K
koncia
Gość
Pinka, oj weź się wreszcie zdecyduj czy mam się seksić czy nie? Ja tam lubię sobie pospać, a skoro pomaga chociaż na sen, to będę korzystać
ale pewnie dziś mi się wywinie, tak jak M papci ;-)
I widzicie, codziennie jakieś dzieciątko się rodzi, a jak jakiś dzień wypadnie, to następnego rodzą się dwa! To mi się podoba, mam wrażenie, że dzięki temu szybciej urodzę, bo jak wszystkie to wszystkie
No i nigdy nie pcham się na początek, zwykle jestem gdzieś po środku, więc ze spokojem poczekam na swoją kolej 
M mi napisał, że może jednak będzie wolna sobota, bo maszyny się nie psują i produkcja gna!
Poproszę kciuki
ale pewnie dziś mi się wywinie, tak jak M papci ;-)I widzicie, codziennie jakieś dzieciątko się rodzi, a jak jakiś dzień wypadnie, to następnego rodzą się dwa! To mi się podoba, mam wrażenie, że dzięki temu szybciej urodzę, bo jak wszystkie to wszystkie
No i nigdy nie pcham się na początek, zwykle jestem gdzieś po środku, więc ze spokojem poczekam na swoją kolej 
M mi napisał, że może jednak będzie wolna sobota, bo maszyny się nie psują i produkcja gna!
Poproszę kciuki

;-):-)
no ale z tego co Pinka pisze wykorzystanie emków nie zawsze daje rezultaty... zobaczymy... najpierw musimy posprzątać
Oj jak zabolało :-(
Albo przynajmniej do końca wytrwam
bo smaczysko mam, a w domu tylko maślane bułeczki
w życiu czegoś takiego nie widziałam:-) mniam mniam
a u mnie cisza