenia się z tego jakie masz dziecię to i ja się cieszę BARDZO jakie mam, bo z tym spaniem na prawdę mam wygodę
happybetti miło, że tęskniłaś

Rozmowa z mężem... oglądam gazetkę Tesco:
Ja: O, faworki? Co to już tłusty czwartek zaraz będzie?
On: No! Za tydzień w środę.
:-D :-D :-D

poplułam się herbata na OSTATNIĄ czystą bluzke!

no to sie zrelaksowałaaam, własnie sie obudziła i chce sie bawic!!!! gdzie sie składa reklamacje?????

skąd ja to znam. mojemu tez dzien z noca sie poprzestawiał. chociaż nie, on po prostu już nie chce spac w ogóle, ani w dizeń ani w nocy

Młodemu chyba idzie kieł.
No wszystko na opak z tym chłopakiem :-/

teraz to juz wszystko na ły można zwalic... oby Paffcio się szybko naprawił

NATOLIN jak ty dajesz rade odpisac kazdej z nas?? jest nas tu tyle ze ja odpisuje ogolnie co u mnie albo pojedynczo ale nie kazdej bo nie daje rady tak. nozz kurde rekordzistka..

Natolin super,że jesteś!!!!
Wareczkę kupił mąż i...nawet m i smakuje:-).Ale desperados milion razy lepszy!!!!!!
My na razie mamy jeden komp,bo drugi leży w szafie popsuty, Ale mamy w niedsalekiej przyszłości go naprawić i juz nie będzie kłótni:tak:

Dobra,spadam spać. Jutro jedziemy do przedszkola i rano zahaczymy o tesco. Mąż zabrał akumulator do podładowania,więc nie ma zmiłuj(komp jutro będzie mój:-D)

NATOLIN jak ty dajesz rade odpisac kazdej z nas?? jest nas tu tyle ze ja odpisuje ogolnie co u mnie albo pojedynczo ale nie kazdej bo nie daje rady tak. nozz kurde rekordzistka..

na dwa okienka trza pisac, bo inaczej się nie da. ja jak chce porządnie odpowiedziec to w jedynm czytam w drugim pisze. a jak ktos tak z głowy daje rade, to szacun!!!

reklama
A ja dziś w roli pielęgniarki. Mąż chory na grypę i leży w łóżku (chłop chory to prawie umierający;)) I Niestety nie mogę liczyć na jego pomoc bo ma zakaz zbliżania się do Wery, więc przez najbliższe kilka dni musze radzić sobie sama:-(najważniejsze zeby tylko małej nie zaraził!!

facet chory to maskra ehh. Zdrówka życzę i malutka Twojemy małżowi również

a ja ponowie pytanie. Któas robiła zakupy internetowe spozywcze typu np Piotr i Paweł? Zadowolone z zakupów? czy oni wnosza towar np winda na 7 pietro? i jak płaciłyscie?

widzę,że się spóźniłam miałam pisać,że Dobranocka tam zakupy robi :).Zdrówka dla Laury.
A swoja drogą Dobranocka dalej czekam na odpowiedź

Sarisa – jak samopoczucie? Lepiej się już miewasz? U mnie nic tylko gorzej niestety i chyba wolałabym się czuć źle sama ze sobą teraz niż źle we własnym mieszkaniu i z D. :
[Z

zaraz lece na odpiwiedni wątek. Kochana mam nadzieje, ze juz lepiej? Przytulam

Rozmowa z mężem... oglądam gazetkę Tesco:
Ja: O, faworki? Co to już tłusty czwartek zaraz będzie?
On: No! Za tydzień w środę.
:-D :-D :-D

Czyscisz mój monitor i mojego małża również hehe

padła w końcu, ufffff. głowa mi pęka, jestem przeraźliwie głodna a do tego rozbolal mnie brzuch bo okresu dostalam, wymemłana jestem.

kurcze awatarek zmieniłas i nie pamietam, ze to Ty. Bo ja wzrokowiec jestem ehhh

A to wystarczy wejść na tę stronę i już się głosuje czy coś jeszcze trzeba zrobić? Bo jeśli tylko wejść to zagłosowałam
Natolin szkoda, że nie jesteś z Warszawy,

Tak tylko tyle Thomas :). A Natus to właśnie z Wawy.

ponad dwie godziny nadrabiałam sam główny ;-) 2,5h w sumie :-) tyle zdążyłam odpisać. u nas wyjazd udał się

emiliab jak to wareczkę??? zdradziłaś nasze desperadosy???

To supcio, ze wyjazd sie udał :). To ja dołączam do Was z desperoooo :) aha taki post i prawie każdemu odpisałas, a ja to co?? Od wczoraj kibicuje ;) i dziś rano też tu byłam i o Tobie pisałam hehe

Jestem dopiero dzień zakręcony nie powiem. Makuc juz ze mna lepiej, ale to chyba teraz zasługa desperadosa :). A tak Wam powiem, ze bylam w dzis w pracy :) i zlozylam podanie o dodtakowy macierzynski wiec do 21 marca mam spokój, ale gdzies w połowie bede musiała pisac pewnie podanie o zaległy za 2010ehh. I zaraz lece spać, bo dzisiaj pewnie dlatego zgrzyty ze sobą miałam bo troche sie nie wyspałam. Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry