reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Pinka, oj weź się wreszcie zdecyduj czy mam się seksić czy nie? Ja tam lubię sobie pospać, a skoro pomaga chociaż na sen, to będę korzystać :-D ale pewnie dziś mi się wywinie, tak jak M papci ;-)

I widzicie, codziennie jakieś dzieciątko się rodzi, a jak jakiś dzień wypadnie, to następnego rodzą się dwa! To mi się podoba, mam wrażenie, że dzięki temu szybciej urodzę, bo jak wszystkie to wszystkie :rofl2: No i nigdy nie pcham się na początek, zwykle jestem gdzieś po środku, więc ze spokojem poczekam na swoją kolej :sorry:

M mi napisał, że może jednak będzie wolna sobota, bo maszyny się nie psują i produkcja gna!
Poproszę kciuki :-D

reklama
Koncia- no skoro ci to w sensie wwołania porodu nie pomaga hahaha ty masz rodzic mi tu a nie sie seksic bo lepszy sen masz:-D:tak:;-):-)
Pacia-to niezlych geniuszy masz w domu ahha ja sie ciesze bo moj to zlota rączka co bys mu nie dała to skreci w mgnieniu oka:-D:tak:

zaraz moja gwiazd wrzucę do wanny pozniej siebie co mnie kosci bolec przestaną:-D:-D bo ledwo co chodzę............

jakies pomysl na kolacje???lekkie???

hej
mieliśmy sprzątać i co... zrobiliśmy z emkiem mega burdel...no północy chyba będziemy to ogarniać...wszystkie graty z pomieszczenia gospodarczego czyt. a'la pralnia stoją na środku salonu...a rodzice z rana przyjeżdżają, już w razie czego ich uprzedziłam ale trochę nie wypada tak gości przyjmować...no i mam od mamy pewną sugestię - dobrze by było gdyś urodziła w weekend:-D
Hars też coś sugerowała z tego co dojrzałam, no i pomału chyba sama zaczynam się psychicznie nastawiać;-)
a mojego M. o pomoc nie będę musiała prosić;-) bo on od dawna chce mi pomóc:zawstydzona/y: no ale z tego co Pinka pisze wykorzystanie emków nie zawsze daje rezultaty... zobaczymy... najpierw musimy posprzątać
Pinka myślę teraz nad propozycją lekkiej kolacji, ale same tłuściochy mi do głowy przychodzą;-) tym bardziej że przyszła dzisiaj zamówiona przez nas frytkownica...

kochane- koniec tego marudzenia ze nei rodzicie!
Jeszcze sie marzec nei zacza...ponarzekajmy jak ktorejs juz ksiazkowe 40 tygodni strezli ;-)

Ja wlansie czekam na rybcie- co sie smarzy - i lece na zareczynowa imprezke:) moze jezyk w szampanie umocze :/ heh

Bosa- slyszalam ze dzieci czesto maja zimne stopki i lapki- i dlatego karczeks ie powinno sprawdzac, zeby zobaczyc czy jest im zimno czy nie. Z drugiej strony- czytalam ze w szpitalach jest tak cieplo- ze po powrocie do domciu niektore dzieciaczki marzna

Dzieki za info o wiaderku- no i o lapkach niedrapkach :/ Ja w sumie duzo nie mialam- ale niepomyslalam , ze dzieci moga tak chetnie je sokac- i trzeba miec kilka na zmiane

a masala i buziak to sie dzis pojawily? tak was czytam 5/10 i chyba niewidzialam

tulipku szykuję się na jutro z Twoim ciachem z jabłkami, no i zapomnialam kupic serek waniliowy - mam rozumieć ze chodzi o serek homogenizowany, tak? czy ja go mogę zastąpić takim serkiem sernikowym z kubełka, bo taki akurat mam:tak:

tulipku szykuję się na jutro z Twoim ciachem z jabłkami, no i zapomnialam kupic serek waniliowy - mam rozumieć ze chodzi o serek homogenizowany, tak? czy ja go mogę zastąpić takim serkiem sernikowym z kubełka, bo taki akurat mam:tak:

takj tak- wlasnie powinnam napisac homogenizowany :) mam nadzieje ze ciacho wyjdzie
juz skacze na odpowiedni watek i poprawie przepis

Hejo wieczorkiem :)

No dzień dzisiaj nie najgorszy ale mogłoby być lepiej. Dalej mi pachwiny dają w kość... Do tego to spojenie :confused2:
Brzuszek się mi stawia dzisiaj bardziej... Ale nie jest to bolesne. Za to przed chwilą mnie straszne kłucie przeszyło :nerd: Oj jak zabolało :-(
Ale może to dobry znak kurcze bo coraz częściej słyszę, że pewnie przez to że mi wykryli w porę to skrócenie szyjki i "podratowali" to teraz przenoszę :no: Albo przynajmniej do końca wytrwam :sorry:

tulipku ja jestem i nawet Was czytam ale strsznie mnie dzis brzuch boli wiec na odpisywanie sily brak:(( Dzieki za troske. A Buziaczka faktycznie nie ma, ale mysle, ze by mi wyslala eska jakby cos sie dzialo:)

Pinka ja dzis na lekka kolacje frytki i rybka:p ale jako, ze z piekarnika to tluste nie beda:p

kocia na mnie przytulanki też odwrotnie działają hihihihi mały i mamusia śpią jak zabici:-D

Biedna Pineczka;-) przepchnęłabym tego twojego smyka żeby mamy tak nie mordował:tak:

Bosa tak jak Tulipek pisała, maluszki mogą mieć zimne rączki i nóżki, a ciepło im jest. Sprawdzaj karczek. Mój Piotruś urodził się chudziutki i miałam z nim to samo, a dotykałam karczek i potrafił być spocony. Jeszcze układ krążenia nie pracuje jak powinien. A medelę mini electric od początku polecałam. Też jej używałam cały rok jak karmiłam. Jest niezniszczalna, będzie i dla tego maluszka:tak: 3mam za was kciukaski

patik nie denerwuj mnie z tym sernikiem:wściekła/y: bo smaczysko mam, a w domu tylko maślane bułeczki:-D

harsh a co to za frytki na tym zdjęciu?:szok:w życiu czegoś takiego nie widziałam:-) mniam mniam

tak was czytam, każda skarży sie na bóle, skurcze, kłucia:eek: a u mnie cisza:nerd:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na kolację wciągnęłam jogurt z musli. Dobrze robi na sprawy kibelkowe ;-) Poza tym nic innego nie mam haha :-D

Wiecie co, tak fajnie się czyta, jak świeżo upieczone mamy wracają i dzielą się radami :cool2:

Do góry