reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Chyba tak właśnie zrobię chociąż pewnie mąż uśpi go na pleckach a później pewnie i tak mnie obudzi bo najpierw będzie w szoku że sam się na brzuch obrócił, pomarudzi chwilkę i pójdzie dalej spać.

reklama
a ja zapomniałam wam napisać ze byłam dziś u lekarza i osłuchowo jest czysty:)są jednak czasami charczenia i świsty ale nie są groźne na razie.We wtorek jedziemy na szczepienie, martwi mnie jednak to ,ze może być alergikiem bo to wszystko jest takie przewlekłe:(

Frogg - ja też nie rozumiem jej oburzenia, zupełnie. Przecież to MY tam będziemy mieszkać a nie ona. No ale nic nie mogę zrobić i to mnie najbardziej dobija :/

a ja zapomniałam wam napisać ze byłam dziś u lekarza i osłuchowo jest czysty:)są jednak czasami charczenia i świsty ale nie są groźne na razie.We wtorek jedziemy na szczepienie, martwi mnie jednak to ,ze może być alergikiem bo to wszystko jest takie przewlekłe:(

kasis teraz trzeba sie cieszyć że Błażejek jest coraz zdrowszy, zuch chłopak :-D ! nie martw sie na zapas, synuś tak bardzo sie stara żeby mamusia sie już nie martwiła tylko do niego uśmiechała, walczy usilnie i wygrywa z choróbskiem a Ty co? nu nu nu ;-)

mamusia cały czas sie uśmiecha do synusia a synuś do mamusi:)trafił mi sie pogodny model:)chociaż pierwsze 1,5miesiaca nie były takie sam płacz ,chyba wypłakał sie za wszystkie czasy.
Monimoni współczuje wredne babsko

no niestety lekarz to powiedziała i może mieć początki astmy to sie wiąże z alergenami właśnie.... oby nie

wielkie dzieki za pocieszenia moje kochane sloneczka, co ja bym zrobila bez was i bb!!!:)))
ALICJA zlalam sie prawie ze smiechu czubie!:))) kurna monitor mam zaharany!!!!

na czym to stanelo?? aaa prasowanie zrobilam. leane pospala w sumie od 15.30 do 16.10 i mnie to wpienialo bo ona tez sama nei wiedziala czego chce kuzwa...a to meczy i wkurza mnie jak cholera. patrzylam tylko na zegarek i modlilam sie zeby juz byla 19.15 zeby wykapac i wywalic mloda spac.

reklama
Tak określę dzisiejszy dzień dla was wszystkich!!!! Obyście się jak najszybciej wydostały z tego dołu!!!!!!!!!!!!!!!

ewelina zdrówka!
monimoni boszszsz,co za kretynka z baby:no:
mamaagusi natolin jest z Warszawy,a onesmile użyła tego określenia,bo sama jest z Łódzkiego,a mieszka w Edynburgu:happy:.
Ala coś dla duszy też dla mnie...I wakacje w ciekawym,ciepłym miejscu(najlepiej opłacone przez kogoś:tak:) Byłoby jeszcze dla ciała i driny,ale dieta nie pozwala:no:
kasis dobrze,że jest lepiej. I tak trzymać!

A my dzisiaj standard-18.30-Franek lulu.
A tak w ogóle się wkurzyłam,bo znowu po dwóch tygodniach dostałam okres:angry:./ No o co kaman? Czyżby przez te tabletki? Ale juz kończę drugie opakowanie... Mąż to dopiero się wkurza,że cały czas mam @

Ostatnia edycja:
Do góry