reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Jednak jak się ma przerwę,to się wypada z rytmu;)))- szpiegostwo zaniedbane;)
Sariska ,gratki dla naszego ślicznego Zuzinka:)****
Doris ,zdrówka dla Dorianka,mam nadzieje,że bardzo go to nie męczy...:***
Strip ,dla Wojtusia tez zdrówka,doczytałam,że byliscie w szpitalu,ale co dalej jeszcze nie,ale powoli dojdę do tego,więc nie wypytuję.Tylko przesyłam buziaczki i pozytywne fluidy:***
Co to ja jeszcze?...:zawstydzona/y:Ech,skleroza...

reklama
Sariska gratulejszyn!!

Roxannka przytulam, możemy jakoś pomóc?

Doris krostek pewnie bedzie mnóstwo ale mam nadzieje że jak szybko sie pojawiły tak szybko znikną ;-) najważniejsze że Dorianek dzielnie sobie radzi zuch chłopak! :tak:

Strip
przesyłamy cieplutkie fluidki dla Wojtusia :-( mam nadzieje ze to nic poważnego...

a mnie dziś szlag trafił :wściekła/y: bo ja rozumiem że w mięsnym może nie być gołębia czy królika, nawet brak jagnięciny zrozumiem ale cielęciny :wściekła/y: ?! zjechałam z Iśką 8 sklepów!!! normalnie myślałam że za chwile sama jakiegoś cielaczka upoluję...wrrr.....na domiar złego po powrocie z polowania położyłam Isię spać a po 15 minutach jakiś kretyn odpalił pedardę pod naszym blokiem - Isia się obudziła, wystraszyła i już nie było mowy o spaniu :szok: teraz jest mega marudna co chwila próbuję ją uśpić ale budzi mi sie z płaczem...koszmar...

Witam o poranku;-)
Muszę się pochwalić że już dzisiaj sprzątnęłam mieszkanie,zrobiłam pranie i teraz czeka mnie tylko prasowanie...jak dla mnie to mega wyczyn bo jeszcze nigdy o tej godzinie nie miałam praktycznie wszystkiego zrobionego...hihi jestem z siebie dumna:-)Teraz Miłosz śpi a ja pije kawkę,oglądając jednym okiem ddtvn a drugim czytając co od wczoraj napisałyście:-)

Onesmile, Lolisza wszystkiego NAJWSPANIALSZEGO dla Pawełka i Frania z okazji ich wczorajszego "5" święta:-)
Sarisa wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Zuzi z okazji jej dzisiejszej pięknej piąteczki:-)
Roxi mam nadzieje że dzisiejszy dzień przywitałaś bez dołka,dołeczka i zamiast niego na Twojej twarzy jest wielki usmiech:-)
Beti super ze juz wrocilaś bo brakowało tu Ciebie:-)
hmm co jeszcze...a dla Dorianka Doris i Wojtusia Strip ZDRÓWKA:-)
Jeśli chodzi o zimę to do nas też niestety powróciła-mam jednak nadzieje że na krótko bo ja też mam jej serdecznie dosyć :-)
Pewnie jeszcze coś chciałam napisać ale w tej chwili nie pamiętam co...więc może zakończę ten post życząć Wam miłego sobotniego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień Dobry:)
Makuc w końcu wyspana i szczęśliwa. Alicja chyba się naprawiła (tfu, tfu, tfu) i w nocy obudziła się TYLKO dwa razy. Dodatkowo D. zrobił mi dzisiaj „dzień leniucha” i od 6 rano siedział z Małą a ja spałam sobie słodko do 9 :D szkoda tylko, że za oknem śnieg z deszczem sypie/leje (?) bo mam ochotę na łazikowanie a tak nic z tego i dzień w domu nas czeka. A wieczorem (od 21.30) jest KSW także od razu mówię, że na BB będę do późna w nocy, bo przy włączonym TV nie potrafię zasnąć a D. ma zamiar sobie nockę z walkami zrobić;)

DOBRANOCKA – super sprawa z tą pracą:) kciuki za rozmowę kwalifikacyjną zaciśnięte i czekam z niecierpliwością do poniedziałku aż na BB zobaczę post „UDAŁO SIĘ! MAM PRACĘ!”
ANIAWA – dobrze, że okazało się, że z Wojtusiem wszystko ok. Najeździliście się po lekarzach ale teraz przynajmniej masz pewność, że jest zdrowy:)

Co do Waszych kupowych tematów wieczorową porą to może wtedy obiadu nikt nie jadł ale za to ja czytałam to JEDZĄĆ ŚNIADANIE i myślałam, że oddam wszystko powrotem :baffled: No, no, no. Jak się włącza forum to najpierw powinno wyskakiwać takie okienko z informacją o ostatnio poruszanych tematach w postach :p

