reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Harsh i w takich chwilach dziekuje Bogu że nie musze mieszkać z teściami:)

hars to jest właśnie pierwsza myśl jaka przyszła mi po przeczytaniu kolejnych akcji z teściami, chociaż ja na swoich nie mogę narzekać...

Bosa powodzenia z kąpielą w wiaderku:-), u nas pierwsza kąpiel w wiaderku nie wypaliła, bo za dużo wody nalaliśmy, a tam jest taka delikatna linia na wiaderku dokąd trzeba lać... jak się zorientowaliśmy o co chodzi to już było super:tak: czekamy na relację:-)

edit
Pastela to wypoczywaj jak każą leżeć...
buziaczek łączę się z Tobą w bólu:-( mnie też plecy bardzo dokuczają, nie przez cały dzień, ale bardzo często :-( a w połączeniu z bólem brzucha to tylko wyć się chce...

Ostatnia edycja:
reklama
Czy w wiaderku czy w wanience, pierwsza kąpiel zawsze będzie trudna :tak:

Harsh, co on się na ciebie focha? Niepoważny ;-) ciekawe co na to teściowie, może o to się martwi?

A ja mam znowu skurcze hmm chyba teraz będą wracać regularnie

Harsh nie wybieram sie puki nie skręcimy łóżeczka czyli jak miną mrozy hahah nawet chlebkowi od Marty sie nie dam wiesz a co do teściów to nie rodzina dawali w gratisie do męża i nie można było z tej promocji zrezygnować no cóz więc zostali
:-)
Chyba sobie zrobie kiesiel bo cały czas za mną łazi ta galaretka z owocami i bitą śmietana wiec musze ją czymś zapchac

Koncia przeciez Ty sie już na porodówke wybierasz to gdzież by smiały ustąpić teraz coraz mocniejsze będą ciocia papcia Ci to mówi

Ostatnia edycja:
Koncia, ja mu anulowalam wszystkie sportowe i dlatego jest zly ;) Cos za cos...I tyle...Bez przesady... ponad rok placilam 55 funtow wiecej. Krew mnie zalewa ile bym mogla Olafowi rzeczy kupic....

Papcia, wez idz do cukierni, czasami mozna takie babeczki z owocami kupic...zalane bezbarwna galaretka...

Patik, ja na swoich tez nie narzekam... ja ich jedynie utrzymuje...

ciocia papcia niech uważa z proroctwami, bo jeszcze jej Lenka psikusa zrobi ;-) ja się nawet nie biorę za żadne herbatki, a M się znowu nie spisuje, więc nie wypchniesz mnie tak szybko na porodówkę :-p

Czy w wiaderku czy w wanience, pierwsza kąpiel zawsze będzie trudna :tak:

Harsh, co on się na ciebie focha? Niepoważny ;-) ciekawe co na to teściowie, może o to się martwi?

A ja mam znowu skurcze hmm chyba teraz będą wracać regularnie

to wez ty bzyknij dzis swojego starego co???? moze cie wezmie bo papcia tu miała mi skurcze podesłac to se w kulki poleciała hahhah

szkoda ze Marcia w Polszy mieszka bo sama bym tego chlebka zjadła;-)))

męzo mi dzis czerenie kupił;-) zaraz sie za nie zabiore bo sa mega słodkie jak na te porę roku ahhaah

bosa super, że jesteście już w domu i macie przy sobie wasz Skarbek:tak: A kąpiel pójdzie jak z płatka, nie martw się niczym;-)

harsh ale masz przeboje z tymi teściami, codziennie to lepsze:eek:

koncia wypożyczę ci w takim razie swojego emka, bo mój niby pożyć jeszcze chce, a napaleniec z niego straszny:szok: hihihihihi

buziak Słonko odpoczywaj, jedyna rada na te plecki. Choć u mnie taki ból, że nawet leżenie boli

Pinka bierz te skurcze Papci, a nie gadaj tyle:-D

Pastelka wdech, wydech i zaciskaj nóżki do tego 38 tyg:tak: odpoczywaj, niech teraz inni nad tobą skaczą;-)

Mam nadzieję, że dzisiaj już nie wkurzę Papci tymi swoimi zachciewajkami, ale zwariować z nimi idzie. Całą ciążę nic, a tu nagle ciągle coś za mną chodzi, a dupsko rośnieeeeeeeeee. Dzisiaj myślałam, że oszaleje jak nie zjem pączka i biedulek em jechał na sygnale po te cuda nadziewane prawdziwą różą i oblane czekoladą:-D a teraz mam ochotę przegryźć śledziami w śmietanie:baffled:

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj się objadam chlebem od Marty! Pycha! Tylko kurcze gdzie te skurcze i odchodzące wody!?!

Hars no nie wierzę!!! Zastanawiam się czym jeszcze nas zaskoczysz opowiadajac o teściach... 665 funtów poszło sobie na rozrywkę teściów. Parodia! Da się zrezygnować z tego pakietu??? Bo kurde z jakiej racji Wy macie to płacić?!?

Pinka, a żeby to było takie proste :-D bez jego pomocy to nawet nie uceluje :sorry: w najlepszym wypadku uda mi się go złapać i przygnieść, a potem poddusić piersiami i na tym koniec :rofl2:

reklama
Pastelko-to leżymy sobie razem, i w przyszlym tygodniu razem idziemy do szpitala (choc ja mam nadzieję, że tylko na badania)
Harsz-każdy ma jakiegoś pasożyta, tylko nie zawsze o tym wie - Ty wiesz:)

Do góry