reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

hi kulki! weszlam z mysla ze znowu ktoras nas dzidziusiem uraczy ale nic cos nam ten czwrtek nie idzie :)

rano obudzilam sie z mega bolem glowy ale teraz na szczescie minal... a tak poza tym to cudna ciepla pogoda i wybieramy sie z mezem na spacer koniki poogladac...ciekawe tylko czy sie do nich wdrapie bo to pod wiekla gorke trzeba dreptac... hmmm... ale ciepelko 15 st wiec w samej blusie i joggerkach pojdem:) ... milego dnia i zero stresow zycze!

reklama
Vetka wiem wiem dlatego zaczełam zapisywać co ile są żeby nie zacząć za wczesnie panikowac puki co już wiem że to straszaki uffff odrazu lżej

Patik ja Ci mówie że te dzieci to wyższa szkoła jazdy ja też lubie takie rozbrykane szkraby ale one to jest wyższy hard core, ale to wina matki bo ona wogóle sie nimi nie interesuje ubierze rano da jeśc i na tym koniec latają po chacie robiom co chcą ona nawet 5min z nimi nie posiedzi żeby sie pobawić w sumie to nawet za wiele nie mają czym bo przecież kupowanie dzieciom zabawek jest zbędne mnie skwitowała po kupieniu owieczki i karuzeli że to stanowczo za dużo!!!!!

Tulip o nie nie nigdy nie będzie takiego dnia że powiem że kocham teściowom bo ja jej niecierpie z każdym dniem coraz bardziej choć mam wrażenie że już bardziej nie można a dzień w którym urodze napewno będzie najpiękniejszy w moim życiu

Agacia ja w zeszłym tygodniu w te mrozu sprzatałam ogródek heh a dzisiaj sie okazało że nawet kwiatków w korytka nie musze sadzić bo w moich korytkach sypia od dzisiaj kot oooo... więc po co sadzić kwiatki jak mam taką piękną ozdobe:-)

Hahaha, Pinka ale sie usmialam z Twojego zdjecia :-D
Jeszcze 6 dni ;-)

Dzis jak babce w sklepie powiedzialam, ze za 6 dni rodze, to zrobila duze oczy i powiedziala, ze ona to by w lozku juz tylko lezala. Glupia, zeby widziala, co ja w ogrodzie dzis robilam, a M. to mnie chyba zabije jak to zobaczy. Ogolnie maly wkurzony i spuchly mi troche palce i stopy :sorry: extra.

Ale u mnie boska pogoda! W koszulce z krotkim rekawkiem latam.

Vetka, ja sie tylko upewnie, a po tej kapiel skurcze przepowiadajace powinny przejsc,tak? A te takie prawdziwe zostana?

Ja co prawda nie Vetka- ale na szkole nam mowili- ze prawdziwe porodowe nie przejda a i moga sie nasilic. Za to te przewiadajace napewno sie nie nasila- i byc moze przejda :)
zazdroszcze pogody. U mnie slonecznie ale baaardzo zimno- wiec sie juz z domku nie ruszam

hi kulki! weszlam z mysla ze znowu ktoras nas dzidziusiem uraczy ale nic cos nam ten czwrtek nie idzie :)

rano obudzilam sie z mega bolem glowy ale teraz na szczescie minal... a tak poza tym to cudna ciepla pogoda i wybieramy sie z mezem na spacer koniki poogladac...ciekawe tylko czy sie do nich wdrapie bo to pod wiekla gorke trzeba dreptac... hmmm... ale ciepelko 15 st wiec w samej blusie i joggerkach pojdem:) ... milego dnia i zero stresow zycze!
kochana to korzystaj z tak pięknej pogody:-) tylko za bardzo nie szalej;-) któż to ostatnio zrobił sobie długi spacerek i następnego dnia urodził??? nasza Bosonóżka:tak: ciekawe co u niej? i jak tam Stellka...

