reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
a ja mam dzisiaj pączki :) rano M. był w piekarni i kupił :) i mam też babkę i ciasto z bitą smietana i truskawkami :)
niedaleko domu mamy całodobową piekarnię :) fajnie- możesz jechać o 2 w nocy po świeży chleb ;)

za to ciasto z bitą śmietana i truskawkami to chyba zamorduje, aż mi żołądek skręciło i ślinotoku dostałam ;(

a mi sie chce coli a psu siusiu. maz w pracy, corka chora wiec musze ja pogodzic moja zachcianke z psa zachcianka. :-)

a mi sie chce coli a psu siusiu. maz w pracy, corka chora wiec musze ja pogodzic moja zachcianke z psa zachcianka. :-)

No to dawaj do mnie, pepsi mam a piesio - wystarczy, że otworzę drzwi i spokój, pogania trochę z moimi kropkami po podwórku i po sprawie :-).

Ja właśnie wróciłam ze spacerku z pączkami, kawka już zroobiona i zaraz będę zajadać, jak ktoś ma ochotę to zapraszam :) Colę też mam;-)

winda nie dziala wrrrr dobrze ze mam 2, bo bym na 5-te pietro nie weszla. :-(
chcialam czosnek i mleko kupic na choroby ale czosnek byl brzydki i czerwony- ktorego nie lubie wiec mam cole i grzeska bez czekolady wiec tez zdrowe :-D

reklama
skończcie z pączkami ...litosci:) nigdzie bym u siebie nie znalazła świeżych, a smaku narobiłyście...hehe

męża od rana nosi...chce coś skręcać malować, a nie ma jak ,bo meble dalej stoją:( a ja się lenie hehehe

Do góry