reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

I ja dopiero do domu dotarłam. Ewi, jak weszłam na peron to akurat pociąg zapowiadali.:tak:. Dzięki za miłe spotkanie - kupiłaś coś na ciuszkach?
Papcia już się martwiła że chyba rodzę bo mnie na BB nie było od wczoraj:-D.
Właśnie czekam na pizzunię:-p.

reklama
Marta kupiłam jednego bodziaka z długim rękawem i jednego białego pajacyka i tyle;) za całe 3zł.

Dziewczyny mam ogromną prośbę, zastanówcie się jakie zdjęcia dzieci wstawiacie - żeby to nie były golutkie bobaski:no::no:, żeby potem nie było pretensji że fotka Waszego dziecka jest na NK czy innym portalu społecznościowym w profilu jakiegoś zboczeńca czy pedofila.

Hej.
Wlasnie wrocilam z randki imieninowo-obiadowej. Najadlam sie, ze ho ho:) Snila mi sie pizza i ja zjadlam... samiutka wielka pizze.... teraz mam wyrzuty sumienia, ze Amelke tucze:p Urodzi mi sie jeszcze wieloryb i jak ja ja wypchne:)
W drodze powrotnej znalazlam cukiernie w ktorej piecza polacy i mozna w niej kupic rzeczy jak z polskiej cukierni:pP Oczywiscie zaopatrzylam sie w ptysie i muszelki z dzemem i czekolada... a mialam przestac wpieprzac za dwie;/
No nic zaczne od jutra:))
Okna pomyslam, pranie wstawione, teraz tylko zmopuje podlogi i moge spokojnie usiasc:))
Mam nadzieje, ze skurcze mi na to pozwola bo dzis chyba organizm mi juz sugeruje, ze mam wyluzowac, bo nawet pachwiny czuje, co sie dotad nie zdarzalo:)) A co ja poradze, ze mnie nosi i mam tyle energii?! :))

Papcia ale masz dzis dzien;/ Bez kija to lepiej sie do Ciebie nie zblizac:) Biedactwo Ty nasze... oby jutro bylo lepiej:)

Pinia super fotka, widze, ze juz na maksa nie mozesz sie doczekac:))

Aga, Buziaczek ja nie wiem co to u nas sie dzis dzieje, ze 15 stopni na zewnatrz:) ale jestem mega zadowolona z tego powodu... oby sie to jakis czas utrzymalo:))

Dziewczyny mam ogromną prośbę, zastanówcie się jakie zdjęcia dzieci wstawiacie - żeby to nie były golutkie bobaski:no::no:, żeby potem nie było pretensji że fotka Waszego dziecka jest na NK czy innym portalu społecznościowym w profilu jakiegoś zboczeńca czy pedofila.

A moze poprostu zróbmy wątek ze zdjeciami wątkiem zamknietym tylko z dostepem dla udzielających sie mam. Mam nadzieje, ze sie nie wymądrzyłam:zawstydzona/y::-D

My jeszcze w dwupaku. Tesciowa juz przyleciala:tak: jakos przetrwalismy z nia tydzien;-) Nie jest najgorzej:tak:
Widze ze marzec sie nie zaczął a dzieciaczki juz sie rodzą:tak: ja tez chceee:-D

widze ze mamy nastepne marcjatko...a ja sie przeszlam na ten przeklety spacer ale do koni nie doslismy bo mnie zaje...sty bol w krzyzu zlapal i musielismy do domu wracaca co sie najadlam bolu to masakra... nadal trzyma tak ze mam lezki w oczach boli sku...stwo...ohhh ja juz nie chce...tez mi sie zawsze czegos zachce:-(

Marta, Anoli zapodala swietny pomysl z tym zamknietym na zdjecia :-)

Chcialam sie przespac,to mnie tel obudzil. Wczoraj bylo to samo. Grrr... Dobrze, ze o mnie pamietaja ;-) bo ja stwierdzilam, ze pierwsza dzwonic nie bede, wszyscy maja tel na karte i mysla, ze jak mi puszcza sygnal, to do nich oddzwonie, a ja tez place za abonament. Wiec jak nie oddzwanialam to sie nauczyli dzwonic, albo nie dzwonia wcale.

chce mi sie drozdzowke. Moze jutro zdarze zrobic. Ide tymczasem buraczki do obiadu zrobie, skoro pospalam

hej jestem,
spałam kilka godzin
rozchodzę się dalej w kościach i mnie wszystko boli
do tego jestem bardzo zmęczona, śpiąca i nie rodzę, dostalam leki, aby ustabilizować astmę i przygotować się do porodu i nakaz kilku dni w łóżku. Oddział pełny i zagrypiony do tego, więc po rozmowie z ordynatorem pojechałam do domu leżeć. Na dniach będą przenosić oddział do nowego szpitala, po prostu super. Pewnie zacznę rodzić jak będą przenosić porodowki... Skurczy na ktg zero! Jak doczekam poniedziałku do wracam do szpitala na dopplera - przepływy i ktg i będziemy myśleć dalej. Miło by było gdybym dotrwała do 38tc.
idę dalej spać pa :*

reklama
hej :) Jakby co to ja Was czytam, ale nie mam sily na odpisywanie...
Strasznie duzo dzisiaj zrobilam i teraz leze, bo mam bardzo opuchniete stopy (tak jak Malinka kiedys)...Pizze tez mam dzisiaj, ale taka kupna- z piekarnika...

Do góry