reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

dawidowe masakra aleś mnie wystraszyła!!!!:szok:
Głośnik na maksa ustawiłam coby lepiej słyszeć wg instrukcji na filmiku:))) tak zawyło że aż mi się dzieć wybudził;))

reklama
Dawidowe umarłam właśnie
Dobranocka,Natolin zdróweczka

A ja wpadłam an chwilkę żeby zobaczyć co i jak u was a teraz idę popatrzec na "Zmiechrz"

Mamaagusi- gratki suwaczka zapomniało mi się wcześniej

Ahhh czekam jeszcze na bagietkę z masłem czosnkowych hmmmm i zapiekankę hmmm ale będzie wyżerka. Tylko zapomniałam sobie kupić coli :(

Ostatnia edycja:
ja moge zagrac w zmierchu i nawet nie bede musiała sie uzyc zadnej roli bo znam na pamiec. Ksiazki to juz wogole uwiebiam.

Witam się wieczornie,
dzisiejszy dzień na uczelni zaliczony. Pierwsze seminarium magisterskie zaliczone. Teraz rozkminiam nad tematem pracy. Szkoda że nie mam jak uzyskać wglądu do dokumentacji medycznej... no ale może będę badać poziom pierwiastków w zębach albo włosach.. Muszę jeszcze przemyśleć sprawę. Albo będę pisać o antykoncepcji i to liczy się ze zrobieniem ankiet wśród młodzieży i nie tylko.
Łukaszenko nam już zasnął. Najedzony (jupi). Dziś już o wiele lepiej jadł, chociaż jedno mleczko ominął.
Jutro kończę zajęcia wcześnie i potem wpadną mnie odwiedzić dwie kumpele z którymi mieszkałam na mieszkaniu studenckim, bo chcą mojego synka zobaczyć, bo ciągle coś wypadało i nie mogłyśmy się dograć ze spotkaniem. To albo jedna albo druga chora, albo ja miałam zjazd albo one full nauki itp itp.. no ale udało się nareszcie ;)

a ja przypadkiem poszłam na pierwsza czesc do kina a na drugi dzien zakupiła 3 czesci ksiazek bo na 4 czekałam z nieciepliwoscia.
Ksiazki rewelacja wszystkie czesci film pierwsza czesc tak dwie pozostałe juz mniej rewelacja ciekawe jaka bedzie 4 czesc bo czekam na ich mała córeczke ;-) a i na pierwszy sex ;-)

reklama
A co raz patrze na tv a raz na monitor :)To się nazywa podzielność uwagi ;)
Natolin u mnie prawie cały czas leci tv ale patrze na niego bardzoooo żadko to chyba też takie uzależnienie.

Do góry