DORIS – jak wieczorek? Jak to Alicja napisała: „stosunkowo udany”?;) co do biegania to nie dziwię się, że nie wyszło :p zima wróciła u Was pełną parą… :/ brrr
DAWIDOWE – Welcome back! Wiesz… ja i tak Cię bardzo podziwiam że dajesz sobie radę! Mi mimo, iż D. jest cały czas przy mnie, jest momentami bardzo ale to bardzo trudno a Ty musisz sobie radzić sama i na dodatek cały czas czekasz na Twojego mężczyznę… zobaczysz, że to wszystko niebawem zostanie Ci wynagrodzone i będziesz jedną z najszczęśliwszych mamusiek na świecie:) a tymczasem uśmiechnij się, pierś do przodu i przed siebie! Silna kobieta z Ciebie, więc pomyśl sobie, że jeszcze tylko trochę i będziecie we 3 i będzie Ci raźniej, łatwiej i w ogóle. TULAM!:tak:
ROXANNKA – oby i twój dołek został szybko zakopany!
EWELINA – rozmowa to podstawa. Weź małża na spokojnie wieczorkiem na pogaduchy i powiedz mu co Ci leży na ser duchu. Tak będzie zdecydowanie lepiej i dla Ciebie i dla niego. Bo przez niedomówienia i skrywane żale wszystko w związku się pier.dizeli i z czasem coraz trudniej jest wrócić na ten właściwy tor…
HAPPYBETI – heloł:) tęskniłam i ja.
SARISKA – suwaczkowi gratulacje dla Zuzki :laugh2::laugh2::laugh2:
STRIP – zdrówka dla Twojego maleństwa! Kurde, żeby nie było tak, że on w szpitalu jakimś dziadostwem się zaraził :dry:

i chyba tyle na razie. Więcej "grzechów" nie pamiętam. Idę przewijać Alutka bo śmierdzi już w całym domu tym co tam naprodukowała....

no i skasowalam posta plodzonego od rana...a wiecej czasu na pisanie brak
pozdrawiam wiec was wszystkie. Zaluje, ze nie moge siedziec tu z wami czesciej, ale bede tak wpadac z nienacka , zebyscie o mnie nie zapmnialy:)
podczytuje czasem, dzis calkiem sporo nadrobic mi sie udalo
no i w pobocznych jestem na bierzaco:)
wiecej grzechow nie pamietam...;)
buzka!

Hej
Dziękuję wam bardzo za wszystkie ciepłe słowa w moim kierunku.Twarz goi sie bardzo ładnie,tzn skóra zeszła,przez jakis czas była żywa tkanka,ale już jest ok.Myślę,że nie powinien zostać ślad z czego bardzo się cieszę bo to jednak widoczne miejsce.Krzyś chyba się naprawił,ale ciiiii,żeby nie zapeszyć.Jedyne co mnie martwi to,to że co raz wcześniej wstaje.Zwykle jest to godzina 6.00,6.30,ale dzis już przesadził bo gugał zadowolony 0 5.40,no i musiałam wstać i koniec spania.Małż też mi się chyba naprawił :-D bo stosunki między nami są o wiele cieplejsze,niż pare dni temu.:tak:
Wybaczcie,że nie pisałam nic na głównym,ale jakoś weny brakowało.
Bardzo was wszystkie pozdrawiam,gratuluje suwaczków,dla Wojtusia Strip i Dorianka - Doris - zdrówka,Sarisa zagłosowane.Na 100 % ominęłam u kogoś jakieś ważne wydarzenie,wizytę lub problem,więc przepraszam,postaram sie doczytać.Teraz jak mały jest spokojniejszy i nie wisi mi ciagle na rękach tylko ładnie się sam bawi to myślę że dam radę.:tak:Buziole

My po spacerku,pięęęęękna wiosna,w parku na trawnikach kępki przebiśniegów rozczuliły mnie prawie do łez....
Jeszcze raz dzięki wszystkim za miłe powitanie:)))- fajnie,że o mnie pamietacie:)****

Aha...moja niunia po tych wojażach rozpuszczona jak diabli:)))- tam ciągle ktoś ją zabawiał,a w domu - lipa- mama zajęta sprzątaniem i innymi nudnymi rzeczami,a dziecko ma samo się bawić?!!!Nigdy w życiu!!!:))))

reklama
makuc i czarodziejka berdzo sie cieszę , ze Wasze dzieci ponaprawiały się .... wiem ciiiiiicho sza - co by nie zapeszać.

happybeti nie denerwuj mnie tą wiosną!:oo:

idus i inne mamusie fotki ospiaczka na zamknietym. tylko sie nie przestraszcie:surprised::huh:

Do góry