reklama

Październikowe Mamy 2010

Chyba tak właśnie zrobię chociąż pewnie mąż uśpi go na pleckach a później pewnie i tak mnie obudzi bo najpierw będzie w szoku że sam się na brzuch obrócił, pomarudzi chwilkę i pójdzie dalej spać.

reklama
a ja zapomniałam wam napisać ze byłam dziś u lekarza i osłuchowo jest czysty:)są jednak czasami charczenia i świsty ale nie są groźne na razie.We wtorek jedziemy na szczepienie, martwi mnie jednak to ,ze może być alergikiem bo to wszystko jest takie przewlekłe:(

a ja zapomniałam wam napisać ze byłam dziś u lekarza i osłuchowo jest czysty:)są jednak czasami charczenia i świsty ale nie są groźne na razie.We wtorek jedziemy na szczepienie, martwi mnie jednak to ,ze może być alergikiem bo to wszystko jest takie przewlekłe:(

kasis teraz trzeba sie cieszyć że Błażejek jest coraz zdrowszy, zuch chłopak :-D ! nie martw sie na zapas, synuś tak bardzo sie stara żeby mamusia sie już nie martwiła tylko do niego uśmiechała, walczy usilnie i wygrywa z choróbskiem a Ty co? nu nu nu ;-)

mamusia cały czas sie uśmiecha do synusia a synuś do mamusi:)trafił mi sie pogodny model:)chociaż pierwsze 1,5miesiaca nie były takie sam płacz ,chyba wypłakał sie za wszystkie czasy.
Monimoni współczuje wredne babsko

wielkie dzieki za pocieszenia moje kochane sloneczka, co ja bym zrobila bez was i bb!!!:)))
ALICJA zlalam sie prawie ze smiechu czubie!:))) kurna monitor mam zaharany!!!!

na czym to stanelo?? aaa prasowanie zrobilam. leane pospala w sumie od 15.30 do 16.10 i mnie to wpienialo bo ona tez sama nei wiedziala czego chce kuzwa...a to meczy i wkurza mnie jak cholera. patrzylam tylko na zegarek i modlilam sie zeby juz byla 19.15 zeby wykapac i wywalic mloda spac.

reklama
Tak określę dzisiejszy dzień dla was wszystkich!!!! Obyście się jak najszybciej wydostały z tego dołu!!!!!!!!!!!!!!!

ewelina zdrówka!
monimoni boszszsz,co za kretynka z baby:no:
mamaagusi natolin jest z Warszawy,a onesmile użyła tego określenia,bo sama jest z Łódzkiego,a mieszka w Edynburgu:happy:.
Ala coś dla duszy też dla mnie...I wakacje w ciekawym,ciepłym miejscu(najlepiej opłacone przez kogoś:tak:) Byłoby jeszcze dla ciała i driny,ale dieta nie pozwala:no:
kasis dobrze,że jest lepiej. I tak trzymać!

A my dzisiaj standard-18.30-Franek lulu.
A tak w ogóle się wkurzyłam,bo znowu po dwóch tygodniach dostałam okres:angry:./ No o co kaman? Czyżby przez te tabletki? Ale juz kończę drugie opakowanie... Mąż to dopiero się wkurza,że cały czas mam @

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry