reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Siostra możesz mi wierzyć lub nie ale ja z nim rozmawiam :-) opowiadam mu jaką ma wspaniałą teściowa że czekamy na niego i ma się trzymać czego tylko się da żeby było ok i przetrwał :-) Mężuś ze mnie kwiczy :-) a jak on opowiada jaki wynik meczu itd to jest dobrze :-)

Dodi dasz radę:) jesteś twarda nie miętka :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
psocia no wiesz co jak masz mi coś napisać to zapominasz hahahaah kopniak kolejny będzie :-D
dodi daj znać,bo ja za parę tyg tez będe miała glukozę a grupe krwi juz zrobiłam
Corin pączkowanie hahahah dobre :-D taka głowka bąbelka we włosach cycusiowych hihi może nam nie dadzą na śląsku lekarze tego do picia hahaha
wisieńka no to dzidzi się chyba chce podrażnić z Wami :-D

Wyderko Kochana gadaj mu gadaj, Maluszek wszystko słyszy i na pewno zapamieta:):):)ja tez gadam, czasem nawet w sklepie pytam na jaki soczek ma ochote:)hihi
dodi damy rade, wkoncu tyle kobitek przez to przeszło i na pewno nie diabeł taki straszny jak go malują:)
corin z tego co wiem to 50-70 ml, tak słyszałam.

reklama
Orchi chyba tak właśnie. Ech poczekamy)))))
Corin ja mam skierowanie na ta glukozę i z Mackiem tez nie piłam. Niby mam w aptece kupić 75 gr albo coś namieszałam, no i można z tą cytryna. A Fujjjjjj. A potem co?? 2 godziny czekac bez jedzenia??? Przeciez ja to zwymiotuję i tyle:-D

Do góry