reklama
kasis
Fanka BB :)
a ja zapomniałam wam napisać ze byłam dziś u lekarza i osłuchowo jest czysty
są jednak czasami charczenia i świsty ale nie są groźne na razie.We wtorek jedziemy na szczepienie, martwi mnie jednak to ,ze może być alergikiem bo to wszystko jest takie przewlekłe
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
a ja zapomniałam wam napisać ze byłam dziś u lekarza i osłuchowo jest czystysą jednak czasami charczenia i świsty ale nie są groźne na razie.We wtorek jedziemy na szczepienie, martwi mnie jednak to ,ze może być alergikiem bo to wszystko jest takie przewlekłe
![]()
kasis teraz trzeba sie cieszyć że Błażejek jest coraz zdrowszy, zuch chłopak

wielkie dzieki za pocieszenia moje kochane sloneczka, co ja bym zrobila bez was i bb!!!
))
ALICJA zlalam sie prawie ze smiechu czubie!
)) kurna monitor mam zaharany!!!!
na czym to stanelo?? aaa prasowanie zrobilam. leane pospala w sumie od 15.30 do 16.10 i mnie to wpienialo bo ona tez sama nei wiedziala czego chce kuzwa...a to meczy i wkurza mnie jak cholera. patrzylam tylko na zegarek i modlilam sie zeby juz byla 19.15 zeby wykapac i wywalic mloda spac.
ALICJA zlalam sie prawie ze smiechu czubie!
na czym to stanelo?? aaa prasowanie zrobilam. leane pospala w sumie od 15.30 do 16.10 i mnie to wpienialo bo ona tez sama nei wiedziala czego chce kuzwa...a to meczy i wkurza mnie jak cholera. patrzylam tylko na zegarek i modlilam sie zeby juz byla 19.15 zeby wykapac i wywalic mloda spac.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
mamusia cały czas sie uśmiecha do synusia a synuś do mamusi![]()
i tak trzymaj :-)
monimoni wredna ta baba i uparta jak osioł...aż ciśnienie sie podnosi...a ta firma nie współpracuje z jaszcze jakąś dekoratorką?
reklama
emiliab
Fanka BB :)
Tak określę dzisiejszy dzień dla was wszystkich!!!! Obyście się jak najszybciej wydostały z tego dołu!!!!!!!!!!!!!!!
ewelina zdrówka!
monimoni boszszsz,co za kretynka z baby
mamaagusi natolin jest z Warszawy,a onesmile użyła tego określenia,bo sama jest z Łódzkiego,a mieszka w Edynburgu
.
Ala coś dla duszy też dla mnie...I wakacje w ciekawym,ciepłym miejscu(najlepiej opłacone przez kogoś
) Byłoby jeszcze dla ciała i driny,ale dieta nie pozwala
kasis dobrze,że jest lepiej. I tak trzymać!
A my dzisiaj standard-18.30-Franek lulu.
A tak w ogóle się wkurzyłam,bo znowu po dwóch tygodniach dostałam okres
./ No o co kaman? Czyżby przez te tabletki? Ale juz kończę drugie opakowanie... Mąż to dopiero się wkurza,że cały czas mam @
ewelina zdrówka!
monimoni boszszsz,co za kretynka z baby

mamaagusi natolin jest z Warszawy,a onesmile użyła tego określenia,bo sama jest z Łódzkiego,a mieszka w Edynburgu

Ala coś dla duszy też dla mnie...I wakacje w ciekawym,ciepłym miejscu(najlepiej opłacone przez kogoś

kasis dobrze,że jest lepiej. I tak trzymać!
A my dzisiaj standard-18.30-Franek lulu.
A tak w ogóle się wkurzyłam,bo znowu po dwóch tygodniach dostałam okres

Ostatnia edycja: