reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jeszcze ja jestem :-)

martynka ja w ciąży pochłaniałam słodycze :zawstydzona/y: nie pogardzilam też pizzą czy kebabem.. chciałam to mam +25 kg w ciąży :dry::-p

reklama
Jak byłam w ciazy z gabrysia to akurat na poczatku jadłam wszystko co kwasne a potem zeszłam na słodkie.... a u was jak przebiegała ciaza jezeli chodzi o zachcianki???
ja szalałam i dziennie objadałam się słodyczami. Skończyłam jak cukier mi za duży wyszedł na testach z glukozą:p bo się wystraszyłam, ale na szczęście po ponownych testach było już dobrze:D

Fikusek smaka żeś mi narobiła no;> zaraz tam będę:D

Ostatnia edycja:
ja szalałam i dziennie objadałam się słodyczami. Skończyłam jak cukier mi za duży wyszedł na testach z glukozą:p bo się wystraszyłam, ale na szczęście po ponownych testach było już dobrze:D

Fikusek smaka żeś mi narobiła no;> zaraz tam będę:D
ja tez skonczylam jak w testach wyszlo za duzo cukru:)

To czekam na ciebie:-D

ja w ciazy przytylam 14 kg od 5-6 miesiaca bo wczesniej chudlam:)

martynka udało Ci się zrzucić te ciążowe kg? Bo ja trochę schudłam, później zaczęłam brać tabletki anty i zrobiły swoje (znów przytyłam) , ważę więcej niż przy porodzie :dry::baffled:

Anetka po porodzie schudłam z 10 kg w jakies 4 moze 5 miesiecy potem brałam tabletki troche przytyłam z jakies 8 kg... a jak sie ostatnio wazyłam zanim jeszcze sie dowiedziałam sie o ciazy to wazyłam 89 kg.... jestem otyła.. po rodzicach....:zawstydzona/y:

Nie wiem czy usne dzis .... cały czas mam w głowie 2 kreski ... nawet 1 test zostawiłam sobie z 2 krechami na pamiatke powiem szczerze ze jak robiłam te testy to nawet szybko sie pokazywały 2 kreseczki ... czekam az do lekarza pujde bo ciekawa jestem w którym tygodniu jestem..... A ja sobie robie sałatke z pomidorów i ogórka i oczywiscie smietany

Ostatnia edycja:
martynka a ile masz wzrostu?
Ja zawsze miałam z waga problemy.. w LO ważyłam 67 kg, wzięłam sie za siebie i schudłam do 52, a teraz to mogę pomarzyć o takiej wadze :dry: te 67 chciałabym chociaż ważyć :sorry2:

Malwina ale Zuzia jest ładna :tak: i ma świetne włosy!!

martynka czyli na pewno jesteś w ciązy, gratuluję i powodzenia :tak:

koniczynka to super, że Emilka lepiej spała :tak: jak to w krzesełku? :-p

Eliza to umi pytała o ten białkowiec :-p:-p

fikusek super fotka :-D

Vegas dla takiego dziecka to chyba najlepszy termometr taki do uszka. Ja mam taki co przykładam na 1 sekunde i już jest wyświetlone jaka temperatura :tak:

kiniorek ooo to może już dziś urodzisz? :-) pamietaj, że jakby co to pisz!! :-p i zdjęcia synalka wysyłaj ;-):-p

Daffi przed chwila skończone:
Zobacz załącznik 333256
Jeszcze mokre i widać ślady od ołówka (jak się wypierze to tego nie będzie) no i wygląda jakby na dole bylo krzywe ale to tak się body ułożyły :-p może być?
Co do drugiego obrazka to nie mam na niego pomysłu.. :/

jest swietny:D przesliczny:D dziekowac ci bardzo kochana:D
a drugi obrazek obojetnie jaki... cokowliek co narysujesz:D

byleby tylko gladkie biale nie byly.

reklama
Do góry