reklama

Październikowe Mamy 2010

Kasis najwazniejsze ze juz w domku jestescie i oby synus juz byl calkiem zdrowy,kciukasy:)))
Dobranocka wiesz co jest dobre na gardelko...:)) lody :)))

reklama
a moje dziecko dzis mi wszystko obrzygalo, mate, dywan, posciel, posciel w lozeczku, moje urbanie i swoje lacznie 5 wlasnie idzie do przebrania,
i spac nie ma zamiaru, mimo, ze padniete

Witam wieczorową porą.

Nasze dzieci to się jakoś umawiają, że tak większości marudzą.
Może rzeczywiście przyczyną jest skok rozwojowy - kolejny zaczyna się od ok 22 tygodnia.
Wcześniej bez problemu mogłam wyjść z pokoju i ją zostawić a teraz tylko zniknę z pola widzenia i jest bleeeeee.
Moja to dziś gada gada i jeszcze raz gada, piszczy.
Przed spacerem padła na godzinę a spacer był dłuuugiiii.
Teraz leży na podłodze i się bawi a ja w końcu siadłam do kompa.
Zdążyłyście już tyle naskrobać, ze głowa boli.

U mnie w paczce było to samo co u E-lony.
Efa to drzemki w podobnych porach, tyle że moja wówczas jest wtedy na spacerze z rana ok 11-12 i tak dwie godzinki spaceru i godzinka popołudniu 16-17.
Mamaagusi gratuluję córeczce poważnego wieku ;).
Monimoni szkoda, że masz kiepski humorek, ale minie. Pamiętaj po burzy zawsze wychodzi słońce.
Kasis cieszę się, że synek zdrowieje.

Ostatnia edycja:
to ciekawe czy dostanę jeszcze jakąś paczkę. wg schematu to trochę chyba za wcześnie na skok, ale fakt, że mój też coraz częściej się wnerwia jak mu znikam z pola widzenia, może na tym etapie dzieci już tego nie lubią ;-)

reklama
pomysl ze ja to ogladałam wczoraj po 23 przy zapalonej swieczce i tylko przez przypadek. A własnie mam popsuty humor i jakos chciałam odreagowac waszymi reakcjami ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry