reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Jesteśmy już w domku!!! Nie do końca ciągle do nas dociera, że mamy już Stellę z nami. Poza tym mam obawy, że moje maleństwo ma śpiączkę ;-) Śpi i śpi. Pewnie to dlatego, że dokarmiana, więc najedzona. Podobno "cycowe" dzieci bardziej wokalne są. Może jeżeli ruszy mi pokarm, to jeszcze się przekonam :-)
Mąż teraz w Ikei kupuje mi podnóżek do karmienia - baaardzo fajna sprawa wypróbowana w szpitalu, a jak wróci KĄPIEMY!!! I to w wiaderku! Jutro zdam relację, jak było!

reklama
Bosa fajnie że Wy już we troje i w domku;) Większość tu jeszcze musi niestety czekać! W tym ja buuuu... Stellka rozumiem że śpi z Wami skoro nie ma jeszcze łóżeczka??? A w ogóle jak szef zniósł Twoje nagłe zniknięcie hehe mam nadzieję że się nie zapłakał chłopinka;)

hehe wlasnie Bosa- czekamy na fotki!!
I konecznie zdaj relacje jak wiaderko sie spisuje- mialam na nie chcec ale nie bylam przekonana..
Fajnie ze ci malenka spi- to i ty mozesz chwile odpoczac, buziaki

buziaczek oj też bym chciał wiedzieć czemu tak boli :( ... Mnie normalnie dzisiaj spojenie łonowe i pachwiny dają w kość...
Przed chwilą miałam niebolesny ale bardzo mocny skurcz... Nie pamiętam kiedy miałam taki...
bosa my się nie znamy ale się witam. Cudnie że masz już córeczkę w domu. Też mi się marzy żeby Kasperek chciał się wypchać na świat ale chyba go nie rusza ;]

No dzisiaj idę sobie po schodach przed kąpielą pochodzić i zrobię cieplejszą ją sobie... A tak dawno nie miałam wanny pełnej wody bo kazali mi prysznice chłodniejsze robić ... mmm będzie cudnie...

Jestem wróciłam obżarta aż brzydko ale ten Marty chlebek jest taki pyszny.....

Ewi rozgryzłaś mnie jeny jaką ja mam chcice aż ze mnie kipi tylko chodze i ocieram sie o m bo na dzisiaj tylko to musi mi wystarczyć normalnie kocie zaloty aż ojciec dziwnie sie patrzy a teraz szukam na allegro jakiejś mega sexownej koszulki na po porodzie z łatwym dostępem do cycków bo ileż można spac w trykotowych piżamach

Marta widzisz jak Cie nie ma to ja tu wszystko koduje

Pomysł z wątkiem zamknietym do zdjęć też mi sie podoba

Bosa, super! Koniecznie napisz co i jak jesli chodzi o wiaderko, bo ktos chce mi je sprezentowac za darmo... I jeszcze jak sie czujesz? Blizna boli? Mocno krwawisz??? No musze sie o wszystko zapytac.. :) I zdjecia...prooooosze !

Kurna, dziewczyny, ale chodze nabuzowana... Wlasnie dzisiaj sie dowiedzialam, ze pod nasz rachunek za telewizje cyfrowa, jest podpiety dekoder tesciow...Przy czym nasz jest zwykly, a ich HD i ***** mac placilam co miesiac nieswiadomie za rozrywke darmozjadow...
K. oczywiscie o tym wiedzial,ale nic nie mowil... No i sie dowiedzialam,bo musialam dzis zaplacic rachunek przez internet..I z ciekawosci rozszerzylam zakladke 'pakiet'... Tak sie wkurwilam, ze praktycznie wszystkie subskrypcje sportowe anulowalam, anulowalam HD i w ogole ten drugi..wiec bedzie awantura na 102 jak wroca... A K. zamiast sie wytlumaczyc, to jeszcze wpieniony...
No, ale jakby nie bylo...placic 25 funtow, a ***** mac 80 jest roznica...a jesli on jest taki bogaty to niech funduje...

reklama
juz sie troche uspokoilam, ale do K. i tak sie nie odzywam :p Widzisz Papcia, obie mamy jakis ten dzien rabniety...
I tak gadasz o tym chlebie...i gadasz...ale ciekawe kiedy na porodowke pojedziesz ;)

A Pastela to gdzie???

Musze cos zjesc... pizza mi nie smakowala, ale pierogi juz na pewno beda...A dupsko rosnie...

Do góry