Serduszko1
Fanka BB :)
Daff ja posłałam R po flegamine ta dla dzieci bo moje chłopaki juz maja mokry kaszel.... na takie poczatki dałabym Julce prawoslazowy syrop...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daff ja posłałam R po flegamine ta dla dzieci bo moje chłopaki juz maja mokry kaszel.... na takie poczatki dałabym Julce prawoslazowy syrop...

no ale synek doprowadził mnie do pionu
ratuje się kawą 

zdrówka dla chorowitków!
witam nową mamusie ;-)
Dziewczyny tańszy zamiennik Flegaminy dla dzieci - Deflegmin, to samo a po co przepłacać
a ja wstałam ciężko było, bo wczoraj babski wypad do klubuno ale synek doprowadził mnie do pionu
ratuje się kawą
edit.
Daffi to jak mokry to nie potrzeba flegaminy, tylko to teraz wygrzać![]()

) Trochę głupio, że znowu wchodzę i tylko o sobie, ale tylko nabazgrałyście, że po prostu się nie da (12 stron...) Jak mąż jest w domu, to za bardzo nie siedzę, jutro już będę na bieżąco ;-)
;-) No i też myślałam, ze jesteś starsza 

później mąż obudził mnie o 22:30, trochę sobie posiedzieliśmy i poszliśmy spać. Dzisiaj pobudka już przed 8, a zaraz Zuzia jedzie do teściów (właśnie po nią przyjechali
) Więc będziemy mieli trochę spokoju 

a my mamy luz chcielismy gdzies wyjsc ale kurcze jak na złosc wypłaty żądne z nas nie dostało:/