reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Kasis najwazniejsze ze juz w domku jestescie i oby synus juz byl calkiem zdrowy,kciukasy:)))
Dobranocka wiesz co jest dobre na gardelko...:)) lody :)))

reklama
a moje dziecko dzis mi wszystko obrzygalo, mate, dywan, posciel, posciel w lozeczku, moje urbanie i swoje lacznie 5 wlasnie idzie do przebrania,
i spac nie ma zamiaru, mimo, ze padniete

margerrita współczuje

moja też ma dziś dzień marudzenia....ehh...teraz małż sie z nią bawi więc jest cisza ale jak ją zostawi to znów bedzie łe, łe, łe....

Witam wieczorową porą.

Nasze dzieci to się jakoś umawiają, że tak większości marudzą.
Może rzeczywiście przyczyną jest skok rozwojowy - kolejny zaczyna się od ok 22 tygodnia.
Wcześniej bez problemu mogłam wyjść z pokoju i ją zostawić a teraz tylko zniknę z pola widzenia i jest bleeeeee.
Moja to dziś gada gada i jeszcze raz gada, piszczy.
Przed spacerem padła na godzinę a spacer był dłuuugiiii.
Teraz leży na podłodze i się bawi a ja w końcu siadłam do kompa.
Zdążyłyście już tyle naskrobać, ze głowa boli.

U mnie w paczce było to samo co u E-lony.
Efa to drzemki w podobnych porach, tyle że moja wówczas jest wtedy na spacerze z rana ok 11-12 i tak dwie godzinki spaceru i godzinka popołudniu 16-17.
Mamaagusi gratuluję córeczce poważnego wieku ;).
Monimoni szkoda, że masz kiepski humorek, ale minie. Pamiętaj po burzy zawsze wychodzi słońce.
Kasis cieszę się, że synek zdrowieje.

Ostatnia edycja:
to ciekawe czy dostanę jeszcze jakąś paczkę. wg schematu to trochę chyba za wcześnie na skok, ale fakt, że mój też coraz częściej się wnerwia jak mu znikam z pola widzenia, może na tym etapie dzieci już tego nie lubią ;-)

reklama
pomysl ze ja to ogladałam wczoraj po 23 przy zapalonej swieczce i tylko przez przypadek. A własnie mam popsuty humor i jakos chciałam odreagowac waszymi reakcjami ;-)

Do góry