• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

O tym dole to pamiętam u Miniu,ale miałam nadzieję,że jednak tu zajrzy:).
Nat,to chyba naturalne,że jedne osoby "pasują" nam bardziej i nawet trudno wytłumaczyć,dlaczego,powody bywaja irracjonalne:).Do pieca jutro przychodzą,zobaczymy,co to będzie...
Tasiemiec...no comments...:eek:

reklama
sarisa czy piję .... no ba :-) , ale dzis wypilam grzanca , bo mi jakos tak zimno bylo i juz jest ok . Nawet jakies pąsy dostałam hihi .
A cyganić- cyganisz , bo napisalas do tomas , ze wystarczy wejsc na strone i w taki sposób sie głosuje;-p.. ehhh dobrze ,ze tu jestem i pilnuje Twoich interesów ;-)

mniam...ale mi narobiłyście smaka moim ulubinym desperadosikiem;-)a ja dzisiaj dla odmiany pije tylko i wyłącznie wodę-wasze zdrówko:-)
A tak w ogóle to ja Natolinko też się cieszę że już wróciłaś-bo jakoś tak pusto tu było bez Ciebie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mały już śpi ale ciągle się kręci... Ostatnio zaczął mi się w nocy budzić na jedzonko a zawsze przesypiał do rana. Chyba trzeba wprowadzić kaszki na noc. Jutro mamy szczepienie to lekarki wypytam co i jak...

Rozmowa z mężem... oglądam gazetkę Tesco:
Ja: O, faworki? Co to już tłusty czwartek zaraz będzie?
On: No! Za tydzień w środę.
:-D :-D :-D

Dobre hehe :-D:-D Ja kiedyś się strasznie zastanawiałam w jakie dni tygodnia wypadną Świeta Wielkanocne (czy będzie długi weekend) :-D:-D:-D Co zrobić jak się człowiek nieraz zakręci... :-D:-p

witam sie z wieczora :-) wczoraj wieczorem wreszcie wróciłam w końcu do domu. Dziś z rana szczepienie i doprowadzanie mieszkania do normalnego stanu - w końcu małż 4 dni był sam na "gospodarstwie" i cudownie wszystko zapuścił :-p no ale teraz w ramach przeprosin mamy wieczorek we dwoje czyli winko, pizza i maraton "piły" - wszystkie części! ach jak romantycznie :-D !

Miałam podobnie jak wróciłam po porodzie do domu, byłam w szpitalu tydzień i jak wróciłam to niczego nie mogłam znaleźć :-D

emiliab ja robie tak, że w nowej karcie otwieram sobie "odpowiedz na ten temat", czytam posty i odpisuje po kolei. w ten sposób można jednego posta cały dzien pisac jak sie nie ma czasu zbytnio:)

Dobrze wiedzieć! Ja jakoś nie moge sobie poradzić z odpisywaniem... Jak zdąrzę poczytać to już nie mam czasu odpisać a potem zapominam co przeczytałam... :tak:

no właśnie z niczego nie chce. za to mam wrażenie ze mogłaby tylko zupki jeść. tzn je troche tak mniej wiecej ok 600-700ml mleka na dobę wypija ale to jest takie że je częściej a mniej. coś jej się wszytko poprzestawiało

To współczuje, mój też jakiś czas temu tak miał... Ciągle jadł tylko połowę tego co jadał zawsze i za żadne skarby nie chciał więcej. Ale przeszło mu już i teraz je normalnie. Tak więc może to tylko chwilowe...

Spadam się prysznicować... Mam nadzieję, że mały się nie obudzi i nie będę musiała mokra wylatywac spod prysznica (sama jestem - mąż w pracy) :baffled:

miłej nocki

oh no tak dziękuje :* juz sama niewiem co piszę :) no tak trzeba wejsc i kliknąć w prawym dolnym rogu, jest myszka heheh, ale cóż chyba do końca lutego nie da rady zebrać ok 1000 głosów,ale i tak jest niezle bo przedwczoraj startowałysmy ze 160 linijki a dzis malutka jest na 11 jak wejdziecie na konkurs po lewej to zobaczycie o czym mowie. Bardzo Wam dziekuje, ale chyba nie ma co się kłopotac.

Ah no i zapomniałam o tym taśmiemcu, jak zacytowałam mojemu to mnie ochrzanił i mówi co Ty kobieto czytasz :szok:

A tak na koniec musze Wam coś opowiedziec, bo jakoś przedwczraj mnie wzięło na uzupełnianie almbumu Zuzki i mam tam taka strone -reakcja rodziny i przyjaciół, i chciałam wpisać smsy od znajomych i zaczęłam je czytać i oczywiście przeczytałam jeden taki i nie dałam rady wiecej już nic zrobić, tak ziałam i nadal z tego z małżem śmiejemy: bratowa mojego męża cyt " moje gratulacje malutka śliczna, a ja jutro idę na drugą zmianę do pracy "----- i mówie do mojego, a co mnie to????!!! ja tylko chciałam tylko przekazać wieści i wysłałam mmsa z godzina i wymiarami małej ehhhhhhhh Ci ludzie heheh

ja też mykam miłej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
nie mam pojecia co chciała, ale ja nawet o tym nie pamietam i sie zastanawiam czy dla jaj nie wpisac tego smska malej do albumu, zeby mała miał z czego ziać hehe

Natus bawię się w szpiega i nadl Ci kibicuję i jeszcze 19 zostało :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry