Roxannka,a może to wina wody?
ale tej co ja pije czy tej w ktorej go kąpie ?

bo on to wody nie pije ;-)
dzisiaj umyłam mu buźke oilatum do kąpieli ehh poobserwuje pare dni jak ta maść cholesterolowa działa i jak naprawimy samochod do lecimy do dermatologa i alergologa niech myślą co z tym robić bo te sterydy mnie przerażają
Kurcze ja zadnej paczki jeszcze nie dostalam :/
ja też nie :-( a ankiet nawypełniałam że hej
A co raz patrze na tv a raz na monitor

To się nazywa podzielność uwagi
Natolin u mnie prawie cały czas leci tv ale patrze na niego bardzoooo żadko to chyba też takie uzależnienie.
Dawidowe To ja za to jadłam ale nie miałam czego się napić.
Natolin u mnie ze sportu jedynie gale KSW i MMA itp.
Oj TV to straszne uzależnienie, nie mówiąc już o internecie, ale TV to u mnie rzadko wyłączone w ciągu dnia, nawet jak nie oglądam to musi sobie brzęczeć, szczególnie jak jestem sama w domu to nie wyobrażam sobie takie ciszy ;-)
A nasi mężowie by się dogadali bo moj też pasjonat wszelkich sztuk walki

Ale on to sporty wszelakie uwielbia oglądać, mecze obowiązkowo a ostatnio namiętnie tenis ogląda, ale tylko kobiecy
Znając życie to moje małe kochanie obudzi się o 5 nad ranem i nie będzie chciało spać a mamuśka będzie nie tomna.
u mnie to ostatnio standard

mogłyby się nad nami dzieciaczki zlitować i pospać do 10 przynajmniej ;-)
to tak jak ja :-) ja też jestem wielką fakną zmierzchu i filmu i książek.:-) ale nie ma co jak dla mnie książka lepsza niż film
jak dla mnie książka zawsze bedzie lepsza od filmu bo nie ogranicza wyobraźni

wogóle to kocham czytać książki ale ostatnio jakoś czasu brak na takie przyjemności, wole na BB posiedzieć

a przy okazji
mamaagusi gratki z okazji suwaczka

wcześniej jakoś przegapiłam, ale już pisałam że jakaś ślepa kura jestem dzisiaj ;-)
natolin, zdrówka życze, żeby te choróbsko cie nie rozłożyło!
sarisko jak dzisiaj humorek ? mam nadzieje że lepszy
a gdzie
doris ?