reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
i jeśli chodzi o film to póki co 3 mi sie najbardziej podobała. 2 tez by była fajne gdyby muzyka nie była taka smętna ehh

DZIULKA dzięki, na mnie ostatnio najlepiej maxgrip działa
aha, dziewczyny!
w przyszłym tygodniu zamierzam ugotować pieczarkową (hehe, szumne plany, ale przypominam jakby, która nie wiedziała, że ja zup nie gotuję w ogóle ;-) ) no i może znowu uda się od Was jakiś przepisik sprawdzony dostać, co dziewczyny? wtedy DZIULECZKI zalewajeczka pyszna wyszła :-)

ja jutro gotuje z wlasnego ukiszonego barszczyku. zapomnialam ci powiedziec ze jak chcesz nieco dodac super smaku to zesmaz na odrobince oleju cebule i wrzuc ja na sam koniec do gara przed wlaniem zakwasu. albo jeszcze inna wersja-przed zalaniem zakwasem mozna pokroic w grube plastry ze 2 buraki i zostawic je na chwilke w garnku az sie czerwono zrobi i wyjac plastry(ja licze ile wrzucam plastrow),potem wlewasz zakwas a dodatkowo mozesz doprawic smietana. rzecz gustu.

Roxannka,a może to wina wody?
ale tej co ja pije czy tej w ktorej go kąpie ? :confused: bo on to wody nie pije ;-)
dzisiaj umyłam mu buźke oilatum do kąpieli ehh poobserwuje pare dni jak ta maść cholesterolowa działa i jak naprawimy samochod do lecimy do dermatologa i alergologa niech myślą co z tym robić bo te sterydy mnie przerażają :baffled:

Kurcze ja zadnej paczki jeszcze nie dostalam :/
ja też nie :-( a ankiet nawypełniałam że hej :crazy:

A co raz patrze na tv a raz na monitor :)To się nazywa podzielność uwagi ;)
Natolin u mnie prawie cały czas leci tv ale patrze na niego bardzoooo żadko to chyba też takie uzależnienie.
Dawidowe To ja za to jadłam ale nie miałam czego się napić.:)
Natolin u mnie ze sportu jedynie gale KSW i MMA itp.
Oj TV to straszne uzależnienie, nie mówiąc już o internecie, ale TV to u mnie rzadko wyłączone w ciągu dnia, nawet jak nie oglądam to musi sobie brzęczeć, szczególnie jak jestem sama w domu to nie wyobrażam sobie takie ciszy ;-)
A nasi mężowie by się dogadali bo moj też pasjonat wszelkich sztuk walki :tak:Ale on to sporty wszelakie uwielbia oglądać, mecze obowiązkowo a ostatnio namiętnie tenis ogląda, ale tylko kobiecy :-D

Znając życie to moje małe kochanie obudzi się o 5 nad ranem i nie będzie chciało spać a mamuśka będzie nie tomna.
u mnie to ostatnio standard :zawstydzona/y: mogłyby się nad nami dzieciaczki zlitować i pospać do 10 przynajmniej ;-):-D
to tak jak ja :-) ja też jestem wielką fakną zmierzchu i filmu i książek.:-) ale nie ma co jak dla mnie książka lepsza niż film
jak dla mnie książka zawsze bedzie lepsza od filmu bo nie ogranicza wyobraźni :tak: wogóle to kocham czytać książki ale ostatnio jakoś czasu brak na takie przyjemności, wole na BB posiedzieć :-D
a przy okazji mamaagusi gratki z okazji suwaczka :biggrin2: wcześniej jakoś przegapiłam, ale już pisałam że jakaś ślepa kura jestem dzisiaj ;-)

natolin, zdrówka życze, żeby te choróbsko cie nie rozłożyło!

sarisko jak dzisiaj humorek ? mam nadzieje że lepszy :biggrin2:

a gdzie doris ?

Natolin dobre hehe
Roxanko w przeciwieństwie do Ciebie ja w ciągu dnia tylko cisza (tzn. tv wyłączony, ale muzyka cicha w tle albo właśnie cisza). Humor dziś cały dzień sie gdzies za mna wlókł, ale teraz jest jakos lepiej ale to chyba dzięki rozweselaczowi ehh

A jest juz prolog własnie o Edwardzie ehh to czemu ja nic o tym niewiem ?? hmmm to moze ta kasizke sobie zazycze ehh
Intruza nie czytałam :(

reklama
Do góry