rastafarianka
25 latek ;)
maja a u Ciebie lekarz zdiagnozował jakąs przyczyne problemów z zafasolkowaniem? pewnie pisalas wczesniej ale wyleciało mi z głowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rasta a w który dc idziesz na monitoring??bo ja się też w następnym cyklu wybieram ale nie wiem w którym
a możecie powiedzieć czy jest jakaś różnica w testach owulacyjnych za 70zł i tymi za 25??i jeśli macie jakieś sprawdzone firmy to proszę o info bo właśnie chciałam sobie zamówić z polskiej apteki tylko nie wiem jakie![]()
Chyba mnie nie zrozumialas. Jeszcze raz napisze to co chcialam wyrazic w poprzednim poscie, bo z pospiechu wyszedl jakis bez sens ;-):maćku akurat to jest ciekawosta jak najbardziej dotycząca wątku dla starających się, chyba się starasz o dziecko? czy nie? jak najbardziej do tematu...bez przesady...teraz to już takie czepianie się aby odbic piłeczkę.![]()
Byc moze. Ale mnie boli sama mysl o jakimkolwiek zastrzyku w brzuchmacku - a wiesz, ze zatrszyk podskornie w brzuch boli mniej niz domiesniowo w pupe? pod warunkiem, ze umie sie robic podskornie lub sie ma aplikator do takich zastrzykow. ale nie jest to trudne. skora miedzy palce i hopale ja mimo tej wiedzy, gdybym miala wybierac to bez dwoch zdan wybieram pupe!
![]()
Ale ten osad ma byc bardzo widoczny? Czy delikatnie?Mi ten osad chmurki zawsze wychodziły ale robiłam faktycznie rano lepsze światło:-)
Ok 100 zl.nie powiedziała mi dlaczego nie mogę zafasolkować tylko że to może być i stres i wszystko inne:-(i żeby mój zrobił badanie nasienia ale nie udało nam się takowego badania zrobić a teraz do polski dopiero w czerwcu więc jak coś to dopiero wtedy a orientujecie się ile kosztuje takie badanie??t
Pytalas wczesniej, dlaczego nie wyszlo u nas pomimo zastrzyku. Otoz nie mam pojeciatez mam taka nadzieje. bardzo licze na ten zastrzyk i mam nadzieje ze "efekty" beda natychmiast... chociaz z tego co wyczytalam to kilka dziewczyn juz miaało zastrzyki a i tak nic z tego nie wyszło....
Słonko ! nie zrozumiałyśmy sie chyba. Ja nigdy złego słowa nie powiem na temat Kościoła, poniewaz sama jestem osobą wierzącą, chodzi mi o ludzi, którzy tam "rządzą". Uwierz żyje na tym świecie 33 lata i bardzo wiele zaznałam złego od ludzi ( księży ) nie od kościoła. Bo sama często sie modlę, chodzę na cmentarz i wierzę, ale w Boga nie w ludzi, którzy "prowadzą" Kościól. I boli mnie przede wszystkim, że ludzie którzy nie maja dzieci, nie potrafia zrozumiec tego jak to jest pragnąć i nie móc ich mieć. No ale miało być koniec rozmowy o kościele i KROPKA, niech sie sami zagryzaja miedzy soba. Jesteśmy na tym forum aby sie nawzajem wspierać, nie robic afer o to czy ktoś wierzy czy nie. OK??? jeśli cie w jakis sposób uraziłam to przepraszam:-(iza.malami przyznam że smutno mi się zrobiło po twoim poście o kościele. Nie powinnaś tak atakować i obrażać ludzi wierzących. Oczywiście każdy ma prawo do macierzyństwa ale niepotrzebnie próbujesz atakować katolików. Ja swoją Jule wymodliłam , prawie wybłagałam przed cudownym obrazem w Częstochowie.... WIem że jest naszym darem od Boga.