a mnie bóle nie przechodzą... siedzę i patrzę na zegarek, a one przychodzą i odchodzą tyle że w różnych odstępach czasu...na moje głębokie oddechy emek z poważną miną stwierdził " to może dzwoń do mamy (chodziło mu o to, żeby przyjechała się Hanka zająć) bo wiesz - jak dzisiaj urodzisz do po weekendzie na pewno już będziesz w domu" :-D a ja go pytam a co ja mam jakiś włącznik w sobie pt" rodzenie"? ;-) czasami mnie powala takimi stwierdzeniami jakby to w tej chwili najbardziej ode mnie zależało:-D

Patik haha ja mówie do m w ciągu 10min miałam już 2skurcze a on na to to dobrze czy żle? więc mówie że jak za 2godziny nie przejdą a będa tak samo często to jedziemy więc sie ubrał i w biegu do mnie mówi ide do przemka co by pod telefonem był i nie pił browca dzisiaj hahah
a Przemek chyba coś czuł bo mówi że od tyg już czeka za telefonem że jedziemy

A u mnie dzisiaj była nasza Marta;) Przywiozła mi chleba więc się najadłam a teraz leżę i czekam na poród ale nic się nie dzieje;) hehe

Ewe nigdy nie wiadomo co może sie przydać ale w moim przypadku i moim regionie narazie nie widzę szans na pracę w szkole mimo że bardzo bym chciała...

Mamii ja składałam kiedyś CV na stanowisko kierownika a w ostateczności doradzcy klienta na dziale ogrodniczym w Leroy Merlin. Ciągali mnie po dziwnych etapach a po ostatnim nie oddzwonili. Później zaczełam pracę w sklepie jubilerskim piętro wyżej więc zajrzałam do tego Leroy i okazało się że ta co mnie rekrutowała została tam kierowniczką haha a znajomy z działu powiedział mi że ona kiedys jak widziała mnie jako klienta rzuciła tekst "ta laska tu składała ale miała za wysokie kwalifikacje i nie mogłam jej przyjąć bo mogłby mnie ze stanowiska wygryźć". Na głupiego doradcę klienta za minimum! Śmiechu warte...

Hars i najwyższy czas żeby im się do dupska dobrali. Biedne maleństwo. Szkoda mi tych dzieci bardzo:(

Tulip ja też ciągle słucham a po co Ci to forum? Zajmij się czymś pożytecznym itd. A tak naprawdę więcej się tu dowiedziałam niż od lekarza czy z książek! I ma się nowych znajomych, nowe kontakty które się przydają w życiu. Nie raz już korzystałam z rad nie jednej z nas na PW...

Madzikm tak wygląda Twoja łazienka jak na tych fotkach? Bo jest super. Bardzo bym chciała dużą łazienkę i koniecznie z oknem żeby można było wstawić kwiatuszki;) teraz mam taką pipkę małą że niewiele się do niej mieści. Nawet szafki na ręczniki nie mam:(

Pinka super pomysł na foteczkę. Ty to masz pomysły, ja to jakieś beztalencie jestem... A gulaszu chętnie bym zjadła mniam...

Justysia nie wszystkie teściowe są złe;) Moja jak narazie mi nie podpadła więc mogę ją pochwalić;)

Papcia Ty chyba taka zła od rana bo nie wyżyta hehe musisz dopaść męża i go porządnie wykorzystać i odrazu nerwy puszczą!!!

Koncia ładna ta Twoja facjata;)

A

Madzikm tak wygląda Twoja łazienka jak na tych fotkach? Bo jest super. Bardzo bym chciała dużą łazienkę i koniecznie z oknem żeby można było wstawić kwiatuszki;) teraz mam taką pipkę małą że niewiele się do niej mieści. Nawet szafki na ręczniki nie mam:(

QUOTE]

Ewi- pipki po ciazy ponoc sie powiekszaja- moze i twoja sie powiekszy ;-)

reklama
Do góry